2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya

Benide yazın kızlar... ben işe başladığımdan beri pek uğrayamıyorum buralara ama sizleri çok seviyorum ve hepinizle muhabbeti çok özledim.... buraya giremesemde kalbim sizlerle ve haberlerinizi alıyorum.
bende parti yapmayı çok isterim ama burda kimsemiz yokki.... neyse o zamana kadar inşallah düşünürüz....

amanınn bişey kaçırmadım değil mi??
beni de ekleyin beni de....
doğum günü için benim de aklımda çok şey var. toparlayınca yazarım.

ben de katılmak isterim ama nasıl bir düzende yaptığınızı bilmiyorum..aman haaa beni tek kişiyle eşleştirmeyin kimseyi madden zarara sokmayalım şimdi..iki kişiyle eşleşelim biz mesela :)) ?

1. yaş hediyeleşme listesi (bu listeyi düzenlicem sonra merak etmeyin şimdilik unutmamak için yaptım bu şekilde) Katılım için son tarih: 25 Aralık - 31 aralıktan itibarende gönderimlere başlarız.
zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya
Canbahar
Fatima38
Prensesim380
Camdankalp38
1tanelerim
Burcin
Hulen

kızlar beni de yazın ben de kutlama telaşına düştüm şimdiden hayaller kurup duruyorum..

zeynep6672
sibelce0
eliferdi
mydarling
essemayit
dineva
zeynepb
zeyl
havvasen
meltemşahin
xside
selmakerem
tugba64
srpp
yaren_h
AYKIZZ
Shine
sevilirem
07papatya
Canbahar
Fatima38
Prensesim380
Camdankalp38
1tanelerim
Burcin
Hulen
Beris

burcu tasındıgımdan beri hiç kendime gelemedim. evi topla ipeğin peşinde koş canım cıkıyor yoksa cok istiyorum ben de oturayım burdan hiç çıkmıyım.. bugün ipek hasta uyuklayıp duruyor ondan girebildim

27 kişi olmuşuz süper..daha da çok artsın sayı..ne zaman yapıcaz çekilişi..ilk çekiliş karışık olmuştu, 2.si eşli. bu nasıl olacak? karışık mı,eşli mi? ay anlatabildim mi? yani karısık derken ayşe fatmaya,fatma haticeye..eşli de ayşe fatmaya,fatma ayşeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…