MYDARLİNG badem yağını ben kendi kirpik diplerime sreyim demiştim birkresinde gözlerim çok yanmıştı.Derinin gzleri acımıyormudur acaba ...
kızlar ben size kendi duyduğum ve sonrasınsa yaptığım birşeyi yazacağım..ben uyguladım çünkü denemekte bir zarar görmedim ve gerçekten oldu ve çok rahat geçirdik o dönemi..
doğumdan hemen sonra annene sütünden önce bebeğin ağzına iki damla nar suyu damlatmak bebeğin gazını kolay çıkarmasına yardım eder ve bebek hiç gaz sorunu yaşamaz diye duydum burdan forumdan..ama şu an hatırlamıyorum nerde okumuştum..
nar zamanı alıp bir tane ayıkladım avuç içi kadar buzdolabı poşetine koyup dondurucuya attım..
sonra hastaneye giderken çantama almalarını söylediğim ilk şey nardı.bir de çay kaşığı koymuştum yanına..tek bir nar tanesini sıktık kaşığa ve ben emzirmeden önce( bebek hemşiresine söyledik o da sorun etmedi sağolsun) kızıma kaşığa sıktı ve ağzına kaşıkla damlattı.sonra hemen emzirdim.
inanın bana benim kızım hiç gaz sorunu yaşamadı.Daha emerken çıkarıyordu gazını..
Ya ben inandığım için oldu ya da gerçekten faydalı oldu..
Şimdi uygulayıp uygulamamak size kalmış sadece şunu bilin bu bir meyve ve zararı yok..çünkü sadece iki damla..Nar zamanına daha var,yapmak isteyenler geç kalmadınız,bekleyin...
Selam 2010 Anneleri,
Bir şeyi merak ediyorum, 2011 anneleri civilimden sık sık alışveriş yapıyorlar. Ben de battaniye almak istiyorum. Ama malum markalardan haberim yok. Bebessi, bebella, tomuycuk, albimini, beblino, babycenter gibi markalar var. Bunlardan birini kullanan var mı? Malum ilk yıkamada yarı boyutuna inecek bir battaniye istemiyorum.
Selam 2010 Anneleri,
Bir şeyi merak ediyorum, 2011 anneleri civilimden sık sık alışveriş yapıyorlar. Ben de battaniye almak istiyorum. Ama malum markalardan haberim yok. Bebessi, bebella, tomuycuk, albimini, beblino, babycenter gibi markalar var. Bunlardan birini kullanan var mı? Malum ilk yıkamada yarı boyutuna inecek bir battaniye istemiyorum.
sizler yine bi sorum olucak çok beğenerek bi spor markasının patiğini aldım 18 numara acaba kaç aylıkken giymeye başlar daha ufağınlamı değiştirsem karar veremedim
• 3 adet hastane çıkışı
•Tulumlar 0-3,3-6 ,6-9,9-12
• çıtçıtlı Bodyler 0-3,uzun kollu 3-6kısa kollu 6-9,uzun kollu 9-12 uzun kollu
• ağız havluları, sarı örtü (sarılık için iyi geldiği söylenir)
• Patik, eldiven, bere, çorap 0-6 aylık
• Mendil, önlük
• Hırka, yelek
• Başlıklı havlu
• Battaniye 1 kalın 1 ince
• nevresim takımı 2 adet
• uyku seti
• Anakucağı,puset seti,kanguru
• pijama takımları 0-3,aylık kışlık 3-6 aylık yazlık 6-9, 9-12 kışlık 3 er tane
• alt üst takımlar 0-3,aylık kışlık 3-6 aylık yazlık 6-9, 9-12 kışlık 3 er tane
sevgili anneler bunlar benim almayı düşündüklerim hangisinden kaçar tane almam lazım bide listem yeterlimi sizce eksiklerim varsa sölerseniz memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?