ben gebzede oturuyorum yakında gebzecenter açılacak oradan çok ümitliyim :)bi mobilya çarşısına git 10 dk da karar verirsin hiç merak etme
Bu arada bebek odasını mobilyalı alacak annişler, MDF olmasına dikkat edin bi de önceden alın ki boya kokusu gitsin. İki ay çıkmamaıştı bizim mobilyanın kokusu
bak bu önemli işte :)
Merhaba 2010 annecikleri size bir sorum olacak, şöyleki ben bebeğimin odası olacak ve de bir tane de beşik yatak odasına koyacağım. Odasında beşik olmasa resimdeki karyolalardan olsa sizce kullanışlı olur mu? Çoğu kişi bebeğin bir kaç aydan sonra beşikte rahat hareket edemediğini söylemekte, sizler az çok tecrübe etmiştirsiniz.. Bilgi paylaşımı yaparsanız memnun kalacağım :)
ayyy bide bunlar yatak yorganda beğenmiyecek zilliler.şimdiden parmaklarında oynatıyorlar valla yaşında ben bunu sevmiyorum dese şaşırmam.
BEN dahada erken almıştım 5. aylık falandım aldığımda yinede kokusu çıkmadı 1 aydır falan tamamen bitmiş durumda. ama onuda inceliğini öğrendim boya tam kurumadan monte ettikleri zaman oluyormuş.yapılsın mağazada montelenmeden 1 hafta falan kalsın.evet mfd olsun biraz fazla para ama sen kırıp atmazsan 10 yıl hiç birşey olmaz.
srpp teşekkür ederim canım değer verip yorum yaptığın için. :)
evet onlardan biride benim.
ipek dogdugundan beri odasında yatıyor.
40 gun ben yattım yanında ondan sonra tek yattı. sesını duyuyorum. tamamen bılıncaltıyla ılgılı. uyurken şartlandırıyosun kendını,gık dese duyuyosun.
bu aralar diştenmi nedir sık sık uyanıp aglıyor dıye sabaha karşı yanımıza alıyor. onun dışında beşiğinde (büyümeyen) uyudu.
heh bi tane daha bizdenkaydirigubbakcemile5
40 gün sonra ben odama gittim telsiz var zaten ıh dese duyuyorum.. hatta telsizden sesler daha şiddetli geliyor duymaman imkansız..
merhabalar bugün bi araba beğendim graco symbio travel sistem sizce nasıl modeli güzel ama kullanışlı olurmu sizler tecrübelisiniz belki aranızda benzerini yada aynısını kullanan vardır...
ben kullanmıyorum ama kuzenim kullanıyor.üst tarafın değişmesi çok güzelmiş ilk 6 ay çok rahat edersin ama sonra oturmaya başlayınca tüm anneler gibi hafif baston araba arayışına geçebilirsin.kuzenim 1 yaşından sonra kaldırdı kullanmıyor.kısa zaman için o kadar para verilirmi karar senin ama bebek için çok rahat olduğu kesin.
sana kocamannn bir geçmiş olsun demek lazım sen tezeği avuçlayanlardan olmuşsun .
Şeniz kuzun gelince onla dertleşirsin boşverr.
MYDARLİNG badem yağını ben kendi kirpik diplerime sreyim demiştim birkresinde gözlerim çok yanmıştı.Derinin gzleri acımıyormudur acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?