ay canım sağol valla... evet tuzdan uzak drumalıyım tans. ilacını da verdi yukselirse iç dedi..14-9 aslında normal insana düşük bile ama neyse.. dikkat edicem.. diğer sonuçarımda sorun cıkmadı preklamsi falan yok yani...:) bi tek idrar yolları enf. için ilac verdi onalrı içicem.. geçecek...
dogum randevusu alanlara hayırlı olsun!! sumifer senin de yarın belli olur artık sana haftaya saat verir bence.. haberleirni bekliyoruz..
Kırklareli den yazan arkadas bahar72..sen bence istanbul da iyi bi hastaneye git o doktor pek ilgili gibi değil sonuça dogumun kolaylığı senin ve bebeğin sağlğı onemi bence...kaydirigubbakcemile5
ayse 1 şubatta 40. haftayı dolduruyorsun cetvele göre, maşallah senin bebiş sabırlıymış :) yine iyi bekledi
kimse merak etmemiş ama ben yine de yazayım. :dilcikar:
kızım 2800 gram olmuş 12 günde yaklaşık 300 gram almış. doğuma kadar 3500 olur dedi doktor. Allah bereket versin :roflol: daha ne isteyim :1rolleyes:
ntsye girdim, büyük ihtimal birşey çıkmaz kızın çok hareketli ama yine de bakalım dedi doktor. geç gittiğimiz için çıkacaktı hastaneden, ntsde bir sorun çıkarsa yarın arayacak.
kızımın odasının perdesini de sipariş verdik sonunda... böyle pembe atlı falan şirin bişey.
ayse 1 şubatta 40. haftayı dolduruyorsun cetvele göre, maşallah senin bebiş sabırlıymış :) yine iyi bekledi
kızım 2800 gram olmuş 12 günde yaklaşık 300 gram almış. doğuma kadar 3500 olur dedi doktor. Allah bereket versin :roflol: daha ne isteyim :1rolleyes:
ntsye girdim, büyük ihtimal birşey çıkmaz kızın çok hareketli ama yine de bakalım dedi doktor. geç gittiğimiz için çıkacaktı hastaneden, ntsde bir sorun çıkarsa yarın arayacak.
kızımın odasının perdesini de sipariş verdik sonunda... böyle pembe atlı falan şirin bişey.
Ayy evet
Niye böyle oldum ben yaaa
kocişe de aynı şeyi 40 kere soruyom... Sıkıldı artık o da... Ay ben de kendimden korkmaya başladım. Dikaktim daüılmaya başladı çok...
valla akpak şekerim sen de beni sormamışsııınnn amaaa bak biz seni geçmişimz 2 haftada seninkinin 2 katı ama sanırım kızlar daha minyon dogdugundan boyle bir fark var.. ama maşşalh senin kızına da..:)ayse 1 şubatta 40. haftayı dolduruyorsun cetvele göre, maşallah senin bebiş sabırlıymış :) yine iyi bekledi
masallah canım bebegıne baya buyumus serpılmıs bızımkıde salı gunu 35+5 de 2.800 du doguma kadar 3.400-3.500 olur dıye umuyorum bende :lepi:ayse 1 şubatta 40. haftayı dolduruyorsun cetvele göre, maşallah senin bebiş sabırlıymış :) yine iyi bekledi
valla akpak şekerim sen de beni sormamışsııınnn amaaa bak biz seni geçmişimz 2 haftada seninkinin 2 katı ama sanırım kızlar daha minyon dogdugundan boyle bir fark var.. ama maşşalh senin kızına da..:)
sumifer güzel haberlerini bekliyoruz..
havvaesen canım tansiyon yuksek degil deidn iyi geldi.. karıştırmaca ben de de olyor boşver.. yaşlıteyze gibi olduk otursan oturamıyoz kalksan kalkamıyoz...unutkanlık d avar..
:) dogru valla, ben benimkini haşladım az önce, gülüyor bir de, ya kızamıyorsun da hamileyiz diye herkes sinirlere hormonlara veriyor, tukurcem ama haa...
ya bir işi yapamamak ne kotu bir şeymiş yahu, bazı basit şeyleri başkalarından istemek çok can sıkıcı valla, eğilip kalkma kabiliyetimi geri istiyorum acilen!
dogru diosun valla..hep dinlesin bni.. ama 20 dk da 1 tanecik sancımız cıktı heralde bişii olmaz diorumm :))masallah canım bebegıne baya buyumus serpılmıs bızımkıde salı gunu 35+5 de 2.800 du doguma kadar 3.400-3.500 olur dıye umuyorum bende :lepi:
canım gecmıs olsun ya dıkkat et bebısın sabırsız cıkmasın senınde tansıyon ısınden gercı artık bıseycık olmaz hepımız sukur rısklı zamanları atlattık ama sen bol bol konus onla soz dınlesın annesını uzmesın
al bende n de okadar.. bi de hoş görünmeyi olmayı geri istiyorum...:Saruboceq::) dogru valla, ben benimkini haşladım az önce, gülüyor bir de, ya kızamıyorsun da hamileyiz diye herkes sinirlere hormonlara veriyor, tukurcem ama haa...
ya bir işi yapamamak ne kotu bir şeymiş yahu, bazı basit şeyleri başkalarından istemek çok can sıkıcı valla, eğilip kalkma kabiliyetimi geri istiyorum acilen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?