2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

ben olacagın düşünmüyorum.hatta meyve suuyla ez ver.özellikle havuç suyuyla.ablam hep öyle verirdi yigenime.sade bisküviler zaten çok saglık deposu...normal bizküviler gibi bunlardaa.kan yapar yani..kan aldıranlara hemen meyve suyu vepetibör verirler kan yapsın terraa enerji alsınlar diye..bide sütümüz olsun diye ne yesek deyip duruyorduk.hep demiyormuyduk bebe bizküvisi iyi geliyor diye..demekki yararlı şeyy.ben başlamadım henüz.şimdilik fazla yüklenmek istemiyorum.ama zararı olmaz bencee..

banada bi arkadaş yoğurduna bebe bisküvisi kat bi tane dedi evde yapılan yoğurt biraz sulu ve ekşimsi oluyo ya o ekşiliği alıyomuş denemedim ama mantıklı geldi zaten bebe bisküvilerinin üzerinde 4. aydan itibaren cerebilirsiniz yazıyo

ay kizlar valla hic sormayin bende tam bunu size soracaktim. bende ek gidaya gectim bebegimin kakasi baya kati yani tek bir parca ama avuc icinden biraz kücük boyutta. rengide degisti ama bu normalmis. yani benim merak ettigim kakasinin büyüklügü ... yani sizin yavrucaklar normalden biraz dahami kati yapiyor yada benim bebegimde oldugu gibi tek bir parca halindemi

valla ööle tek parça halinde diil benimki normalden biraz katı rengide yeşil kokusuda değişti

rengi koyulaştı kıvamıda koyulaştı ama tek parça değil.ek besinde değişecek demişti zaten dr.

benim kızında tek parça degil bence onun için daha erken yaa.yani tek parça için ..ama bi doktora danış istersin...

bugün ilk defa havuç suyuyla elma suyunu karıştırıp verdim.ayrı ayrı veriyordum.artık alerji yapmaz.bir haftadır kullanıoruz.karıştırdım severek içtii..bir haftada böyle devam ederim.

arkadaşlar çok erken diyilmi benim bebğimde üç buçuk aylık henüz bişey vermiyorum altı aya kadarda vermeyi düşünmüyorum..

canım bazı şubat bebekleri ocakta dogdu.benim kız şurda 4 gün sonra 4,5 aylık olacak..yani ufat ufak geçtik artıkk...senin için daha erken bi 4 aylık olsun bakalım...doktorun yönlendirmesile ya geçersin yada 6 ayda geçersiniz..

yok canim 3,5 ayliksa daha verme daha kücük... ama 4 aylik olmasina 1 hafta kala baslayabilirsin. benim kizim yarin 4 aylik olcak ama ben 7 gündür ek gidaya basladim. yavrucugum her saat basi emmek istiyordu doymuyordu bir türlü ama simdi cok sükür karnini doyuruyorum. mama saatllerinide planladim cok sükür düzene girdik gibi. böylece hem bebegim doyuyor hemde düzenli beslenmis oluyor...

ya bu arada kizlar cok sükür bebegimin kabizligi gecti. gerci 1 gün sürdü ama cok korkmustum cok kati ve büyük tek bir parca halinddeydi. ne yaptigimi size söyleyim kizlar.... evimde hakiki zeytinyagi yoktu bende normal sivi yagdan mamasinin, sütünün ve suyunun icine kattim. sonra agzina 1 cay kasigi verdim ve kavanoz mamasi olarak ispanak püresi yedirdim...

KIZLAR BEBISIMIN FOTOLARIIIIIIIII.......
C:\Users\Duygu\Desktop\zeynep resimler yeni 04.05\yeni 05,05
C:\Users\Duygu\Desktop\zeynep resimler yeni 04.05\11.05
C:\Users\Duygu\Desktop\zeynep resimler yeni 04.05\11.05

VIIIIIII resimleri yanlis yere atmisimmmmmsempatiksalakcinni üstelikkk zaten olmamista... yok anacim yokkk bu resimleri bi ekleyemedim forma! albüme ekleyebiliyorum ama su konuya nasil ekleniyor bi anlayamadim gitti yawwwwweyvahedigeldismile

Bende artik biraz biraz meyve suyu veriyorum makinede çekiyorum dr biraz su kat dedi çok kati olmasin diye ve biberonda veriyorum bayiliyo daha daha istiyo ama vermiyorum yoksa karnini meyve suyuyla doyurur bu kizkaydirigubbakcemile3

Bizim Çınar paşa biz ne yersek atılıyor ne yappıcaz bilmiyorum bir kaç ay sonra...
Dün yarım şeftali rendeledim içinede bir tane bebe buskıvısı ezdım bayıldı sıpa bitince ağlıyor , birde aptamilin kaşık maması var sütlü pirinçli dün ondan aldık ilk defa kaşık hediyeliydi kaşığın birde saklama kabı var güzel yapmışlar 1 ölçek denedım once kendım baktım tadına çok hoşuma gıttı bildiğiniz pirinç unu maması bıraz sulu yaptım bayıldı bizim oğlan arada gecelerı verıyım dıyorum tok tutar da bari sütümüz dolar ,beklemiyor kı dolsun

Son düzenleme:
kızlar bugün ilk kez 2 çay kaşığı elma suyu verdim Miray'a. sevdi galiba kaydirigubbakcemile3 elma ve havuçla başla dedi doktor ama ağlayınca soracaklarımı unuttumhep. artırımı nasıl olacak. mesela bugün 2 çay kaşığı vrdim. hergeçen gün bi kaşık artacak mı? yoksa başka bi şekilde mi? heee

bi cevaplayıverseniz!! çok merak ediyorummm. hiçbi yerde de yazmıyooo

yarında 7-8 kaşığa çıkar mesela sonrada 20 cc 30 cc diye çıkartırsın.

ayy valla ben direk 40 cc mi ne verdim ne ınsafsızmışımmm.

hatta birşey itiraf ediyorum çay kaşığı ile uğraşamıyorum Duru 'da hemen ağlıyor az az gelince tatlı kaşığı ile veriyorum :kedi: ama buyüsün biraz boğazının dliği canım.yoğurt -çorba ve muhallebiyi tatlı kaşığı ile yiyoruz benim kocişte dahga geçiyor 6. ayında sen kepçe sonrada tencere ile içirirsin diye lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…