2010 Şubat Anneleri

kızlar sizin günlere bkınca bana daha çoook var gibi ama sancılar başlıyorum benim kız doğum kanalına girmişti ama ben hep kafasını göğüsümün altında hissediyorum döndü kaliba Salı gün gidicem bakalım ne diyecek.Ebru-Havva sizin az kaldı heyecan doruktadır şimdi.dün kardeşimle ablam geldi temizlik işimde bitti erken oldu ama olsun en azından cam-perde zor olanlar bittiolmadı ben doğuma gidince üstte bi temizleseler yine yeter.

canım aynı şey bendede var dok gecen gittiğimizde kanala girmiş dedi 2 gündürde kaburgamın altında yine sanki dok gidince haberdar et beni kız dönüncemi öle oluyo acababilmiyorumkismile

slm aranıza yeni katıldım.bende şubat annesiyim.

hosgeldin aramızavereliniortak

selam kızlar.

iyi bir hafta olsun hepimiz için.

ayy kızlar bu sancılar sadece kasıklarda mı oluyor? bu gece belimin ve karnımın ağrısından uyuyamadım yaf :sinifsinif: ya da kendi kendime nazar değdirdim, ne güzel uyuyorum izinde diyip durdum dün.Çok üzgünüm çoook bakalım bugün nasıl geçecek?

yok canım ya belli aşamaya geldiğinde artık uyuyamıyosun bende öleydim uykuma denecek yoktu 2 haftadır ayakta uyuyorum:teselli:

iyiyz ebruli sen nasılısn canım.
zehra gözünaydın valla ii vakit bulmşun nete girmeyekaydirigubbakcemile3

okuyum havva sağol. sen napıyorsun? dün de sormuşsum, nasıl gidiyor izin? bu arada listeyi sana bırakmıştım, evde net olmayacak diye,şimdi de iş için mecbur açtık neti..yalancı gibi hissettim kendimi, istersen ben devam edebilirim..

Canım ne demek ya... Aşkolsun. ben doğuma kadar rahat yürütürüm. Doğumdan sonra beeişle nasıl olcak ben de bilmiyom. bilmiyorumkismile Ama hallederim canım. Yapamadığımda yardım isterim. kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız.. bebişine kavuşan varmı.....
geçmişi okjuyamadım

Canım Selda bugün ya da yarın sezeryane girecekti hayırlısı bakalım...

Beris, CR20012006, ebruderin, escos, gulay86, HavvaEsen, maksimen, yaren_h, zeh, zerrin_papi

selam nasılsınız kızlar ...

Merhaba canım nasılsın...

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle...opuyorumnanaktan

bu sabah doktorum programında yenidoğan bebiş vardı ay kızlar gözyaşlarımı tutamadım
çok mu duygusalım ne
allah sağ salim yavrularımıza kavuşmayı nasıp etsin inşallah ben günler yaklaştıkça korkmaya heyecanlanmaya meraklanmaya başladım açıkçası karmakarışık oldum....eyvahedigeldismilekafamçokkarıştı

bn bi ilçedeyim canım ..
sağlık ocağındaki dr.da hemşirelerde çok ilgisiz vepek
bişley anlamıyolar malesef
bunu da anlayacaklarını hiç sanmam
kalp atışlarını zor dinliolar mesala bulupta...

hımm... neyse canım bebeğin hareket ettigi sürece sorun yok diyo dok. zatensırnaşık şey

günaydın herkese
bizde cmt doktordaydık nst ye bağlandık muayenemzi olduk kızım 2400 gr olmuş herşeyimi çok iyiymiş bizimde günümüz belli oldu 17 şubatta olucak kızımız bir süpriz yapıp erken geleyim falan demezse artık kontrollerimizde haftada bire düştü her hafta kontorlümüz var artık hjeyecanlanmaya başladım bende

Maşallah kızına canım. Hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah.

Ah kızlar herkes bi şikayette ağrılar sızılar. Ben de kendime nazar değdirdim galiba ne güzel uyuyorum diye diye. Dün gece ne uyuduğumu anladım ne uyumadığımı. Ne tarafa yatsam bir yerim ağrıdı acıyla uyandım.senağlama Bi de sıkıntı vardı bu soğukta kan ter içindeydim kalktım üstümü değiştirdim sabaha karşı. Bugün l-Leyla gibi çalışıyorum işte. 1 haftam kaldı sabret oğlum diyorum ama o da sıkıldı galibaa:bbo:

Back
X