benim merak ettiğim örgü yelekler battaniyeler kullanışlı oluyormu ördürüp ördürmemekte kararsızımda yorumlarınıza göre onunda hazırlığına başlamak lazım:)
canım bende 2010 şubat annesiyim allah hayırlısıyla kurtarsın benim annem birsürü yelek hırka felan yaptı yelekler kullanışlıda hırka fazla kullanmadım ben..örgü battaniyede lcw den almıştım hergören çok beğeniyodu çok kullandım ama kalın bişey değil..
benim merak ettiğim örgü yelekler battaniyeler kullanışlı oluyormu ördürüp ördürmemekte kararsızımda yorumlarınıza göre onunda hazırlığına başlamak lazım:)
Canım evin kaloriferliyse hiç gerek yok örgüye. ama sobalıysa gerekir sanırım. Annem bir sürü yapmıştı hiç birini kyullanamadık. Üstelik yıkaması kurutması da zor oluyo. Penye kapişyonlular daha kullanışlı.. Bu kış hırkaları kullanacakmıyız bakalım. Durumu yazarım :)))
benim de kayınvalidemin doldurduğu koca bir çekmece yelek ceket öylece duruyor.. örgü battaniyem yok bilemicem.
ben yün şeyler giymeyi sevmem ondan dolayı da biraz ön yargılıyım bu konuda..
ayrıca her şeyi ağzına soktuğu için yün şeylerin tüğlerini yutar diye düşünüyorum..
yelek giydirdim ama kendi aldığım dışı polar içi tüylü yelekler vardı..
yataktan kalktığında ince bir yelek giydiriyordum..
bir de benim evim kaloriferli değil klimayla ısınıyoruz odadan odaya geçerken ve klimasız yere çıkarttığımda yelek ceket kullanışlı oluyordu..
cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkürler evim doğalgazlı o yüzden pek ihtiyaç duymucaz demekki bide şöle bi sorum var cinsiyeti değişen olduğu hiç benim doktor 2dir erkek diyo bende alışverişe ufaktan başladım mavi mavi...
bi arkadaşımıza baştan erkek demişti dr. Ama sonradan kız demişti. Meğersem kordonu bamya sanmış...kaydirigubbakcemile3 Eğer tereddütün varsa istersen başka bi dr a da git canım cinsiyeti için.
bu arada izmirliymişsin doğumu nerde yaptın hangi doktor girdi??
evet doğru sölüyosun ....Değişen cinsiyet demeyelim canım ona da Dr un yanlış görmesi diyelim. kaydirigubbakcemile3
Gazi hastanesinde yaptım canım doktorum Ayşen Güçlü idi.
Ben 32. haftaya kadar özel bir doktora gidiyordum doğumu orda yapmaya karar verince Ayşen hanıma gitmeye başladım.
memnun kaldınmı peki doğumdan doktordan hastaneden nasıldı ilgileri falan
Çok memnun kaldım ikinciyi de yine orda yaparım.. rahat geçti çok ta ilgilendiler.. doktorum da çok iyiydi.. ssk anlaşmalı olduğu için maddi olarak ta çok çok uygundu..
ooo güzelmiş gerçekten aklımda bulunsun daha çok kararsızım bu arada oğlun maşşallah çok tatlı allah analı babalı büyütmek nasip etsin ...
bol bol uyuyun kızlar şu uykusuzluğumla tek tavsiyem bu sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?