2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

2011 annleri şöyle yapmıştı..
biri çekilişi çekiyo kendisine kimin hediye alacağını bilmiyo zatı muhterem sadece kendisi kime alcak onu biliyo..ona gönderiyo..kimden geldiğini hediyesi gelince öğreniyo...
ama çeken kişi takipte oluyo gelip gelmediğini kontrol ediyo...

aa bu fikir de güzelmiş. kimden geldiğini bilmeyecek :) ama nasıl olacak ki..çekilişi çeken özelden herkese sen şuna alacaksın diyecek herhalde, kimse de kimseye söylemeyecek..mantıklı bence böyle olabilir.

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya
Canbahar
Fatima38
Prensesim380
Camdankalp38
1tanelerim
Burcin
Hulen
Beris
Ebruli29

Didemcim 25 aralık en son katılım tarihi dedik. O yüzden bekleyelim derim ben. 4 aralıka yetişmez yani. artık bi kişi çeker güvenirseniz ben çekerim. güvenmicek bisey yok aslında bunda ya... bu arada isterseniz kimin kime cıktığını söylemeyede biliriz. yada kim kime alacak söyleriz herkes bilir siz bilirsiniz. Ben bu haftasonu listeyi baya bir düzenlicem. herkesin bebeğinin ismini bulundugu şehri falan listelicem daha güzel bir liste hazırlıcam.

Bu arada listeye bir bakin sık sık gelmeyen, ayda yılda bir giren birileri varmı bu listede tanımadığımız. oylelerini almayalım derim ben. sonra alıcaz deyip almazlar yazık herkes hediyesini almak ister.

yok be karısık olur hem kimin çoçuğu kaç numara giyiyor ee adres alacaksı falan.. ne ilginç bişey yapmış onlarda .hep aynı değillerki çoçuklarda..bencede son katılımı 3 aralık yapalım.4 aralık ta çekiliş yapılsın.bu sefer eşlimi yapsak acaba.diğer sefer karışıktı birde eşilimi yapsak .

25 aralık çok geç.değil mi.yani ben sürekli dışardayım ama ocak doğumlularımız var ya onların hediyesi sürekli dışarı çıkamayan anneerimiz alıp yetiştirebilirmi.

tamam kızlar o zaman son katılım tarihi 3 aralık olsun. bizde buluşunca cekilişi hep birlikte yapalım. ama karışık yapalım bence.

kız zaten onların bebişi doğmadığı için kafalarına göre aldılar...çekilişi çeken hepsinin adresini kilo boyunu alır diğer kişiye bildirir..aman ozmanda çeken çok yorulur yavv.herkes bilsin kimden geleceğini olsun bitsin...
Nasıl derseniz kızlar bana her yol uyarrr

banada uyar ...kafanıza göre takılın

karışık olsun bence..reyhan da var listede ona çıkan nasıl gönderecek,konuştunuz mu hiç ?

Son düzenleme:
beden olarak tam beden mi alacaksınız? ben şimdiye kadar aldıklarımı hep biraz büyük aldım :) burağa da öyle aldığım için. gerçi o zaman küçüktü bebeler, tam 3-6 ay aradığımı bulamamıştım,şimdi bulabilirim.neyse konuşuruz kim çıkarsa artık..

son katılım 3 aralık mı bence de iyi olmuş daha gec olmaması .çünkü benim gibi hemen evden cıkmayan annelerimiz var.

bencede herkes kime çıksın bilinsin.bencede karışık olsun öyle daha iyiydi sankim:)) ikisinide gördük.karışık daha cazibeli...

bence kime çıktıysan o belirler bedenini.yada ben yine aynı şeyi söyleyeyim kimin neye ihtiyacı varsa söylemisinden yanayım.boşuna heba olmasın hediyeler dimi..

banada kişi bilmezse kimden geleceğini çok karışıklık olur gibi geliyor..karşılıklı yapmıştık geçen çekilişi benim ilkti o buda karışık olabilir sanki yinede bana uyar hertürlüsü limit koyacakmıız bu defada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…