2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

Bu arada bebek odasını mobilyalı alacak annişler, MDF olmasına dikkat edin bi de önceden alın ki boya kokusu gitsin. İki ay çıkmamaıştı bizim mobilyanın kokusu

bak bu önemli işte :)

BEN dahada erken almıştım 5. aylık falandım aldığımda yinede kokusu çıkmadı 1 aydır falan tamamen bitmiş durumda. ama onuda inceliğini öğrendim boya tam kurumadan monte ettikleri zaman oluyormuş.yapılsın mağazada montelenmeden 1 hafta falan kalsın.evet mfd olsun biraz fazla para ama sen kırıp atmazsan 10 yıl hiç birşey olmaz.

Havva ile Burcu' ya katılıyorum.. estetik olabilir ama bu çok tehlikeli görünüyor en azından 5 yaşına kadar çocuğun düşme tehlikesi var diye düşünüyorum..
benim oğlum doğduğundan beri kendi odasında büyüyebilen karyolasında yatıyor.. 40 gün ben onun odasındaki ayrı yatakta yattım hoş orda yatak olmasaydı da odama almayacaktım..
niçin 2 yaşına kadar yanında yatırmak istediğini bilmiyorum ama sepetler çok küçük oluyor 2-3 aydan sonra sıkışıyor zavallılar ki rahat rahat yatmak isterler.. estetik birşey istiyorsun ama estetik şeyler küçücük, yerin varsa mobilya büyümeyen karyola alabilirsin odana.. 4-5 aydan sonra koca yatağın her milimini kullanıyorlar..

ayyy bide bunlar yatak yorganda beğenmiyecek zilliler.şimdiden parmaklarında oynatıyorlar valla yaşında ben bunu sevmiyorum dese şaşırmam.

he valla arkadaşımın kızı var 2 yaşında annesi kendi istediğini giydiremiyo
men munu giymem diyo kendi seçiyo hatta kirlilikten çıkartıp giydiği bile oluyordu yanikaydirigubbakcemile3

1 ay önce gelmişti benimki ay o koku çıksın diye kış günü odanın camı hiç kapanmadı ııyyy:sinifsinif:

Son düzenleme:
evet onlardan biride benim.
ipek dogdugundan beri odasında yatıyor.
40 gun ben yattım yanında ondan sonra tek yattı. sesını duyuyorum. tamamen bılıncaltıyla ılgılı. uyurken şartlandırıyosun kendını,gık dese duyuyosun.
bu aralar diştenmi nedir sık sık uyanıp aglıyor dıye sabaha karşı yanımıza alıyor. onun dışında beşiğinde (büyümeyen) uyudu.

heh bi tane daha bizdenkaydirigubbakcemile5
40 gün sonra ben odama gittim telsiz var zaten ıh dese duyuyorum.. hatta telsizden sesler daha şiddetli geliyor duymaman imkansız..

heh bi tane daha bizdenkaydirigubbakcemile5
40 gün sonra ben odama gittim telsiz var zaten ıh dese duyuyorum.. hatta telsizden sesler daha şiddetli geliyor duymaman imkansız..

bizde telsiz yok. eski evimizde odalar arası mesafe vardı yinede duyuyodum. şimdi bu evde mesafe sıfır. iki oda dipdibe arada bi camekan war. duymamak gercekten ımkansız lülülülülülü

merhabalar bugün bi araba beğendim graco symbio travel sistem sizce nasıl modeli güzel ama kullanışlı olurmu sizler tecrübelisiniz belki aranızda benzerini yada aynısını kullanan vardır...

merhabalar bugün bi araba beğendim graco symbio travel sistem sizce nasıl modeli güzel ama kullanışlı olurmu sizler tecrübelisiniz belki aranızda benzerini yada aynısını kullanan vardır...

ben kullanmıyorum ama kuzenim kullanıyor.üst tarafın değişmesi çok güzelmiş ilk 6 ay çok rahat edersin ama sonra oturmaya başlayınca tüm anneler gibi hafif baston araba arayışına geçebilirsin.kuzenim 1 yaşından sonra kaldırdı kullanmıyor.kısa zaman için o kadar para verilirmi karar senin ama bebek için çok rahat olduğu kesin.

çok hantal bir arabaya benzemiyor bastona benzetmemden bunu beğendim bebeğin rahat ettiğini duyduğuma çok çok sevindim ..

sana kocamannn bir geçmiş olsun demek lazım sen tezeği avuçlayanlardan olmuşsun .
Şeniz kuzun gelince onla dertleşirsin boşverr.

valla hemde nasıl avuçladım:)))) ama mesafeyi korumaya önceden başlamıştım şimdilerde ilerletiyorum nasip bakalım.

Kızlar aklıma geldi ev yapımı halis zeytinyağlardan edinin mutlaka.
Bebişlerin popolarına sürersiniz. Annem Esra yı tepeden tırnağa zeytinyağıyla yağlamıştı iki günlükken. Cildi hemencecik emiverdi. Ondan mıdır bilmem Esra ne pişik oldu ne isilik.

esracım aynen bende derini doğduğundan beri zeytin yağıyla yağlıyorum hala daha yapıyorum burdan yeni anne adaylarınada tavsiyem çok işe yarıyor derinde hiç pişik olmadı bide size bişey daha ben gece yatarken kulak çubukları varya onun derinin kirpik diplerine badem yağı sürdüm maşallah kirpikleri çok güzel

MYDARLİNG badem yağını ben kendi kirpik diplerime sreyim demiştim birkresinde gözlerim çok yanmıştı.Derinin gzleri acımıyormudur acaba ...

MYDARLİNG badem yağını ben kendi kirpik diplerime sreyim demiştim birkresinde gözlerim çok yanmıştı.Derinin gzleri acımıyormudur acaba ...

canım tatlı badem yağı alıcaksın 2 çeşiti var badem yağının uyurken sürüyorum bide şimdiye dek bişi olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…