ben kavuştum yanımda yatıyo kaydirigubbakcemile3slm kızlar nasılsınız.. bebişine kavuşan varmı.....
geçmişi okjuyamadım
ebruli hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kavuştum yanımda yatıyo kaydirigubbakcemile3slm kızlar nasılsınız.. bebişine kavuşan varmı.....
geçmişi okjuyamadım
kızlar sizin günlere bkınca bana daha çoook var gibi ama sancılar başlıyorum benim kız doğum kanalına girmişti ama ben hep kafasını göğüsümün altında hissediyorum döndü kaliba Salı gün gidicem bakalım ne diyecek.Ebru-Havva sizin az kaldı heyecan doruktadır şimdi.dün kardeşimle ablam geldi temizlik işimde bitti erken oldu ama olsun en azından cam-perde zor olanlar bittiolmadı ben doğuma gidince üstte bi temizleseler yine yeter.
slm aranıza yeni katıldım.bende şubat annesiyim.
selam kızlar.
iyi bir hafta olsun hepimiz için.
ayy kızlar bu sancılar sadece kasıklarda mı oluyor? bu gece belimin ve karnımın ağrısından uyuyamadım yaf :sinifsinif: ya da kendi kendime nazar değdirdim, ne güzel uyuyorum izinde diyip durdum dün.Çok üzgünüm çoook bakalım bugün nasıl geçecek?
okuyum havva sağol. sen napıyorsun? dün de sormuşsum, nasıl gidiyor izin? bu arada listeyi sana bırakmıştım, evde net olmayacak diye,şimdi de iş için mecbur açtık neti..yalancı gibi hissettim kendimi, istersen ben devam edebilirim..
slm kızlar nasılsınız.. bebişine kavuşan varmı.....
geçmişi okjuyamadım
Beris, CR20012006, ebruderin, escos, gulay86, HavvaEsen, maksimen, yaren_h, zeh, zerrin_papi
selam nasılsınız kızlar ...
Beris, CR20012006, ebruderin, escos, gulay86, HavvaEsen, maksimen, yaren_h, zeh, zerrin_papi
selam nasılsınız kızlar ...
kızlar ya bebişin döndünü dr.a gitmeden anlamak mümkünmü acep:uhm:
Canım Selda bugün ya da yarın sezeryane girecekti hayırlısı bakalım..
yok kız nerden anlayacaz ama saglık oocagındakiler anlıyoyerimseniben
bizim burdakiler anlamz asla......
hiş sanmıorum:dilcikar:
Ben rüyamda Selda'yı gördüm doğum yapmıştı oda bebeğide çok sağlıklıydı. Allah hayırlara çıkarsın inşallah..:Saruboceq:
Ben rüyamda Selda'yı gördüm doğum yapmıştı oda bebeğide çok sağlıklıydı. Allah hayırlara çıkarsın inşallah..:Saruboceq:
niye nerdesin ki sen:uhm:
bn bi ilçedeyim canım ..
sağlık ocağındaki dr.da hemşirelerde çok ilgisiz vepek
bişley anlamıyolar malesef
bunu da anlayacaklarını hiç sanmam
kalp atışlarını zor dinliolar mesala bulupta...
günaydın herkese
bizde cmt doktordaydık nst ye bağlandık muayenemzi olduk kızım 2400 gr olmuş herşeyimi çok iyiymiş bizimde günümüz belli oldu 17 şubatta olucak kızımız bir süpriz yapıp erken geleyim falan demezse artık kontrollerimizde haftada bire düştü her hafta kontorlümüz var artık hjeyecanlanmaya başladım bende