2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem

Tabiki bende varım bayılırım hediye almayada vermeyede
Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun . Bende arkadaşların yazdıklarına katılıyorum her ne kadar Şubat bebekleri topiği olsada bazı bebişlerimiz Ocak doğumlu olduğundan Aralık ayında başlarsak daha iyi olabilir.
Annelere gelincede herkes gönlüne göre göndersin bencede . Neticede kargo ücreti falan gönderene ait olacak çokta yüklenmeyelim . Göndermek isteyenler içinden geldiğince gönderebilir sonuçta . Yarım elma gönül alma meselesi yane Nacizane fikrim budur ama çoğunluk ne derse ben ona varım :81:
Amanın nasıl heyecanlandım şimdiden daha dün doğmadı bu sıpalar ne ara bu kadar hızlı büyüdüler. Doğum günleri için konuşacağız günlerde gelecekmiydi. Allahım ne kadar şanslıyız evlatlarımıza sahip olduğumuz için . Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere nasip etsin inş.

özlem bende 1 şeklinde pasta yaptırıcam bizimburda çok hoş çok güzel pastalar yapan bi bayan var evde çalışıyor üstelik yaptığı pastalardan örnek koyarım isterseniz diğer anneciklerede fikir olur

beni de yaz canım listeye.. çekiliş nasıl olucak?

şu anki liste harika, bizim topiğe hiç uğramayıp, adını sanını bilmediğimiz,buraya adını yazdıran olmasın lütfen.! tek isteğim bu.

doğum günü için hiç planım yok. özlem sen zaten bi başkasın canım,fikir anası :) bizi de heveslendiriyorsun, sonra yapamayınca kötü oluyor

haklısın yarencim kesinlikle tanımadığımız bilmediğimiz kişileri yazmayalım listeye. hoş olmuyor.
yapın sizde yaaa bu bebekler bidaha 1 olmicaklar. ayrıca bizim de anne baba olarak 1. yilimiz. oda cok önemli diilmi?
bizimkide 23 ocak bu arada :))) listeyi tamamlayınca doğum tarihlerinide eklicem canım herkesinkine

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h

evet çekiliş çok güzel olmuş.hiç görmediğimiz bi bebeği(anneyi) sevindirmk çok güzel :)) bende çok severim hediye almayı vermeyi. aranıza sonra katıldım ama beni kabul ettiğiniz için teşekküğr ederim kızlar.öpüyorum bebişlerinizi...

Yeni topigimiz hayirli olsunnnn

Bende dogum günü partisi hazirliycam kizima kendi yasitindaki arkadaslarini davet ederiz çocuklu akrabalar falan
bende Zeynep gibi heryeri 1 yas balonlarlariyla süslemeyi düsünüyorum ve üzerinde Ecemin resmi olan bi pasta yaptirmak istiyorum
hayirlisi bakalim ne çabuk yaslarina geldi bu bücürler

Hediye olayina gelince harika bi fikir bende katilmak isterim ama yine aradaki mesafeden dolayi kimsenin büdcesini sarsmakta istemem
Ama ben kuzucuklarimdan birine hediye yollamayi çok isterim bize hediye gönderilmesede olur
kabul derseniz benide ekleyebilirsin Zeynepcim

bende doğum günü yapmayı planlyorum . gerçi çevremde oğlumun yaşıtı yok malesef büyükler olacak partide ama yşne de yapmak istiyorum. 25 ocak bizim salıya geliyor ama bende pazar kutlarım heralde.Kızlar bizide yazın listeye.

zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine

zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem

ooo hayırlı olsunnn..ne güzell.hediyeleşmede bizde varız..ama anneler falan demişsiniz...diger sayfaalrı sonra okurum.

bizimde yaşıtımız yok canım. zaten ilk 2 sene cocuk dogum günleri büyüklere eglence oluyor. ondan sonra cocukların arkadaşları oluyor onlar eglenmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…