2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

yakışlı ya koca adam gibide oturmuş tesbih çekiyor.
papyonda pek yakışmış maşallah.
Nice mutlu yılları ömrü olsun inşallah.

emir kaan bakışlarına hastayım senin haa haberin ola..nice sağlıklı mutlu mesut yııların olsun inşallah..çok yakışıklı olmuşsun anneninde ellerine sağlık seni çok güzel giydirmiş:))

hülya teyzemize çook teşekkür ediyoruz çok beyendik bayıldık hatta:) gönlüne ve yüreğine sağlık bu vesileyle ahmet burağı kocamannn öpüyoruz kankasıyla:))

Uploaded with ImageShack.us

teşekkür ederiz teyzoşlar emir kağan sizi öper
asıl doğum günümüz c.tesi inş. ogün güzel geçer

masallah tum kuzulara hepsi kocaman oldular
dogum gunu gecen bebislere iyiki dogdunuz diyorum hep mutlu saglikli olun insallah
burak cok tatlisin sen teyzem ya hediyeleride merak edip acmis yakisikli
emir cok tatli olmusun sen seni bayagidir gormemistim bu kadar cok buyudugunu masallah sana cok yakisikli olmusun gomlekler falan icinde

Pasta siparişimizi verdik dün bugünde puaça falan yapı dolaba atıcam,

bu arada ben resimleri evden görebiliyorum, akşam baktım hediyeler çok cici, güle güle giysin bıcırıklar.

sağol melek teyzesi öptük seni

duru doğumgünün kutlu olsun canım benm..nice yıllara..valla süper görünüyosunuz bayıldım..
kırmızı çok yakışmş cimcime sana

dogum gunun kutlu olsun durucum hep boyle mutlu huzurlu saglikli dogum gunler dilerim cok guzel olmusun elbisen cok kokos prensesler gibi olmusun kirmizi kirmizi

Durucum maşallah sana, çok tatlı olmuşsun kırmızılar çok yakışmış teyzem,nice sağlıklı ve mutlu yıllara inş.iyiki doğdun minik prenses.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…