2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

benim merak ettiğim örgü yelekler battaniyeler kullanışlı oluyormu ördürüp ördürmemekte kararsızımda yorumlarınıza göre onunda hazırlığına başlamak lazım:)

benim merak ettiğim örgü yelekler battaniyeler kullanışlı oluyormu ördürüp ördürmemekte kararsızımda yorumlarınıza göre onunda hazırlığına başlamak lazım:)

canım bende 2010 şubat annesiyim allah hayırlısıyla kurtarsın benim annem birsürü yelek hırka felan yaptı yelekler kullanışlıda hırka fazla kullanmadım ben..örgü battaniyede lcw den almıştım hergören çok beğeniyodu çok kullandım ama kalın bişey değil..

amin canım saol bende zaten hırka kullanmam tulumlar var şimdi yelek yaptırayım bari bide lcw da demekki battaniyede oluyor hiç görmemişim iyi oldu sölediğin...

arkadaşlar benimde aklıma gelenleri yazayım bari diğer arkadaşları fazla okumadım ama şu ayva meselesini bende denedim kızımda hem çenesinde hem yanağında gamze var, ben 2 gecelik 3 pijama aldım ve iyiki böyle çok almışım çünkü acayip terliyosun ve sürekli üstümü değiştiriyodum ama sezeryanda özellikle hastanede gecelik rahat oluyo,göğüs yaraları içi n hastane bana verdi hem krem hemde göğüs kalkanı yoksa ben almamıştım ama özellikle göğüs kalkanı kurtarıcım oldu,çocuk için çok şey almışım siz öyle fazla bişey almayın insan hevesleniyo ama giydirmediğim bile oldu.hamileyken beslenmenize çok önem verin ben yediklerimi bi anlatsam ne muzlu ballı sütler cevizler haftada 2 balık 1 gün et tavuk sebzeler çok dikkat ettim aldım 18 kilo tabi ama olsun neyapalım.doktorunuzu ve hastaneneizi iyi seçin bence ben doktorumdan okadar memnun kaldımki anlatamam size ve sezeryan oldum aynı gece okadar rahat ayağa kalktımki ne ağrı ne sızı doktorumun ismide pelin ilbeyi ve hastanedende eğer hastanede hemşireler bukadar ilgili olmasaydı ben belki kızımı hiç emziremzdim bile çünkü memeyi tutmakda çok zorlandı resmen hemşireler sırayla pır döndü etrafımda.kızlar sezeryan olursanız ağrı pompası diye bişey var onu mutlaka taktırın mucizevi bişey ağrın oldumu bi basıyon tuşa sana ağrı kesici enjekte ediyo...herşey çok şükür benim için çok güzeldi sadece çocuğumun sarılık olması dışında 4 .günü fototerapiye koyduk ve yaklaşık 4 ay çocuğun sarılığı geçmedi ben artık çıldırma noktasına geldim sürekli ağlıyodum normalde daha kısa sürede geçiyor çünkü sonra araştıra araştıra meğersem benim süttüm kızıma sarılık yapıyomuş anne sütü sarılığı deniyomuş ve 4.ayında bi geçti sarılığı esmer dediğim kızım pamuk gibi bembeyaz bi kızmış meğersem...evim çok kalabalıkdı ve lohusalık döneminde evi gereksiz kalabalık yapan herkezden nefret ettim herkez bişey söylüyo sen hayır dedikçe alınanlarmı dersin senkaç çocuk yetiştirdinki bilmişlik yapıyosun diyenlermi dersin sabahlara kadar uykusuzsun sinirler hat safhada oluyo yani. bi gitselerde kocam çocuğum başbaşa kalalım diyosun..ve süt olsun diye bence gerçekden yemek gerekiyo ve içmek gerekiyo ben kompostolar kurabiyeler tatlılar okadar abarttımki anlatamam.. en büyük pişmanlığım emzik tutan nçocuğuma annemin aman ne gerek var plastik şeyi ağzuına vaeriyosun dedmelerine karşın vermedim sonrada ben vermek istediğimde o tutmadı bence emziğe alıştırın ve doya doya kucağınıza alın ebeğinizi kucağa alışmaz korkmayın...

Canım evin kaloriferliyse hiç gerek yok örgüye. ama sobalıysa gerekir sanırım. Annem bir sürü yapmıştı hiç birini kyullanamadık. Üstelik yıkaması kurutması da zor oluyo. Penye kapişyonlular daha kullanışlı.. Bu kış hırkaları kullanacakmıyız bakalım. Durumu yazarım :)))

Örgülerde herhalde başı çekenlerden biriydim anacığım ördüde ördü ama biz geniş v yaka süveter ve yelek giydik ki yelek olarakta Eminönünde polar gibi yelekler var onlar süperdi.örgüye gerek yokmuş battaniye olarakta penye ve polar battaniye en iyisi diye düşünüyorum ben hiç örgü battaniye kullanmadım kullanacak yerim olmadı.

Umarım kullanabiliriz Havva valla hırkalar hep elimde patladı yazık günay o kadarda göz nuru döküldü.

benim de kayınvalidemin doldurduğu koca bir çekmece yelek ceket öylece duruyor.. örgü battaniyem yok bilemicem.
ben yün şeyler giymeyi sevmem ondan dolayı da biraz ön yargılıyım bu konuda..
ayrıca her şeyi ağzına soktuğu için yün şeylerin tüğlerini yutar diye düşünüyorum..
yelek giydirdim ama kendi aldığım dışı polar içi tüylü yelekler vardı..
yataktan kalktığında ince bir yelek giydiriyordum..
bir de benim evim kaloriferli değil klimayla ısınıyoruz odadan odaya geçerken ve klimasız yere çıkarttığımda yelek ceket kullanışlı oluyordu..

cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkürler evim doğalgazlı o yüzden pek ihtiyaç duymucaz demekki bide şöle bi sorum var cinsiyeti değişen olduğu hiç benim doktor 2dir erkek diyo bende alışverişe ufaktan başladım mavi mavi...

bu arada izmirliymişsin doğumu nerde yaptın hangi doktor girdi??

bi arkadaşımıza baştan erkek demişti dr. Ama sonradan kız demişti. Meğersem kordonu bamya sanmış...kaydirigubbakcemile3 Eğer tereddütün varsa istersen başka bi dr a da git canım cinsiyeti için.

bi arkadaşımıza baştan erkek demişti dr. Ama sonradan kız demişti. Meğersem kordonu bamya sanmış...kaydirigubbakcemile3 Eğer tereddütün varsa istersen başka bi dr a da git canım cinsiyeti için.

tereddüt değil aslında bizede gösterdi ama duyuyorum 6.7. ayda değiştiren oluyomuş yok yok doğru sölüyon 1 doktora daha teyit ettirsem daha rahat edicem heralde

Değişen cinsiyet demeyelim canım ona da Dr un yanlış görmesi diyelim. kaydirigubbakcemile3
evet doğru sölüyosun ....
Gazi hastanesinde yaptım canım doktorum Ayşen Güçlü idi.
Ben 32. haftaya kadar özel bir doktora gidiyordum doğumu orda yapmaya karar verince Ayşen hanıma gitmeye başladım.

memnun kaldınmı peki doğumdan doktordan hastaneden nasıldı ilgileri falan

Çok memnun kaldım ikinciyi de yine orda yaparım.. rahat geçti çok ta ilgilendiler.. doktorum da çok iyiydi.. ssk anlaşmalı olduğu için maddi olarak ta çok çok uygundu..

ooo güzelmiş gerçekten aklımda bulunsun daha çok kararsızım bu arada oğlun maşşallah çok tatlı allah analı babalı büyütmek nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…