2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

teşekkür ederiz.

ama ama masayı bir türlü tek çekemedik herşey hazırdı ama pastayı koymadık erimesin diye sanki 1 dk dan ne olacak sonra pastayı koyduk ama misafirler gelmişti ee haliyle delimi ne boş masay çekiyor olmasın dedik.öyle karmaşada kaldı.yorucu ama güzel bir gündü bende cuma gününden kurabiye ve poğaça olayını hallettim , cumarteside börekleri pişirdim kek ve sabah salatalar . pasta ile 13 çeşit oldu ama çok oldu daha az yapılabilirmiş.benim haşatım çıktı duruyu annem verdim yaptım ve hepsini tek yaptım kardeşlerimin 1 i annemin evini toparladı dşiğerinin işi vardı derken tek yaptım.

ayyy çok güzel herşeyy.çok beğendim.duruda çok tatlı olmuş.herşeyi biliyor bu cadılar.şunun duruşa baksana.herşeyin farkında.masada çok güzel duruyo.ellerinize sağlık.kız şu çikolata şelalesini yaptınmı merak ettim.
ilk resim süperr..allah bozsamın mutlulgunuzu..tekrardan doğum günü kutlu olsun..

Sağol canım bilmezmi ilgi onun üstünde ya herşeyin farkında.Ankaradan gelen kardeşim saçına fön çektirmiş onu tanımadı ve ona çok ağladı bu kim der gibi saçlarını toplayınca rahatladı bi orda arıza çıkarttı.

Çikolata şelalesiniNİN İÇİNDEN 4 TANE KALIP ÇIKIYOR 4 KİŞİLİK YANİ ONDAN YAPABİLMEM İÇİN 4 KUTU ALMAM LAZIMDI O YÜZDEN YAPMADIM.KENDİMİZE SAKLADIM AMA BUGUN İTİBARİ İLE REJİMDEYİM HAFTASONU KOCİŞE YAPARIM.

durucum doğum günün kutlu olsun kuzum çok güzel olmuşssun maşallah çok yakışmış elbisen Allah mutluluğunuzu daim etsin burcucum

Herşey çok güzel gözüküyor burcu neren kilolu anlamadım çok fit duruyorsun arkadaşım
duru zaten 1 numara olmuş herşeyi çok yakışmış bayıldımm maşallahh kuşumaa

Son düzenleme:
Durucum çok tatlısın bebeğim maşallah sana annen çok güzel süslemiş seni,bantın çorabın herşeyin süper...seni çok seviyoruz..seni aaanaaann bizim için doğuurrrmuuşşş Duru....

burcucum çok güzel görünüyorsun..ayy ben senin gibi olsam daha ne isterimm..ayrıca saçlarının rengini açtın heralde çok güzel olmuş çok yakışmış..

Soğol Sedacığım.
dip boya yaptırdım ama biraz koyu oldu galiba .o yüzden mi saçların rengi açık gözüküyor acaba.
sende gel kız rejim yapıyoruz.

beni parçalayacaksınız biliyorum ama valla benimde fazlam var.gel birbirimizi motive ederek 3-5 ne giderse verelim.

iyi akşamlar kızlar...hediyemiz geldi..Reyhan teyzemize ve eceme çok çok teşekkür ederiz..utku içinde ayrıca çok çok teşekkür ederiz..çok beğendik..fotoları eklicez en kısa zamanda...öpüyoruz reyhancım

Ay elinize geçtigine çok sevindim daha sabah konusu geçmisti
Begendiginize çok sevindim güle güle giysin pasalarim bizde sizi öpüyoruz

burçincim çok teşekkür ederim hediylerimiz geldi cok begendik .Resminide en kısa sürede eklerim. Dün aksam da dogum gününü atlattık allahın izniyle.
Sonra fotoları detayları paylasırım.

canım ne demek..güle güle, sağlıkla giysin kuzucuğum benim..çok daha iyilerine layıksınız..

bu arada biz de artık BİR yaşındayız..tüm detayları ilk uygun zamanda yazacağım ama şuan korkunç bi haldeyim ve hemen uyumak istiyorum..
öptük hepinizi..

Durucum güzel kızım doğum günün kutlu olsun.Çok güzel bir aile tablosu masallah.Allah bozmasın.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün insallah minik prenses.Hersey gönlünce olsun.

Ayrıca tüm bebişler hediyelerini güle güle giysinler.Hepsi zevkli seçimler tebrik ederim kızlar sizi.Keske bizde aranıza daha önceden katılmıs olsaydıkta çekilişe katılabilseydik.İkinci yaş günlerine insallah ne yapalım

Ay elinize geçtigine çok sevindim daha sabah konusu geçmisti
Begendiginize çok sevindim güle güle giysin pasalarim bizde sizi öpüyoruz

evet bende dedim eşime arkadaş bugün sordu daha elinize geçtimi diye dedim..akşama doğru gelmş...tekrar çok çok teşekkür..

Bizde hediyemizi aldik çok sevindik
Didem teyzemize ve güzel kizlarina çok tesekkür ederiz çok begendik cicilerimizi

aksam üstü resimlerini eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…