- Konu Sahibi ZEYNEP6672
-
ayyy çok güzel herşeyy.çok beğendim.duruda çok tatlı olmuş.herşeyi biliyor bu cadılar.şunun duruşa baksana.herşeyin farkında.masada çok güzel duruyo.ellerinize sağlık.kız şu çikolata şelalesini yaptınmı merak ettim.
ilk resim süperr..allah bozsamın mutlulgunuzu..tekrardan doğum günü kutlu olsun..
durucum doğum günün kutlu olsun kuzum çok güzel olmuşssun maşallah çok yakışmış elbisen allah mutluluğunuzu daim etsin burcucum
harika görünüyorsunuz..
Herşey çok güzel gözüküyor burcu neren kilolu anlamadım çok fit duruyorsun arkadaşım
duru zaten 1 numara olmuş herşeyi çok yakışmış bayıldımm maşallahh kuşumaa
Durucum çok tatlısın bebeğim maşallah sana annen çok güzel süslemiş seni,bantın çorabın herşeyin süper...seni çok seviyoruz..seni aaanaaann bizim için doğuurrrmuuşşş Duru....
burcucum çok güzel görünüyorsun..ayy ben senin gibi olsam daha ne isterimm..ayrıca saçlarının rengini açtın heralde çok güzel olmuş çok yakışmış..
Maşallah Durcum. Hayırlı ömrün olsun inşallah. Allah sevdikelrinle beraber kocaman bir ömür versin sana
iyi akşamlar kızlar...hediyemiz geldi..Reyhan teyzemize ve eceme çok çok teşekkür ederiz..utku içinde ayrıca çok çok teşekkür ederiz..çok beğendik..fotoları eklicez en kısa zamanda...öpüyoruz reyhancım
burçincim çok teşekkür ederim hediylerimiz geldi cok begendik .Resminide en kısa sürede eklerim. Dün aksam da dogum gününü atlattık allahın izniyle.
Sonra fotoları detayları paylasırım.
Ay elinize geçtigine çok sevindim daha sabah konusu geçmisti
Begendiginize çok sevindim güle güle giysin pasalarim bizde sizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?