2010 Şubat Anneleri

canım hadı ıyı haberlerle gel ıns. seker ıcın doktorla gorusunce banada haber ver yaz olurmu

Allah uzun saglıklı omurler versın ogluna ınsallah darısı basımıza kaydirigubbakcemile2

yok normal doğum değildi duygucum sezeryan oldu ama inanaın hiç korkulacak bir şey yok ve Allah zaten orada insana öyle bir cesaret veriyorki benim herşeyim çok güzel geçmişti ameliyattan sonrada ne ağrım nede sancım olmuştu...korkmayın arkadaşlar gerçekten korkmayın düşünsenize sonu çok güzel olucak......

cici25, derinderen, dineva, HavvaEsen, srpp, zeynepb

merhaba kızlar,nasılsınız??bebişlerimiz iyi mi???

Her zaman dualarımız birbirimiz için canım.Bizi bizden iyi kim anlar ki şu an.

Hoşgeldin canım.Sen de heyecan iki kattır şimdi.İkizler çok tatlı oluyorlar bizim ailede de var.Allah bağışlasın sana yavrularını.

Ayşegülcüm nasıl heyecanlandım anlatamam.2 şubat,5 şubat derken Defne bebek geldi demek.Biz ne dersek diyelim senaryomuz hazır....

Aynezihe,sen de aramıza hoşgeldin.
Plajcım, sana da çok üzülüyorum.Keşke birbirimize yakın olsaydık,ben destek olurdum sana.Beraber büyütürdük bebişlerimizi.

ben de bugün aşağıya doğru bayağı baskı var.Yürütmüyor fazla.5 dakkada bir tuvaletteyim.

:roflol: :roflol:
Ay ben almayayım canım zira benim üç tane var: Annem, kaynananm, kaynanamın kaynanası....
Yok mu arttıraaaannnnn delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Doğumda yanında bulunmak üzere fazla anaya ihtiyacı olan varsa bende iki tane alsanaalsanasmile birini gönderebilirim. :smiley-cool: fiyatta anlaşırsak neden olmasın...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızımı görmeye gidiyorum teyzeleri. gelince anlatırım öptümmmm

canım maşallah ömerine kocaman olmuş.kesmeye niyetlenmiş dr amcamız desene.
bakalım benden de yarın testler ister heralde.ilk randevuyu aldık 10:30 a ama ameliyatları oluyo sabahtan bekliycez mecbur.
hayırlısı diyorum bende artık demek böylesi en iyisi bizim için.
sende test sonuçlarını alınca bizi haberdar et.
tansiyon işi kötü olmuş tuzu iyice kes canım.ilaç kullanmak için daha yaşın çok genç

havvacım,benim herşey normal gidiyor usg 15 şubat diyor ama bilemem ki ne kadar yakınım doğuma.Her an herşey olabiliyor.

havvacım bu arada şubat meleklerinde Arkeos 26.02 de doğurmuş gibi gözüküyor.Az önce geziniyordum da.

havvacım bu arada şubat meleklerinde Arkeos 26.02 de doğurmuş gibi gözüküyor.Az önce geziniyordum da.

evet ya nedime dün doğum yapmış.sabah konuştuk bişeyi yoktu akşama doğurmuş kızını suyu gelmiş hastaneye gitmişler suni sancı verince tansiyonu yükselmiş hemen sezeryana almak zorunda kalmışlar ama şu an ikisininde durumu iyiymiş canım.
darısı başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…