ben günde 4-5 kaşık meyve püresi veriyorum.
hangi meyveleri veriyon canım..
benim doktorda gerek görmezse elbet bende geçmem ek gıdaya.ama biliyorum bizde bir ay sonra geçeriz.pek ümitli degilim sütümden(
canım noldu sana ya kızım emmiyor 5 dak emip bırakıyor sağıp lavaboya döküyorum diyordun?
bir şeye mi üzüldün? yemek yemeyi mi azalttın?
yoksa nazar mı oldu :umursamaz:
inşallah artar sütün canım, sen böyle ümitsiz konuşma etkilenir sütün
kızlar sütü olanlar neden ek gıda tattırıyım dıyosunuz kı? ne acelenız war bosverın. omurlerı boyunca ek gıdaları yıyecekler zaten sutunuz warsa verın gıtsın. tadına baksa nolur bakmasa nolur bı omur bakıcaklar zaten o gıdaların tatlarına...
alabıldıklerı kadar sut alsın kuzucuklar :)
kizlar 3 aydan sonra isteyen hergun gunde 3 defa1 kasik danino cocuk yohurtu veya 3+ bebek pureleri havuc suyu falan veren cok var bende 3 ay bitince gunde 3 defa 1 kasiktan daninola havuc suyula falan baslicam teyzemin kizi oyle baslamisti ve cok memnun 6 ayi bezen beklememek gerek hergun ayni seyide verip bebeyi ayni yecekten tiksindirmemek gerek
OZGE YE GECEN ELIME BULASTIRIP MUZ VERDIM VE BAYILDI NIYE VERMIYOM DIYE AGLADI RESMEN PARMAMI YECEKTI AZ DA BIZ OBUR OLCAZ GALIBA
kızlar sütü olanlar neden ek gıda tattırıyım dıyosunuz kı? ne acelenız war bosverın. omurlerı boyunca ek gıdaları yıyecekler zaten sutunuz warsa verın gıtsın. tadına baksa nolur bakmasa nolur bı omur bakıcaklar zaten o gıdaların tatlarına...
alabıldıklerı kadar sut alsın kuzucuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?