2010 temmuz anneleri bebişler kaçıncı haftada kaç kilo?

Yarından itibaren muza adıyorum kendimi ozaman.. kaydirigubbakcemile3
Muzuda almak istemiyorum eve ama .. şöylekii eve giren muz ogun mutlaka bitiyor kaydirigubbakcemile3

canım çok da kilo aldırma
kız dediğin çıtı pıtı olur zaten
bir de doğurmak zor olur benden söylemesi :)
acaba doğana kadar ne kadar olurlar?

canım çok da kilo aldırma
kız dediğin çıtı pıtı olur zaten
bir de doğurmak zor olur benden söylemesi :)
acaba doğana kadar ne kadar olurlar?

Ya haklısın aslında.. dr. normal dıyor zaten.. ben cılız dıyorum..
Dr.. normal dogumun kolay olur kilolu olmassa dedi... zaten benım ödüm kopuyor.. aşırı kılo aldım dogumda sorun olurmu dıye bilmiyorumkismile Neyseki dr. rahatlattı.. alakası yok.. dogurursun dedi...
benim tahminim.. benim kız 3 kusur dogar.. ALLAH nasip ederse...

senin yavruşta 4 kusur olur muhtemelen canım ..

artvinlinin bebişi baya farklı doğmuş son kontrole göre. ama 3-4 arası gayet normal diyor doktorlar.hayırlısı olsun.

artvinlinin bebişi baya farklı doğmuş son kontrole göre. ama 3-4 arası gayet normal diyor doktorlar.hayırlısı olsun.

Doktorlar 2.500 ü gecen her bebek ıcın sorunsuz dıyorlar.. biz istioruz dombık olsunlar ne varsa sanki kaydirigubbakcemile3

ALLAHIM saglıklı nasıp etsınde.. zayıf olursalar şişmanlarlar ..:lepi:

bende 37. haftadayım bugun kontrolum vardı 3200 gr mışız
muz gerçektende bebege çok yarıyor
muz yediğim hafta bbişim 1hafta içinde 600gr almıştı sonra yemegi bıraktım 2 haftada anca 600 gr alabildi bebişim

dün gittik bizde kontrole kızlar 32+5 de 2250gr dı iyi dedi doktorumuz..

ben doktordan başkasının lafına aldırmıyorum valla,her kafadan ses çıkıyor..
aynı gün biri ''ikizmi karnın çok büyük yada bebek çok iri'' diyo,başka biride 8.5 aylık hamileyim ve ''evlimisin'' diyo yani hamile olduğumu anlamıyo dar giyinmeme rağmen..yani insanlar garip illa bir yorum yapmaya çalışıyorlar..
allaha şükür doktor sakin bir insan ''herşey olması gerektiği gibi'' diyo bu da bana yetiyo..:)

33+2 de 2.130 gr ve 44 cm.di kızım.Bakalım cuma günü yine kontrolümüz var ne kadar olmuş çook merak ediyorum..

maşallah katremcim nasıl büyüdüo kadar bebiş??

bilmiyorum valla tosunum benim
doktor zaten senden küçük bebek doğsa anormal olurdu dedi
benim hamile kalmadan önceki halim 178 boy 70 kiloydum yani zayıf ama iri yapılıyım eşim de öyle
ama şu kesin bişey ki muz da bebeğe kilo aldırıyor

oğluşum
30+4te 1900
33+4te 2700
35+4te 3200dü
yarın yine kontrolümüz var bakalım nekadar olmuş tosunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…