2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

cok tesekkurler cnm, benim bildigim rezenenin gaza faydasi vardi. baska faydalari ne? simdi esim icirmeye kalktigimda sorarsa soyleyeyim sırnaşık şey

Hem gaza iyi geliyor hemde rahatlatıyor bebekleri dikkat et daha huzurlu olacak.

ayy ben bu ekbesinleri ne çngene bohçası gibi yazmışım.bilmiyorumkismile

sağol canım ya işimize yarayacak..evet hazır mama kavanozlarında bende yapıyodum..iyi oluyo..

bize hazır meyve püresi yasak bi 6 ayına kadar onun için ufak cam kavanozlarım vardı onları kullanıcam ama kesin daha rahat olur.olmadı 2-3 tane alıp ben yerim kavanozunu kullanırım.

bize hazır meyve püresi yasak bi 6 ayına kadar onun için ufak cam kavanozlarım vardı onları kullanıcam ama kesin daha rahat olur.olmadı 2-3 tane alıp ben yerim kavanozunu kullanırım.

ayy ben bebeklerin hiç bişeyini yiyemem yaa.bi kere meyve püresine bakmıştım okadar.ben yemiyosa döküyom
bilgiler için teşekkürlerrr...

yaa kızlar bu pirinçunlu devam mamalı muhallebiyi gece yatmadan versem biraz olurmuki bu hafta geceleri doğru dürüst uyumuyo benim oğlan sürekli meme verincede süt azalıyo haliyle yatarken biraz yese geceye sütüm dolar diye düşünüyorum versemmi acep dr bişey demedi ama elma suyuyla yoğurt verdim ama??

buhazır meyve pürelerinin üzerlerinde ayları yazıyo bazıları 4.aydan itibaren diyo hnüz almadım ama verilemzmi onlarda acaba içinde katkı maddesi varmıki?

buhazır meyve pürelerinin üzerlerinde ayları yazıyo bazıları 4.aydan itibaren diyo hnüz almadım ama verilemzmi onlarda acaba içinde katkı maddesi varmıki?

Pirinç unlu mama yerine yatarken önce sadece mama versen sonra karıştırsan daha iyi olur gibi.

4. aydan itibaren yazanı ben denedim ama benim kızda alerji yaptı hoş o zaman 4 aylık değildide .biz 6 . aya kadar evde yapacağız.

evde yapmak daha iyi tabi ben almadım zaten daha dra danışmadan vermem zaten gece sadece mamamı versem bi çğün aslında hiç vermedim ama bi deniyim olmazsa bakalım bişey değişecekmi

selammmmm canlarimm.... benim kizim 1 hafta sonra 4.ayina girecek ama ben simdiden ek mamaya gectim ve kavanoz meyve püreleride veriyorum. cünkü ebeye sordum buraya dogumdan sonra evlere ebe geliyor ne yapman konusunda yardimca oluyor bir hafta öncesinden baslayabilirsin dedi. SEVILIREM cim pirinc unlu ek mamayi evet canim gece yatmadan ver cünkü öyle bebekler icin daha faydaliymis. ama. ama bu pirinc unlu mamanin tadi kötü oldugu icin ben 1-2 kasik kavanoz meyve pürelerinden koyuyorum o sekilde yedirebiliyorum canim!

tamam cnm belki açlıktan uyumuyodur diye düşünüyorum bi denicem bakalım

xside tariflerin icin sagol, ama yogurt mayalarken kullandiginiz baby mix mama mi oluyor? ben sadece emziriyorum mama kullanmiyorum. yogurt mayalamak icin normal yogurt kullansak olmaz mi?

duygusuzduygu sen nerde oturuyordun? cunku bizim burda da evlere geliyorlar ebeler.

yok canım sütasın bebek yoğurdu.normal yoğurtta kullanılabılırmış ama.ben özellikle baby mix le yaptım demir destekli falan diye.hep eski yogurddundan yenisine maya alacagım.
verecegın zaman tam tarife göre yap benimki tam tuttu.

ayy sanki ülkeyi kurtardım nasıl mutlu oldum anlatamam

selamlar ben mart annesiyim kızım 24 şubatta doğdu aslında şubat annesiyim yani:) bi sorum olacak yoğurdu nasıl sütle yapıyorsunuz? yani bildiğimiz paket sütle mi? inek sütü önerilmiyor ya o yüzden???.

selamlar ben mart annesiyim kızım 24 şubatta doğdu aslında şubat annesiyim yani:) bi sorum olacak yoğurdu nasıl sütle yapıyorsunuz? yani bildiğimiz paket sütle mi? inek sütü önerilmiyor ya o yüzden???.

pastörize sütten yapıyoruz cnm inek sütü içimlik olarak yasak 1 yaşına kadar ama yoğurt yapabiliyosun drlarda aynı şeyi söölüyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…