bu başlığı açmamdaki en önemli sebep 35.haftamdayım şu anda ama doktor randevuma gittiğimde 34.haftamızdaydık ve 2630 gr dedi dr söylediğimde kimi aaa kilolu olcak galiba diyo kimi de aa neden bişey yemedinmi hiç niye zayıf böyle diyo şaşırdım bende istedimki paylaşırsak hepimiz az çok fikir ediniriz birbirimizden...olumunekankayizsmile
34+5 te 2700 gr dedi dr 34. tam haftasında kilosu iyi dedi.. banada kimisi tombik dedi kimi zayıf, ama doğarkenki kilosu farklı olabiliyomuş ultrasonda tahmin var sonuçta.. sağlıklı olsunda zayıflık falan önemli değil.
bi arkdaşım 3400 gr dogurdu. sonra bebiş hasta oldu zayıfladı. 2 ay sonra bir toparladı. tombişim oldu benim. şimdide az mama yesin istiyo :)
tam da benim bugünkü günümdeymiş 34+5 2700 bakalım bana da 15 haziranda gel dedi dr kaç diycek bilmiyorum ama büyük oğlum 2800 doğmuştu ben biraz daha kilolu doğsun diye elimden geleni yapıyorum bakalım hayırlısı...:ecrin_bebek:
maşallah yawrucuğumuza
35 de 2500 gr dık
36+1 de 3300 gr olmuşuz boyumuz da yaklaşık 50 cm
Canım ALLAH nazardan saklasın ogluşunu.....
1 haftada nasıl aldı kız okdr kıloyu =?
Banada anlatt benim kızımda kilolansın.. bu kdr kılo aldım çıtı pıtı bir kız dogurucam:roflol:
Miilet anasına bak, kızına bak diye dalga gecmesın bariii
bilmiyorum canım yaa ben de çok şaşırdım ama 2 haftada almış 800 gr
muz çok kilo aldırıyormuş ben hergün muz yiyorum neredeyse
ekstra bişey yapmadım bünyeden de olabilir ben 4750 gr doğmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?