2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

çok sağolun kızlarr valla hepsini bi hevesle okudumm.valla devamını bekliyoruzz.benimki altta oturuyo ne kadar mesafe koyabilirsem?

çok sağolun kızlarr valla hepsini bi hevesle okudumm.valla devamını bekliyoruzz.benimki altta oturuyo ne kadar mesafe koyabilirsem?

sana kocamannn bir geçmiş olsun demek lazım sen tezeği avuçlayanlardan olmuşsun .
Şeniz kuzun gelince onla dertleşirsin boşverr.

Son düzenleme:
Ayrıca eşlerinizle başbaşa vakit geçirin bolca. Yemeğe gidin yürüyüşlere gidin. Özel zamanlar yaratın yani. Bebişleri olunca hiç fırsat kalmıyo buna.

ne güzel taktiksempatiksalakcinni

Merhaba 2010 annecikleri size bir sorum olacak, şöyleki ben bebeğimin odası olacak ve de bir tane de beşik yatak odasına koyacağım. Odasında beşik olmasa resimdeki karyolalardan olsa sizce kullanışlı olur mu? Çoğu kişi bebeğin bir kaç aydan sonra beşikte rahat hareket edemediğini söylemekte, sizler az çok tecrübe etmiştirsiniz.. Bilgi paylaşımı yaparsanız memnun kalacağım :)

Son düzenleme:

hayırr bu olmaz.

ben yatak odama önce sepet koydum 2 ay kadar yattı sonra kolları hareketlenınce dar geldı vurdu kenarlara elini rahat edemedi.kuzenimin beşiği var onu aldım portatif birşey taşımasıda rahat.1 hafta öncesine kadarda onda yatırdım.ama 5-6 aydan sonra yatağın içinde dönüyorlar kfayı koyduğunuz yerde bi bakıyorsunuz poposu bi bakıyorsunuz ayakları var uzunlamasına olan yatakta enlemesine yatmak istiyor dönüyor falan.
1 hafta öncede şu büyüyebilen karyolararrın büyüyemeyenini almıştım ben , onu yine kendi odama aldım onda yatıyor 4-5 yaşına kadarda yatar sonrada mobilyam kaliteli mdf den yapıldı onun yatak başını alır birde baza alırım bitti.yada başlıklı bi yatak alır kardorabını kullanırım.

bu resimdekinde ne zaman yatırmayı düşünüyorsun1,5-2 yaşından önce yatamaz bunda ki o bile tehlikeli düşer bundan yaa.

Son düzenleme:
Nisanda hazan bu olmaz canım bunu belki 4-5 yaşındna sonra kullnaırsın. Ama daha öncesinde düşer. güvenli gelmedi bana. Burcunun dediği gibi ben 2 ay geceleri sepet kullandım.. Arkadaşım vermişti. Gündüzleri ve 2 aydan sonra da odasında yattı. büyüyen karyola aldım ben. Ama park yatak alan arkadaşlar da çok memnunlar. Üstelik park yatağı işi bitince oyun parkı olarak da kullanıyosun

size fikir olsun diye resim eklemek isterim ama burda pc de yok .

şöyle yapalım söz bu akşam yada yarın eve gidince sepetin portatif beşiğin ve kalıcı beşiğimizin resmini koyarım.

teşekkür ederim bilgin için.
bu resimdekini hemen kullanmayacağım zaten, odasını tamamlayıcı unsur olarak almak istiyorum. tek kişilik bazam var ama bu bana daha estetik geldi. beşiğinde 1-2 yaşına kadar bizimle olacak inş. yazın gündüzleri odasında kalır oyuncaklarıyla filan oynar diye düşünüyorum kışları ve geceleri de yanımızda olur.

hee bak evet park yatak olabilir.sonradan o kadar eşya oyuncak oluyor ki atarsın içine durur.daha mantıklı.sen iyisimi büyüyen yada büyümeyen karyolanı al.birde 5-6 ay yatıracak odana sığacak bi park yatak.

ben karyolayı 6. aydan sonra başladım kullanmaya şimdi almasamda olur dersen 6. aydan sonra ihtiyacına göre karar vrir alırsın.kiiii istemezsin tabii biran önce alıyım diyorsundur.

sepette pek kullanışlı değil 2-3 ay sonra onunda ömrü bitiyor.

dur bakam kıs ben anlamdım şimdi.

kendi odanda 1-2 yaşına kadar yatıracak bi beşik alıp.ondan sonra kendi odasına geçince yani 2 yaşından sonra mı kullanacak bunu.ne gerek var şimdiden alıyorsun 2 yıla başka şey bulur alırsın hergün yeni birşey çıkıyor.

sağolun kızlar :)
ben park yatağı pek beğenmiyorum, mobilya olmasını istiyorum. yatak odası için zaten beşiği hazır, ben odasını tamamlayıcı unsur istiyorum, büyümeyen karyolaları da bi inceleyeceğim kaç yaşına kadar kullanıbilir filan diye. tekrar teşekkür ederim.

benimki heves,yıllardır hayalimdir bebeğime oda hazırlamak. :)

Canım sordun diye söyleyeyim yoksa işine karışmak vs istemem. Elbette son karar senin. Bence oda yapacaksan oda takımı için yerin de varsa böyle karyolaya falan girme hiç. Bebek odası takımı al. Ona vereceğin parayı kenara koy. Doğumda çok lazım olacak çünkü nakit. İnan su gibi para gidiyo. Bu tarz bi şeyi de beebişin büyüyünce, bu tarz yatakta yatma yaşına gelinde evladınla beraber seçersiniz. O;nun zevki de önemli. Çünkü o kullanacak di mi?

Estğ. ne karışması fikir paylaşımı yapmak zorundayız değil mi?:) bebek odası takımı almayacağım zaten kütüphane ve dolabımız mevcut bir yatak konusu şu an mullakta o kadar :) onu da bir kaç bebe mağazası gezdikten sonra kesinleştireceğim sanırsam :)

ayyy bide bunlar yatak yorganda beğenmiyecek zilliler.şimdiden parmaklarında oynatıyorlar valla yaşında ben bunu sevmiyorum dese şaşırmam.

bi mobilya çarşısına git 10 dk da karar verirsin hiç merak etme

ayyy bide bunlar yatak yorganda beğenmiyecek zilliler.şimdiden parmaklarında oynatıyorlar valla yaşında ben bunu sevmiyorum dese şaşırmam.

beğenmemeleri normal çünkü değişen bir dünyanın figuranıyız. onlar da haklı, tabi aşırı şımartmamak kaydı ile kendi fikirlerine de saygı duymak lazım veledlerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…