kıyamamm yaaa depoları doldurun diyorsun yani:)
bende gaziye gidiyorum çiğdem hanıma
bende gaziye gidiyorum çiğdem hanıma
benim merak ettiğim örgü yelekler battaniyeler kullanışlı oluyormu ördürüp ördürmemekte kararsızımda yorumlarınıza göre onunda hazırlığına başlamak lazım:)
2010 şubatının güzel anneleri şimdi size önemli bir kaç sorum olacak :))
Şimdi benim kızım olucakmış inş.ve ben alışveriş yapmaya başladım ama şöyle bir noktada takıldım.
Yenidoğan kıyafetlerinde kaç tane alıcaz ve bu yeni doğan kıyafetleri ne kadar süre giyebilirler.Sonradan kaç ay arası almam lazım onlarıda ne kadar sürece giyerler tahmince,bunlar hakkında bilgi istiyorum sizlerden.Ona göre alışveriş yapıyım diyorum eşim daha erken diyor ama net'ten yavaş yavaş alırım ben beğendikçe artık :))
2010 şubatının güzel anneleri şimdi size önemli bir kaç sorum olacak :))
Şimdi benim kızım olucakmış inş.ve ben alışveriş yapmaya başladım ama şöyle bir noktada takıldım.
Yenidoğan kıyafetlerinde kaç tane alıcaz ve bu yeni doğan kıyafetleri ne kadar süre giyebilirler.Sonradan kaç ay arası almam lazım onlarıda ne kadar sürece giyerler tahmince,bunlar hakkında bilgi istiyorum sizlerden.Ona göre alışveriş yapıyım diyorum eşim daha erken diyor ama net'ten yavaş yavaş alırım ben beğendikçe artık :))
Teşekkür ederim.Kızlar bilgiler için.
Xsıde detaylı bir şekilde yazıp anlattığın için çok teşekkür ederim.
Kız Burcu bunların hepsiini nasıl aklında tuttun maşallah hafızana
ayy havva daha çok şey varda yazacağım çok bilmişlik olmasın birde pokunu çıkartmayayım diye yazamıyorum.valla bana söylenmeyen çok şey vardı belkide onlara kızdığım için yazıyorum.
ayy havva daha çok şey varda yazacağım çok bilmişlik olmasın birde pokunu çıkartmayayım diye yazamıyorum.valla bana söylenmeyen çok şey vardı belkide onlara kızdığım için yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?