2010 Şubat Anneleri

nedimemi doğum yapmış aaaa çok güzelll oh oh maşallah bebişlere bende yarın doğurucam hadi bakalımmm dualarınızı bekliyorummm

iyi geceler kızlarrr bebişler gelio artık hergün yeni bir bebeğimi katılıyo bize ne güzel hepimiz için hayırlısı en güzelleri olsun inşallah mydarling allah yardımcın olsun cnm hayrlısıyla alırsın bebişini kollarına

bu erkekler hep böle ya.biz neler yasıyoruz sesimiz çıkmıyo.onların bi tarafına bişe olsa dünya duruyo sanki.

selam herkese, doktor sonrası sinema vs yaptık gec geldik, yatmadan gireyim dedim,
3.250 olmuşuz huyu suyu normalmiş, ama henuz asagı inme belirtisi yok yeri rahat dedi doktor,
onumudeki haftadan itibaren bekleyecegiz artık bakalım, catı muayenesi yapmadı haftaya kontrolde yapacakmıs bakalım ne cıkacak,

herkese selamlar,

kız nerde bu topiğin gece kuşları
biz sizin gibiyken pc başında sabahlardık
şimdi de gaz sancısı vs ile sabahlıyoz
amaaan tavuk gibi uyuyan tombalak mı olurmuş tombalak dediğin uyuyaamaz

Günaydın güzel ve tembel Şubat anneleriiiiikaydirigubbakcemile3 İyice uykucu oldunuz vallaaakaydirigubbakcemile3

Maşallah kızına canım. Herşey yolundaymış ne güzel.

Canım yolun sonu görünmüş. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz.

mrb subat anneleri bayadr giremedm biz 1 şubat pazartesi sabahı kızıma kavuşacm nasip olursa dualarımız sizinle sizde bizden eksik etmeyin canlarım dualarınızı...

Hayırlısı olsun canım. Şubatın ilk annelerinden olacaksın desene:)

Kzılar Arkeos doğum yapmış. Bu sabah suyu gelmiş ve sezeryana almış dr tansiyonu var diye... Bebiş topiğine ekledim...

Ay nedimem sonunda doğurmuş mu? Ne güzel en kısa zamanda toparlanıp gelir inşallah.
Allah analı babalı büyütsün bebeğini de.

nedimemi doğum yapmış aaaa çok güzelll oh oh maşallah bebişlere bende yarın doğurucam hadi bakalımmm dualarınızı bekliyorummm

Hadi hayırlısıyla kızını al da gel canım. Dualarımız seninleopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz kimse yokmuuuuuuuu

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIN

günaydın bizim topik terkedilmiş ıssız bır adaya döndü...
eskiden sayfaları okumaya yetiştiremezdik.. :sinifsinif:

ya ben yeni üye oldum saat 10'da şimdi tam bilg kapatacakken gördüm Şubat annelerini bende Şubat annesi olcam. Ihhhhh bi heyecan bastıııııı. bugün Ocağın 27siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Yaniiii, az kaldıııııı!!!

anacım ne vasat topik beee ocak anneleri maşallah iyileşmişte hem gaz problemi hem kaynan çekiştirmece hertürlü sohbet var ne güzel ya ....şubat annişleri çooook tembeeeeeel:umursamaz:

Hoşgeldin canım ne kadarlıksın sen kaç haftalık

ben yarın 37 olcam inşallah. pazarteside kontrolüm var. daha bebiş de dönmedi. canım sıkkın.sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…