2010 Şubat Anneleri

selam kızlar ...havvacım yeşermişsin hayırdır:))

Valla ya ben de anlamadım. Şirek olmuşummmmm

havvacım eşim son anda bana bir sürpriz yaptı, kızımın adını değiştirdi canım,kızının adını sinem koymazsa gözleri açık gidermiş deyip beni cerenden vazgeçirtti,çocukların ikisininde isimlerini ben koymuştum kızımın adını babası koysun ne yapalım dedim, kızımın adını zeynep sinem olarak düzeltirmisin canım ya....
sonradan fikrimi değiştirmeyeyim diyede bugün gitmiş nüfus cüzdanını çıkartmış artık kızımın adı kesin değişmez...

Hemen değiştiriyorum canım...Adıyla yaşasın inşallah

can sıkıntısı günler geçmek bilmiyor....

havvacım kıdem almış canım yeşermiş baksana naniknanik

Ayy evet kızlar yeşerdimmmm

Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat:10:00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.

Hepinize çok slmları var..

http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg

Tuğbacım sağol canım darısı başına sağlıkla kucağına alırsın inş.sende bebişini tatlım.
Ayşegülcüm sağol canım benim sizinde defne hanımla buluşma gününüz kesinleşmiş allah sağlıkla kavuştursun inş.

Kızlar yinemi sitede sorun var kaç dk yazamıyorum.:nazar: Maşallah mis kokulularınıza canlarım ya çok duygulandım ALLAHIM anneli babalı uzun ömürler nasip etsin kuzularınıza bizim içinde koklayın.opuyorumnanaktan

mrba kızlar

shıne doğurmuş maşallah.............

valla geçmişi okuyamadım henüz işallah hepiniz iyisiniz dir çorba içerken felaket bi şekilde dilimi yakmıışım......

ya ben okadar sinirli ve gerginimki kendi ailem ve kaynanama beni tam doğum üzeri bu kadar geriyolar Allaha havale ediyorum hepsini ne annem anne ne kardeşim kardeş herkes kendini düşünen benciller topluluğu.................

aynen bendede var odurum kımse altı ustu bır 10 gun ıcın fedakarlık edemıyo,zorla sankı,ne yabcan allah ele ayaga dusurmesın
bosver bızım gıbılerınede allah yardım eder ınsallah
sabır sabır nereye kadar bılmıyorumalsanaalsanasmile

kızlar bebişim uyandı emzirme vaktimiz geldi kendinize iyi bakın,hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.....

ne kadar güzel ya biz ne zaman görcez o günleri çok duygulandım mafoldumbenmafoldumben
hadi güle güle git canım bebişin aç kalmasın kıyamam onaboshayallersmile

shine,senin bebişini de Allah bağışlasın canım.Bugünleri de gördük çok şükür Yarabbim.Darısı başımıza.

selam kızlar
ne güzel bebişler dünyaya gelmişler
Allah hepsinin analı babalı büyütmeyi nasip etsin

bence doktoru dinlemek lazım onlar daha iyi bilirler doğum şeklinin ne önemi var önemli olan sağlıklı olsun yavrular
inşallah doğru nasıl olursa artık hayırlısı olsun sezeryanında kendine göre iyi yanlarıda var

07papatya, aryaa, ayshe85, canbahar, escos, HavvaEsen, meleksen+, mutlu03, plaj, selmakerem, smyemr, srpp, tugba64 maşallah bu ne kalabalık herkes nihayet kendine gelebildi demek

evet ya şeniz bugün..

2010 şubat melekleri var yaa

onu demiyorum var tabiide.orda şu hamilelerin listesi gibi doguranların listeside varmı.kim dogurdu.hangi tarih dogurdu.kaçıncı haftasında falan gibi

ayşegül canım ilk sayfada varya zaten ilk mesaj havvanın liste var doğumlar oldukça ekliyor sağolsunzemuszemusopuyorumnanaktan

07papatya, aryaa, ayshe85, canbahar, escos, HavvaEsen, meleksen+, mutlu03, plaj, selmakerem, smyemr, srpp, tugba64 maşallah bu ne kalabalık herkes nihayet kendine gelebildi demek

ben bugün hep açıktım ama başında çok oturamıyorum.Arada uzanıp yine geliyorum bu sırada açık bırakıyorum.Mesela yine yoruldum gidiyorum uzanmaya.

selmanın kızının resimleri ne kadar güzel öyle.yanaklar pembiş pembiş bide gülmüş poz veriyor şimdiden çok can yakacak çooookkk boshayallersmile

ayşegül canım ilk sayfada varya zaten ilk mesaj havvanın liste var doğumlar oldukça ekliyor sağolsunzemuszemusopuyorumnanaktan

ayy sagolun kızlar ben görmemiştim bunu.evet bunu diyodum.tamam takipteyim.teşekkürler.

ben bugün hep açıktım ama başında çok oturamıyorum.Arada uzanıp yine geliyorum bu sırada açık bırakıyorum.Mesela yine yoruldum gidiyorum uzanmaya.

sen dinlen canım..

Amaaaaaaan sormayın ya eşim 6 ay gidecek dedim ya görevli olarak bende evimde kalmak istiyorum.....kaynanam hanım gezme tozma işi olsa koşa koşa gelir şimdi doğum tabi iş güç yapcak yok ben gelemem diyor...annemde evde bi bekar ablam var onunla kalıyo ablam çok sinsi akşam benim diğer kardeşlerle ölesine ardım konuşmak için hepsi ağız birliği etmiş eee memlekete gel ennem hasta kimseye gidemez ....evdeki bekar sinsi ablam herkesi doldurmuş tabi annme giderse kendine kim dadılık edecek...ne yemek yapabilir ne iş ....nese benimde demiştim ya mide rahatsızlığım var memleket bana yaramıyo gittiğimin haftası çok kötü hasta oluyorum ...ee şimdi bebekte var ben hasta olursam süt müt olmaz......tabi umurlarındamı benim çocuğum ....demin ablamı ardım telfonda tartıştım gelmeyin doğumada gelmeyin ben sizi sildim sizde beni silin dedim

ben dogurmam anacım 4 subattan sonra beklıyoruz 37 haftası bıtınce daha ondekılere yol verıyım kaydirigubbakcemile3
onden bırı yapsın subatın acılısını kaydirigubbakcemile3

duygucum,zaten meyve çocuğa faydalı ama portakalın özel bir yeri var.Kilolu oluyo portakalı bol yiyen annelerin bebişleri.İstersen bu hafta dene bak sende göreceksin farkı.

escoscum,neşen bize pozitif elektrik dağıtıyor.Allah bozmasın canım.Aramızdan birilerinin böyle olması çok güzel enerji veriyor.

Escos kız enerjı içeceğimi içtin maşallah
ayy teşk ederim canlarım bugun süperdi ee evde uyuyup her işe yetişince insan iyii hissediyor.. yeter ki fabrikaya cağırnmasınlar beni!! :)) akşam da ezelll var!!bebişler doğunca dizilere veda edeceğiz bildiigm kadarıylaaa..
kızlar merhaba nasılsınız,profilime kızımın resimlerini yükledim...
çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......

ayy maşallah canım kızına allah bağışlasın ..
bir de ne güzel bir sürü çocuğun var cnm cok ozeniyorum ben de cok cocugum olsun isterim ama bakalım hayırlısı.. sezeryan olusak 2 den fazla cocuk yapamıyormuşuz dogru u bilen var mı bir de en az 2 yıl ara olcakmış??

canım senin erkan beye randevun ne zaman.sana ne diyor normalmi şuan görünen. tahmini doğum tarihin ne zaman.oyyy ne çok soru sormuşum.
inşallah şubatı bekler benim kuzumda.
benimki carsamba kısmetse...22 haftadan beri oğluşum dogum pozisyonunda bana seninki onden gidiyor hemen aayım sezeryanla dedi 1 gun once de tırstım ben.. sezeryana meyli var die biliyorum zaten.. normal dogum yaparım mı diyorsun??? dedi ben de yaparım!! dedim...iyii dedi güldü..valla bilmiourm benm ömerim de biraz aşağı doğru indi bu sefer de çatı içine girdi yüzü görünmyor dicek die ödüm kopuyooo..:)ohaoldumsmile

Shine'ın 25/01/2010 tarihinde (bugün) saat:10:00 da oğlu dünyaya geldi.
Kendisi ve oğlu Allah'a şükürler olsun sağlıklı.

Hepinize çok slmları var..

http://img685.imageshack.us/img685/6109/img0266t.jpg
maaşllahh canım ne güzel ya sonunda bizden bir bebek fotosuuu gördük.. maşşallah anesiii 0 ncı dogum gunu de kutlu olsun!!buyrunnnnnnnnn

Canım benim 37+3 teyim benim bebişim de 2800 sıkma canını...Alır daha kilo o annesi

Cnım o bende de oluyo

güzel haberlerle gelirain inşallah canımmm
Evet bakalım ipi kim göğüsleyecek

Ne oldu Ebruuuu
evet valla artık sen yeşil olmuşsun adaş kızın ne alemde iyidir inşallah belki ipi siz göğislerisniz??yerimseniben

selmacım ve shıne yerım ben o mınıklerı masallah kızlar 41 kere masallah allahım saglıklı sıhhatlı uzun omurler versın

mrba kızlar

shıne doğurmuş maşallah.............

valla geçmişi okuyamadım henüz işallah hepiniz iyisiniz dir çorba içerken felaket bi şekilde dilimi yakmıışım......

ya ben okadar sinirli ve gerginimki kendi ailem ve kaynanama beni tam doğum üzeri bu kadar geriyolar Allaha havale ediyorum hepsini ne annem anne ne kardeşim kardeş herkes kendini düşünen benciller topluluğu.................

sakin olmaya çalış canım.bu durumda neden seni üzüyorlar.onlarda anlar hataları en kısa zamanda düzelir herşey nede olsa annen dayanamaz senin üzülmene.sen kafana takma böyle şeyleri.

pınar kız geçen hafta senle biz habire yedik durduk.senin bebek nasıl olmuş kilosu..ben o hafta iki kilo aldım fakat benim kız 70 .gr amış pek yaramadı.

ben geçen hafta dr a gitmedim canım.bu perşembe gidicem.bakalım kaç gr almış.
ayy cidden o kadarmı almış ayşegülcüm bende 400 gr falan almıştır diye hesaplıyorum hep 3.200ü bulmuştur diyodum kendimce ayyyy bana bişeyler oluyoo :bbo:

Back
X