2010 Şubat Anneleri

Bizimde dün kontrolümüz vardı,nstmiz güzel çıktı,kalp atışları iyi ve sancım yokmuş,2 cm açıklık var,normalde seni doğurtabilirim ama biraz daha bekleyelim bakalım dedi doktorumuz sancım olmadığı için,ayın 22 sinde tekrar gidecez bakalım inş.biraz daha açılma olurda hayırlısıyla kavurum kızıma artık zaman hiç geçmiyor,bizden haberler bu kadar umarım herkes iyidir....

Bizimde dün kontrolümüz vardı,nstmiz güzel çıktı,kalp atışları iyi ve sancım yokmuş,2 cm açıklık var,normalde seni doğurtabilirim ama biraz daha bekleyelim bakalım dedi doktorumuz sancım olmadığı için,ayın 22 sinde tekrar gidecez bakalım inş.biraz daha açılma olurda hayırlısıyla kavurum kızıma artık zaman hiç geçmiyor,bizden haberler bu kadar umarım herkes iyidir....

Canım günaydın maşallah kızına canım.. Benim de ayın 21 inde kontrolum bakalım ne diyecek. Seninle bi denk gelemedi kontrollerimiz canım ya tanışamadık bi..

Canım günaydın maşallah kızına canım.. Benim de ayın 21 inde kontrolum bakalım ne diyecek. Seninle bi denk gelemedi kontrollerimiz canım ya tanışamadık bi..

sen ayın 21 de gidecektin değilmi havvacım inş sende güzel haberlerle dönersin canım, evet ya bi kısmet olmadı tanışmak inş tanışırız bir gün canım

kızlar bişey sorcam benim kızın yatagı çarşamba günü gelecek elbiselerni yarın yıkamaya baslayacam.bebek elbiseleri için dalin deterjan aldım sorcam şey:narin yıkamada yıkıyoruz demi bide renklilerle beyazları bir atsak bişey olurmu? bebek elbisesi sonucta renk vermez diye düşünüyom????

kızlar benden gene kan geldi sanırım bu sefer gern ngeldi
dr.umu aradım bebeğin hareketlerini takip et ve sancın falan olursa gel hastaneye dedi
bakalım bekliyorum sancım falan gelicekmi dua edin bize

bu arada esra aradı voles daha doğurmamış ama sancısıçokherkese selamı var
seldada ya yarın yada çarşamba doğuma giricekmiş hastanede müşade altındaymış
benden haberler bu kadar kaydirigubbakcemile4

kızlar bişey sorcam benim kızın yatagı çarşamba günü gelecek elbiselerni yarın yıkamaya baslayacam.bebek elbiseleri için dalin deterjan aldım sorcam şey:narin yıkamada yıkıyoruz demi bide renklilerle beyazları bir atsak bişey olurmu? bebek elbisesi sonucta renk vermez diye düşünüyom????

canım ben 40 derecede narine attim beyazlarla renklileri karışık attım bi sorun olmadı

kızlar benden gene kan geldi sanırım bu sefer gern ngeldi
dr.umu aradım bebeğin hareketlerini takip et ve sancın falan olursa gel hastaneye dedi
bakalım bekliyorum sancım falan gelicekmi dua edin bize

bu arada esra aradı voles daha doğurmamış ama sancısıçokherkese selamı var
seldada ya yarın yada çarşamba doğuma giricekmiş hastanede müşade altındaymış
benden haberler bu kadar kaydirigubbakcemile4

canımallah yardımcın olsun inş. bi sancıda kurtulursun heyecan yapma güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

merhaba kızlar ıyı pazarlar herkese nasılsınız?

cnm mrb...

yana yakıla nevsehırden uyelere bakıyordum ve senı buldum

yardımına ıhtıyacım var eger mumkunse?

doktorun sanırım cem ısıktas

ben de cuma gunu randevu aldım cem beye gıtcem

doktorun ve hastaneden memnun musun?

sat:23 aralık

adet gununden 1 gun once beta hcg degerım 180.30 cıktı

2 gun once devlet hastanesınde yaptırdım!

yanı daha 2 haftalık falanım sanırım..

dogumun yakın sanırım dogum ucretı ne kadar bılgın varsa soyler mısın?

telasımı umarım anlıyorsundur..gercekten yardımına ve tecrubene ıhtıyacm var

cevaplarsan coooooooooooooook memnun olurum tanıstgma memnun oldum

msjını profılıme de yazabılırsın bu sayfaya da ...ınsallah yazımı gorursun

Allah yardmcn oldn cnm

Merhaba kızlar sancılar başlamış ama doğumlar bu hafta başlar gibime geliyor zeh bugün hiç girmemiş galiba, hadi hayırlısı Fatma'danda bu hafta gelir haber Selda malum onun kesin bu hafta alacaklar.inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucaklarız bebişleri.
hergün girip ne olmuş diye okuyorum ama yorum yazamıyorum.

aa unutmadan Cucus(burcu) da ayın 21 inde doğum yapacaktı.iyi haberlerini bekliyoruz canım.

renk verir canım aldığın renklere bağlı.ben beyaz ve pembeleri bir yıkadım kırmızı-turunce falan bir yıkadım ama kırmızı bi elbisemiz vardı yeşil tuluma renk vermiş.istersen sende 2 parça halinde yıka.30 derecede yıkadım dalin sıvı deterjanla miss gibi oldular ama geç kalmışsın biran önce yıka ütüle dolap gelince bi silip yerleştirmen kalır geriye.

Pembe Canım hayırlı olsun bebişin. İki haftalık hamilelik çıkmaz ki kanda da olsa

havvacığım çıkıyor canım kanda 2 günlük bile çıkıyor ama idrarda regl tarihinin üstünden 3-5 gün geçince çıkıyor.kan en kesin olanı o yüzden.

Pembe dikkat et ama ilk gebelikse ilki çok önemli sonrası kanaman açılma ihtimali çok yüksek oluyormuş.en azından 1 ayı geçene kadar belini zorlama özellikle.ve mümkünse dinlen.hayırlı olsun.

kızlar sizin günlere bkınca bana daha çoook var gibi ama sancılar başlıyorum benim kız doğum kanalına girmişti ama ben hep kafasını göğüsümün altında hissediyorum döndü kaliba Salı gün gidicem bakalım ne diyecek.Ebru-Havva sizin az kaldı heyecan doruktadır şimdi.dün kardeşimle ablam geldi temizlik işimde bitti erken oldu ama olsun en azından cam-perde zor olanlar bittiolmadı ben doğuma gidince üstte bi temizleseler yine yeter.

Back
X