2010 şubat melekleri slayt gösterisi

iyi geceler size de canım.Boynundan içine çekerek kokla benim için sımsıkı Gencer'i.Ben Bahar'ımı öyle severim hep.

canbahar yukardaki linktekini alabiliyorsan sen burda 1 haftalık falandı. şimdi bi tanede daha yeni koyucam.
anne ismi; özlem zeynep
bebek: doruk
dogum tarihi 23 ocak ctesi 22:41

canbahar canım buraya eklemeyi beceremedim ama benim profilimdekilerden kullanabilirsin canım benim yerimede öp baharı olurmu...........

Yaavruuum benim ne tatlısın seeennn...
Allah nazarlardan korusun seniiii.
Teyzen sevsin seniiii..

Bunlar resme karşı tepkilerim yanlış anlama canım.Yani hepsi Gencer'ime

canım yok yanlışmı anlarım hiç ne güzel yazmışsın elif teyzeside baharı yisin yisiinnn

ayy dur bi daha bakayımmmm
dur bende oylumun mıçını kaşıyayımmmhihoyyyt

oohhh sefam olsun.Temiz hava iyi gelir kuzuma.İnşallah güzel olsun yarın hava orada.
duan kabul oldu canım sağol hava çok güneşli olmasada iyiydi güzelce havalandı gencer de fakat eve geldik uyku muyku yok hala kucakta kuzucuk:))

iyi geceler size de canım.Boynundan içine çekerek kokla benim için sımsıkı Gencer'i.Ben Bahar'ımı öyle severim hep.
hep yaptığım şeyi anlatmışsın nasıl güzel oluyo o boyundan koklamak demi ama senin yerineden koklarım ama bi şartla baharın ellerini ısır benim içinnn:) (acıtmadan haa):teytey:

zeynepcim aldım canım resmi.yardım için teşekküre gerek yok canım,bildiğim birşey varsa her zaman......

selmacım aldım canım.öptüm yerine bahar'ımı canım.Bahar da ellerinden öper teyzesi.

Kızlar elimdeki resimler yalnızca 15 adet.Ama bizim liste 76 kişi.HANı NERDE RESıMLER.....Sizleri bekliyorum.Eğer göndermiyorsanız slaytı bu kadarıyla bitiricem.Bir an önce paylaşmak istiyorum sizlerle.

Son düzenleme:
slaytta şu ana kadar resmi olan bebeklerin listesini yazıyorum.Bunun dışındakiler lütfen bir an önce eklesin.

fatos0808
bitanesii
fatolina
07papatya
havvaesen
zeynepb
ZEYNEP6672
selmakerem
sibelce0
DUYGUSUZduygu
canbahar
eliferdi
tuğba64
voles
yaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…