Alacaksın oklavayı Sevilcim, Ebrucumklava:
nedimemi doğum yapmış aaaa çok güzelll oh oh maşallah bebişlere bende yarın doğurucam hadi bakalımmm dualarınızı bekliyorummm
Allah bize sabır versin sinirlerimi bozmamaya çalışıyorum ama olmuyo belki 1 aydır ayak ağrısından ölüyorum geceleri ağrıdan ağlıyorum bizimki dayan yapıcak bişey yok uyuyamıyorum falan diyo kendisinin bileği acımış pazar günü nerdeyse mahalleyi ayağa kaldırcak gece yarısı beni uyandırıp krem soruyo bunun böylesine ne dersin??
bu erkekler hep böle ya.biz neler yasıyoruz sesimiz çıkmıyo.onların bi tarafına bişe olsa dünya duruyo sanki.
merhaba kizlar nasilsinizben iyim bugun ebemizle gorustuk dun ultrasondaydik hersey iyi kizim 3200 gm olmus dogum kanalina girmeye baslamis ebemiz bir sorun yok normal dogrucaksin dedi artik gelsede sorun yok bebekte dedi idrar falan aldi 4 subat yine kontrol bizden boyle bebeklerini kolarina alan arkadaslara allah agislasin bir omur anali babali olsun yavrulari dilerim saglikli
Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.eyvahedigeldismile
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..
mrb subat anneleri bayadr giremedm biz 1 şubat pazartesi sabahı kızıma kavuşacm nasip olursa dualarımız sizinle sizde bizden eksik etmeyin canlarım dualarınızı...
Kzılar Arkeos doğum yapmış. Bu sabah suyu gelmiş ve sezeryana almış dr tansiyonu var diye... Bebiş topiğine ekledim...
nedimemi doğum yapmış aaaa çok güzelll oh oh maşallah bebişlere bende yarın doğurucam hadi bakalımmm dualarınızı bekliyorummm
ya ben yeni üye oldum saat 10'da şimdi tam bilg kapatacakken gördüm Şubat annelerini bende Şubat annesi olcam. Ihhhhh bi heyecan bastıııııı.bugün Ocağın 27siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Yaniiii, az kaldıııııı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?