2010 Şubat Anneleri

hoyacım doğum şeklin...normal...sezeryan ....

plajım sıkma canını kız, kuzuyu da üzme. senin de bi ailen olacak artık, kimseye ihtiyacın yok. kendin halledebilirsin. :teselli:

teşekkürler canım
loğusalıkta bişey yok ki sadece herkese gıcık oluyorsun bebeğe alışma dönemi geçiriyorsun ve bol bolağlıyorsun o kadarcık yani

gunaydın kızlar dok. şimdi geldim cuma günü sezeryanla bebeğimi alacak doktor teyzemiz sabah 7 burda ol dedi bakalım nası olcak nedense bi korku kapladı içimi yabilmiyorumkismile

Gözünaydın cnm az kalmış Hayırlısıyla inş seninde güzel haberlerini alıcaz.:Saruboceq:korkma cnm ya epiduralmi??heyecandan bişi hisetmiyor kimse birde bebişlerini görünce herkesin acısı bitiyor seninde öyle olucak merak etme.

günaydın cnm.biriserap biri kim??serap 14:10 da giricekti doğuma.

günaydın havvacım, 2 doğum demişsin ya: biri serap da, diğeri kim? bilmiyorum ben.

teşekkürler canım
loğusalıkta bişey yok ki sadece herkese gıcık oluyorsun bebeğe alışma dönemi geçiriyorsun ve bol bolağlıyorsun o kadarcık yani

hmmms hiç bişi yokmuş ciddenkaydirigubbakcemile3 Cnm sen normalmi doğurdun?bizde bir atlatsak hayırlısıyla.

epidural normal canım başka türlü doğuramazdım psikoljim izin vermedi bebek içerde diş çıkarırdı sırnaşık şey

bende öyle istiyorum cnm hemoroid sorun çıkarmazsa ve çatım müsaitse.4 cm den sonra mı vurdular iğneyi??nasıl ıkınabildinmi uyuşunca?

kızlar ben tıkınıp geliyorum.

nezihe ben de konyalıyım akşehirden
konyada üni. okudum eğitimdesen neresindesin

ben eğitime çok yakın oturuyorum.

Bebişimiz erkek, şu an 36 hafta 6 günlük hamileyim. ayın 18i gb bekliyoruz inş. isim henüz -hala- belli değil malesef

benim annem gelecek doğumuma.Kayınvalidemde gelecek ve çok iyi anlaştıklarını söyleyemem. Düğünden kalma kırgınlıklar. Annemle bu yüzden tartıştık zaten. ikiside diğeri için ben sana bakarım söyle o gelmesin diyor. Seyreyle gümbürtüyü.... Doğumdan çok onlardan korkuyorum.

canım benim hastane spinal yapıyo yani epudralin bi değişiği duydduğuma göre bu tarz şelerde baş ağrısı boyun bel ağrısı falan olyomuş o yüzden ben belki genel olu:Saruboceq:rum hiiiç çekemem baş ağrısını zaten benim şiddetli olur normalde baş ağrım...ama yinede anestezi uzmanı ikna ederse ne bileyinm başın ağrımıycak derse garanti verirse belki

teşekkürler canım

günaydın havvacım, 2 doğum demişsin ya: biri serap da, diğeri kim? bilmiyorum ben.

Diğeri Ebruderin kızlarrr

Allah yardımcın olsun kardeş...Bakalım bizim evde neler yaşanacak...Anaaammmmm delikafadulden

cr20012006 canım seninde gözün aydın.. Tarih belli olmuş inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kollarına

kesinlikle annen gelsin derim ben
benim annem gelemedi kayınvalidem geldi yemek falan yaptı ama canıma da okudu

bende öyle istiyorum cnm hemoroid sorun çıkarmazsa ve çatım müsaitse.4 cm den sonra mı vurdular iğneyi??nasıl ıkınabildinmi uyuşunca?

kızlar ben tıkınıp geliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/337138-hosgeldin-nur-semram.html

doğum hikayem burda canım

spinalde bir kere uyuşturuyorlar katater takmıyorlar
epiduralde katater takılıyor ve istediğin zaman ağrı kesici yapıyorlar bende ne baş ağrısı ne bel ağrısı oldu anestezistim mükemmeldi
sadece doğumdan sonra yatağa yatar pozisyonda yatma beynne narkoz gitmesin o zaman ağrın olmaz
bi de ben doğumdan sonra bol su içtim baş ağrısı olmaması için

plajım sıkma canını kız, kuzuyu da üzme. senin de bi ailen olacak artık, kimseye ihtiyacın yok. kendin halledebilirsin. :teselli:

hülencim bu gün aynen dediğin gibi takmıyorum artık....benim için bi yabancıdan farkları yok artık......benim ilk evleneceğim zamanlarda bile öle doluyum anlatmak istiyorum....ablam olcak pislik evde herşeyi ortak ödüyoz kira telf,su elektrik ...bide kardeş okutyom...inan son ana kadar paramı söke söke aldı hiiiç demedi bu nişanlı çeyiz alsın kendine hiç demedi...... evleneceğim saate kadar hep verdim eve ...yani zaten hiç aile olmadılar .......doğru düzgün çeyiz çıkaramadım

Doğumda yanında bulunmak üzere fazla anaya ihtiyacı olan varsa bende iki tane alsanaalsanasmile birini gönderebilirim. :smiley-cool: fiyatta anlaşırsak neden olmasın...

tamam sağol canım.................................

yapma be. çok zıt uçları yaşıyoruz biliyor musun? seni yalnız bırakıyorlar diye dertlisin bende paylaşılamıyorum diye dertliyim. çünkü kıskanıp birbirleriyle yarışıyorlar. birini kırmamak için bişe yapsam diğeri beni sevmiyorsun diyor kırılıyor. Benimkilerin mantığa, seninkilerin vicdana ihtiyacı var. Rabbim hazinesinden versin. ne diyeyim. sıkma canını canım yaa. Allah yardım eder.

Doğumda yanında bulunmak üzere fazla anaya ihtiyacı olan varsa bende iki tane alsanaalsanasmile birini gönderebilirim. :smiley-cool: fiyatta anlaşırsak neden olmasın...

Ay ben almayayım canım zira benim üç tane var: Annem, kaynananm, kaynanamın kaynanası....
Yok mu arttıraaaannnnn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…