2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

Ne zamandır yazmak istiyorum bir fırsat bulamadım

Tüm prenses ve prensler doğum günü cicilerini sağlıkla mutlulukla giysinler inş. Hepside birbirinden güzel eminim kuzucuklarımızada çok yakışacaklar .Annelerinde zevklerine sağlık çok güzel seçmişler

Ve gelelim doğum günlerine hangi birisine yorum yapayım bilemedim ki
Pastanız , masanız, süsleriniz hepsi çok ama çok harika olmuş TABİ Kİ en çokta o günü güzelleştiren SİZLER herşeyden daha güzel olmuşsunuz .Rabbim ailenizle daha nice yaşlara girmek nasip etsin .Her yaşınız bir öncekinden daha güzel geçsin . Karşınıza kötü insanlar , kötülükler , mutsuzluklar , üzüntüler olabildiğince az çıksın .Hepinizi sizin gibi melekler korusun inş.

ayy bende bugün reyhan teyzemizin hediyesinin fotosunu eklicektim..eşim makineyi işyerine götürmş..sabah gördüm..resimleri çekmştim..msn den at diyorum tmm diyor gerisi gelmiyo..bekliyorum birazdan yüklerim...

hııım gayet güzel gözüküyor.ellerinize sağlık veee veee nice mutlu yıllaraaaa.

inşallah canım.güzel sağlık ve mutluluklarla dolu ömürleri olsun tüm kuzuların.

[

Hülya(hulen)teyzemizin bize hediyesi..teşekkür ederiz,bir ara giydirince de çekerim..pançoyu el emeği hazırlamış sanırım ellerine sağlık canım çok sevdik Bahar'la..onu hemen giydik çektik...

Uploaded with ImageShack.us

işte pançomuz

Uploaded with ImageShack.us

baharcım cicilerin pek güzelmş..panço da çok yakışmış..yapanın eline sağlık

çok çok yakışmış: güle güle, iyi günlerde kullansın. pançoda annemin de emeği var: hak geçmesin :)) yetişmez diye korktum da.
nice yıllara baharımm.

hediyeler süper ...
zevkli teyzoşlar tabii.
Baharın pançosundan duru dan benzeri vardı baharda acayip güzel oluyor yakın bir yere giderken tak üstüne çok kullnışlı.

Sibel-Seda uşaklarınız güle güle giysinler ciclerini.

hediyereler hepsi birbirinden güzel güle güle giysin yavrular güzel bir anı oldu bizim için bende resim çektim ama bu bilg format uymuyo dio ekleyemedim evde tekrar denicem esra teyzemisin hediyesini
bu arada ben ebrucum kızını ilk kez gördüm daha önce eklemişmiydin cnm

eklemiştim ama normal konuştuğumuz sayfa var ya oradaydı sanırım...

masallah tum bebislere ve cicilerine cok guzel gule gule giysinler erkeklerimizin gomlekleri kizlarimizin suslu cicileri cok guzel

umarım ekleyebilmişimdir..

slm hanımlar ana oğul gribiz biz.. feci durumdyız allah yardımcımız olsun.. burayı çok ihmal ettim telafi edeceğim inşallah..

işte selda teyzemizin hediyesi.. çok teşekkür ediyoruz selda teyzemize de yiğit alp e de..

çok çok teşekkür ederiz..doruk ve burak arkadaşlarımızın hediyeleri geldi..
doruk arkadaşımızın mektubu annemizi çok duygulandırdı ağlattı :))
biz de hediyelerimizi yolladık..Ahmet arkadaşımızın eline ulaştı güle güle kullansın inşallah sağlıkla..esra arkadaşımızınkini de babamız bugün yollayacak yarın elinde olur sanıyorum..inşallah o da sağlıkla eskitsin cicilerini..gecikmeden dolayı özür dileriz havvacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…