2010 Şubat Anneleri

akpak cnm masallahhhh prensesine hersey iyi olduguna sevindim cnm hep iyi haberler allalim dogum haberleri bizede sira gelsin artik dimi ama zaman gecmiyo vala ya durdu sanki

Ayy evet
Niye böyle oldum ben yaaa
kocişe de aynı şeyi 40 kere soruyom... Sıkıldı artık o da... Ay ben de kendimden korkmaya başladım. Dikaktim daüılmaya başladı çok...

aman güzel çıkmış sonuçların iyi bari.idrar yolları enfeksiyonu doğum yaklaştıkça normal sayılıyor sanırım. dikkat et tansiyon işine canım.
bakalım yarın 10:30da randevumuz neler diyecek dr'umuz.randevu çıkışı eksiklerimizi tamamlayalım diyoruz akşamada kayınvalideme yemeğe gidicez.ancak yemek dönüşü girer size haberleri veririm merak etmeyin beni.

maşallah canım kızına.doğuma kadar iyicede alır kilo.nts sonuçlarına güzel çıkar umarım.benim oğlumda çok hareketliydi nts ye girerken yaramazlar anlıyor heralde iyice hareketleniyorlar.

Maşallah canım kızına. Son eksikler tamamlanıyor artık. Biz de şu halıyla lamba işini halletsek rahatlıcaz:1closedeyes:

Ayy evet
Niye böyle oldum ben yaaa
kocişe de aynı şeyi 40 kere soruyom... Sıkıldı artık o da... Ay ben de kendimden korkmaya başladım. Dikaktim daüılmaya başladı çok...

kız bu hormonlar bizi allak bullak etti ne akıl kaldı ne sinir aaaaa serseme döndük valla kaydirigubbakcemile3

valla akpak şekerim sen de beni sormamışsııınnn amaaa bak biz seni geçmişimz 2 haftada seninkinin 2 katı ama sanırım kızlar daha minyon dogdugundan boyle bir fark var.. ama maşşalh senin kızına da..:)

sumifer güzel haberlerini bekliyoruz..

havvaesen canım tansiyon yuksek degil deidn iyi geldi.. karıştırmaca ben de de olyor boşver.. yaşlıteyze gibi olduk otursan oturamıyoz kalksan kalkamıyoz...unutkanlık d avar..

masallah canım bebegıne baya buyumus serpılmıs bızımkıde salı gunu 35+5 de 2.800 du doguma kadar 3.400-3.500 olur dıye umuyorum bende :lepi:

canım gecmıs olsun ya dıkkat et bebısın sabırsız cıkmasın senınde tansıyon ısınden gercı artık bıseycık olmaz hepımız sukur rısklı zamanları atlattık ama sen bol bol konus onla soz dınlesın annesını uzmesın

:) dogru valla, ben benimkini haşladım az önce, gülüyor bir de, ya kızamıyorsun da hamileyiz diye herkes sinirlere hormonlara veriyor, tukurcem ama haa...

ya bir işi yapamamak ne kotu bir şeymiş yahu, bazı basit şeyleri başkalarından istemek çok can sıkıcı valla, eğilip kalkma kabiliyetimi geri istiyorum acilen!

bende egılıp kalkma ve ıs yapma yetimi geri istiyorum lmaz:

dogru diosun valla..hep dinlesin bni.. ama 20 dk da 1 tanecik sancımız cıktı heralde bişii olmaz diorumm :))
al bende n de okadar.. bi de hoş görünmeyi olmayı geri istiyorum...:Saruboceq:

merhaba arkadaslar 35+4 günlük hamileyim ve cok feci sırt agrım var sizdede oluyomu dogumum sezeryan olucak ve muhtemelen epidural ilerde sırt ve bel agrılarını dahada kötü yapar diyolar acıkcası cok korkuyorumm bu sırt agrıları beni öldürcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…