2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

inşallah bende verebilirm.ama ne bilem sanki azalıyo gibi gelyo bana sütüm.bakacagız artık.keşke ..

bencede dr gereksız goruyorsa acele etmeyın. dr bana soyle demıstı hıc unutmam ılerde zaten hep ek gıdaları yıyecek omru boyunca sütün var nıye acele edıyorsun bırak emsın sadece oylede yaptık. ek gıdaya gecınce esas azaldı kılo alımı.bıd ek gıdaya gecınce emmesı dolayısıyla da sutunuz azalacak cunku az acıkacak.

topikimiz hayırlı uğurlu olsuunnnn
bizin dr.ablamız
bir ay sonra başalayım dedi
taze yoğurtla

yeni topikimiz hayırlı olsun ama nasipse bende baya uğramayacağım buraya çünkü bu ay drum kesinlikle ek gıda veya mama vereyim deme sadece anne sütüne devam dedi Allahım kısmet ederse sütüm yettiği sürece 6aya kadar sadece emzireceğim :Saruboceq:

meraba kızlar.benim oğluşta bugün 4.ayına girdi.bugün kontolümüz vardı.ek gıdayı sorum.sütün yetiyo 6.aya kadar gerek yok dedi.5-5.5aylıkken tattırmaya başlarız dedi.bu arada oğluşum tam bir kilo almış bu ay.zaten ek gıdaya başlayınca kilo alımı yavaşlıyomuş.onun içinde gerek görmüyo.tabi sütü yetmeyener için farklı.

bizde bir ay sonra başlayacagız ek gıdaya..4.aydan itibaren..
meltemcim 4 aydan gün alıyorlar evet ama tam dolan ay hesaplanır her zaman yani senin bebek üç aylık daha..

hayırlı olsun topiğimiz ek gıda evet hem iyi hem çok kötü 2 bebek annesi arkadaşım evet 6 ay sadece süt ama 4.aydan sonra sadeece tattırmak gerek diyo daha sonra ek gıdayı çok yadırgıyor bişiy yemiyor diyor.anne sütünü muhakkak her anne vermek istiyordur fakat süt olmayınca veya bebek almadığı için ek gıdaya başlayanlar için topiğin erken açılması iyi olmuş. çok şükür şuan bizimde iyi gidiyo süt durumumuz inşallah böyle devam eder...birde ek gıda verenler bebeklerinizin ne kadarlık olduğunuda yazarlarsa daha iyi olmaz mı

benim oğlum 3. ayını doldurdu dr yoğurt verebilirsin bi öğün akşam üzeri ver hem sen dinlenmiş olursun sütün dolar dedi ama ben daha vermedim zaten oğlum gazlı yoğurt dahada gaz yapar diye düşündüm bir ay daha beklicem sanırım gaz olayı bi düzene girsin sonra yavaş yavaş başlarım heralde zaten çok küçük miktarlarla başlıyoruz ama cesaret edemedim bilmem doğrumu?

bizde 3 ayı doldurduk..yoğurtun gaz yaptığını bilmiyodum yani hiç duymadım bizim dr da bişiy demedi sadece rezene verebilirsin dedi zaten biberon almıyo bizim paşa kaşıkla veriyorum çok az. iyi gelio pırtlamalara:))

kizlar 3 aydan sonra isteyen hergun gunde 3 defa1 kasik danino cocuk yohurtu veya 3+ bebek pureleri havuc suyu falan veren cok var bende 3 ay bitince gunde 3 defa 1 kasiktan daninola havuc suyula falan baslicam teyzemin kizi oyle baslamisti ve cok memnun 6 ayi bezen beklememek gerek hergun ayni seyide verip bebeyi ayni yecekten tiksindirmemek gerek
OZGE YE GECEN ELIME BULASTIRIP MUZ VERDIM VE BAYILDI NIYE VERMIYOM DIYE AGLADI RESMEN PARMAMI YECEKTI AZ DA BIZ OBUR OLCAZ GALIBA

hangi meyveleri veriyon canım..

benim doktorda gerek görmezse elbet bende geçmem ek gıdaya.ama biliyorum bizde bir ay sonra geçeriz.pek ümitli degilim sütümden(

canım noldu sana ya kızım emmiyor 5 dak emip bırakıyor sağıp lavaboya döküyorum diyordun?
bir şeye mi üzüldün? yemek yemeyi mi azalttın?
yoksa nazar mı oldu :umursamaz:
inşallah artar sütün canım, sen böyle ümitsiz konuşma etkilenir sütün

yok gülüm ben degilim.biberond kullanmıyoruz.sadece emiyo.ben sütüm az gibigelmişti bana öyle üzülüyordum ama dotorumuz iyi yeterli.4.,aydan itibarer ek gıdaya başlarız dedi..

kızlar sütü olanlar neden ek gıda tattırıyım dıyosunuz kı? ne acelenız war bosverın. omurlerı boyunca ek gıdaları yıyecekler zaten sutunuz warsa verın gıtsın. tadına baksa nolur bakmasa nolur bı omur bakıcaklar zaten o gıdaların tatlarına...
alabıldıklerı kadar sut alsın kuzucuklar :)

vereliniortak alkisalkisalkis aynen katılıyorum.........

maşallah maşallahhh yesin annesi ver tabi ama muz kabız yapıyo büyük inanları bile aklında olsun sen bilirsin tabide

aslında bende aynı böyle düşünüyorum ama her gören tecrübeliler 6.aydan sonra tadıı bilmediği için hiçbirşey yemiyo sadece tattr diolar bilmiyorum napıcam.ablamın oğlundan biliyorum 7 yaşında daha bu yıl tattı yumurtayı zeytini nohutun tadını filan neler çekmiştik yemek yedireecez die (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…