cok tesekkurler cnm, benim bildigim rezenenin gaza faydasi vardi. baska faydalari ne? simdi esim icirmeye kalktigimda sorarsa soyleyeyim sırnaşık şey
sağol canım ya işimize yarayacak..evet hazır mama kavanozlarında bende yapıyodum..iyi oluyo..
bize hazır meyve püresi yasak bi 6 ayına kadar onun için ufak cam kavanozlarım vardı onları kullanıcam ama kesin daha rahat olur.olmadı 2-3 tane alıp ben yerim kavanozunu kullanırım.
yaa kızlar bu pirinçunlu devam mamalı muhallebiyi gece yatmadan versem biraz olurmuki bu hafta geceleri doğru dürüst uyumuyo benim oğlan sürekli meme verincede süt azalıyo haliyle yatarken biraz yese geceye sütüm dolar diye düşünüyorum versemmi acep dr bişey demedi ama elma suyuyla yoğurt verdim ama??
buhazır meyve pürelerinin üzerlerinde ayları yazıyo bazıları 4.aydan itibaren diyo hnüz almadım ama verilemzmi onlarda acaba içinde katkı maddesi varmıki?
selammmmm canlarimm.... benim kizim 1 hafta sonra 4.ayina girecek ama ben simdiden ek mamaya gectim ve kavanoz meyve püreleride veriyorum. cünkü ebeye sordum buraya dogumdan sonra evlere ebe geliyor ne yapman konusunda yardimca oluyor bir hafta öncesinden baslayabilirsin dedi. SEVILIREM cim pirinc unlu ek mamayi evet canim gece yatmadan ver cünkü öyle bebekler icin daha faydaliymis. ama. ama bu pirinc unlu mamanin tadi kötü oldugu icin ben 1-2 kasik kavanoz meyve pürelerinden koyuyorum o sekilde yedirebiliyorum canim!
xside tariflerin icin sagol, ama yogurt mayalarken kullandiginiz baby mix mama mi oluyor? ben sadece emziriyorum mama kullanmiyorum. yogurt mayalamak icin normal yogurt kullansak olmaz mi?
duygusuzduygu sen nerde oturuyordun? cunku bizim burda da evlere geliyorlar ebeler.
burcu sağol canım çok güzel tarifler yaptıkça seni anacağım valla
selamlar ben mart annesiyim kızım 24 şubatta doğdu aslında şubat annesiyim yani:) bi sorum olacak yoğurdu nasıl sütle yapıyorsunuz? yani bildiğimiz paket sütle mi? inek sütü önerilmiyor ya o yüzden???.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?