hayırlısı olsun allah bir avazda kurtarsın cnm inşallah sorunsuz bi şekilde alırsın yavrunu kucağınaslm kızlar herkese
sabahtan berı hastanedeyım henuz yenı geldım
gıder gıtmez once nstye gırdım 30 dk yattıktan sonra sancılarımın sıklastıgını ve dogum olabılecegı soylendı
alttanda baktılar 2cm acıklık varmıs rahımde
tekrar bı daha nstye gırdım yıne aynı sekılde sık sancılarım gozuktu
doktorum ıstersen yatırayım senı sunı sancı verırız 4 yada 5 saat sonra dogurursun dedı
korkumdan yatmadım
daha sonra doktorumla bırlıkte ortak konusarak durumu hallettık ve eger herhangı bı belırtı olmazsa kan yada su gıbı 1 subatta sabah 9da hastanede benı beklıyo olcak1 subatta dogum dıye not aldı oncede olabılır ama dedı en gec 1 subat bebegımle ılgılı bı tehlıke yok cok sukur ama dogumhaneye gırdım bı kere daha tırstım sıkolojım bozuldu ya
neyse benden bu kadar 1 subata kadar benden haber gelmezse arkadaslar dogurmusum demektır eger 1 subata kadar kendılıgınden bısey olmazsa nete gırer sızlerle vedalasır gıderım doguma
slm kızlar herkese
gıder gıtmez once nstye gırdım 30 dk yattıktan sonra sancılarımın sıklastıgını ve dogum olabılecegı soylendı
doktorum ıstersen yatırayım senı sunı sancı verırız 4 yada 5 saat sonra dogurursun dedı
korkumdan yatmadım
daha sonra doktorumla bırlıkte ortak konusarak durumu hallettık ve eger herhangı bı belırtı olmazsa kan yada su gıbı 1 subatta sabah 9da hastanede benı beklıyo olcak1 subatta dogum dıye not aldı oncede olabılır ama dedı en gec 1 subat bebegımle ılgılı bı tehlıke yok cok sukur ama dogumhaneye gırdım bı kere daha tırstım sıkolojım bozuldu ya
neyse benden bu kadar 1 subata kadar benden haber gelmezse arkadaslar dogurmusum demektır eger 1 subata kadar kendılıgınden bısey olmazsa nete gırer sızlerle vedalasır gıderım doguma
slm kızlar herkese
korkumdan yatmadım
amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:CR20012006
hadı bakalım hayırlısı....
hadi bakalım gözün aydın canım.tarihde belirlendi desene.inşallah zamanını bekler hayırlısı olsun canım.
amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş. canım :teselli:
ay canım sağol valla... evet tuzdan uzak drumalıyım tans. ilacını da verdi yukselirse iç dedi..14-9 aslında normal insana düşük bile ama neyse.. dikkat edicem.. diğer sonuçarımda sorun cıkmadı preklamsi falan yok yani...:) bi tek idrar yolları enf. için ilac verdi onalrı içicem.. geçecek...canım maşallah ömerine kocaman olmuş.kesmeye niyetlenmiş dr amcamız desene.
bakalım benden de yarın testler ister heralde.ilk randevuyu aldık 10:30 a ama ameliyatları oluyo sabahtan bekliycez mecbur.
hayırlısı diyorum bende artık demek böylesi en iyisi bizim için.
sende test sonuçlarını alınca bizi haberdar et.
tansiyon işi kötü olmuş tuzu iyice kes canım.ilaç kullanmak için daha yaşın çok genç
ayse 1 şubatta 40. haftayı dolduruyorsun cetvele göre, maşallah senin bebiş sabırlıymış :) yine iyi bekledi
kimse merak etmemiş ama ben yine de yazayım. :dilcikar:
kızım 2800 gram olmuş 12 günde yaklaşık 300 gram almış. doğuma kadar 3500 olur dedi doktor. Allah bereket versin :roflol: daha ne isteyim :1rolleyes:
ntsye girdim, büyük ihtimal birşey çıkmaz kızın çok hareketli ama yine de bakalım dedi doktor. geç gittiğimiz için çıkacaktı hastaneden, ntsde bir sorun çıkarsa yarın arayacak.
kızımın odasının perdesini de sipariş verdik sonunda... böyle pembe atlı falan şirin bişey.
Akpak canım gözünaydın..Maşallah bebişine...Tansiyonun çok yüksek değil ama tedbiren ilaç vermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?