2010 temmuz anneleri bebişler kaçıncı haftada kaç kilo?

34 + 2 de 2850 gr dı oğluşum ...yani tam 1 hafta önce..şimdi ne kadar bilmiyorum ama..

tam 38 hafta
3400 kilomuz

sat a göre dogum tarihimiz 2 temmuzdu ama önümüzdeki hafta gelicek kızım inş.
o zaman ben haziran annesimi olucam artık

Son düzenleme:
37+4 haftalık 3250 olmuş 2 haftada 50 gr almış oğlum buna göre çok sinirlerim bozuk oysaki 3600 3700 filan olur diyodum hep 2 hafta önde giderken bu hafta 1 hafta önde gözükmesi sinirlerimi bozdu doktor geriden gidenler ne yapsın ntsde sorun yok gayet sağlıklı bebeğin dedi ama ben yinede muayenede kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağladım ben 2haftada 2buçuk kilo almışım oğlumsa 50gr kızlar aranızada bu şekilde bi durum yaşayan varmı?

Son düzenleme:

canım üzülmesene zayıf değil ki maşallah
eğer ille de kilo alsın istiyorsan
şekerin falan da yoksa muz yemeni öneririm ama abartma kabızlık yapabilir o daha tehlikeli
muz bebeğe kilo aldırıyor

ayrıca bence bir hafta çok iyi canım
doktorun dediği de doğru geriden gelenler de var önemli olan sağlıklı olması
doğunca anne sütü yarar bebişe tombiş olur inşallah
boyu kaç cm?

bende muz süt yumurta yiycem başka hiç birşey yemiycem diye dolanıp duruyorum zaten evin içinde bencede aslolan sağlıklı olması önden gidiyo zaten kilosuda iyi ama ne bileyim haftalardır gayet güzel kilo alırken birden yavaşlaması moralimi bozdu benim doktorum boyunu ölçmüyo kilosunu ölçmeye başladığından beri bıraktı zaten kilo almıycaksa doğurayım dışarda büyüsün dedim doktorda karpuz mu bu diye benle dalga geçti ama insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo bu arada ntsde kasılma çıkmadı bizimkide en az 1 2 hafta daha içerde sanırım

seninle haftamız aynı sanırım
bana iki hafta durmaz gibi geliyo durmasın da zaten bir an önce gelsinler

bu arada ultrason resimlerinde bir kemik boyu var onu 7 ile çarpınca boyu aşağı yukarı belli oluyor canım
Bir sitede şöyle yazıyor kabaca FL değerini 7 ile çarptığınızda bebeğinizin boyunu tahmin edebilirsiniz

seninle haftamız aynı sanırım
bana iki hafta durmaz gibi geliyo durmasın da zaten bir an önce gelsinler

ben bu zamana kadar bile durmaz diyodum ama hala içerde oğluşum yerini çok sevdi sanırım
bencede biran önce doğsunlar bu sıcaklarda gerçekten çok zorlanıyor insan
hayırlısıyla bi doğursak yüzlerini görsek zaman yaklaştıkça dahada sabırsızlanıyorum
umarım babasına çekmez doğum konusunda 42haftası bitmiş 43üncü haftanın ilk günü doğmuş
kesinlikle ben okadar dayanamam büyük konuşmayımda yine hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
bidahaki hafta gittigimizde sorayım bakim merak ettim şimdi

maşaaallah babasına daaa
o kadar durduğunu düşünemiyorumm
gerçekten çok sıcak Allah tüm yaz annelerine kolaylık verisn

merhaba kızlar yeni katıldım aranıza benim bebişim 34+1 de 2.800 dü.iki haftada 800gr almış çok şaşırmıştım. Benim bildiim son haftalarda hızlı kilo alırmış bebişler.

bana biraz az kilosu dedi dr 3 kilo ancak doğar dedi büyük oğlumda da öyleydi gerçi 3 kilo doğmuştu ama sonra her ay 1 kilo aldı ve tosuncuk olmuştu önemli olan sağlığı elbette...

37+2 . haftamızda 3.070
Benım kızım neden zayıf anlamadım... bilmiyorumkismile Neyse artık saglıklı olsundaa:Saruboceq:

37+2 . haftamızda 3.070
Benım kızım neden zayıf anlamadım... bilmiyorumkismile Neyse artık saglıklı olsundaa:Saruboceq:

canım benim oğlanda 34 haftalıkken 2630 gr demişti dr böyle giderse 4 e yakın olur demişti ama son 1 ayda nerdeyse hiç kilo almadı diyebilirim şimdi 38 haftalık ve 3000 gr ancak dr dediğine göre plesentada yaşlanma ve kireçlenme varmış ve böyle olunca da bebeğe besin ve oksijen yeterince gitmiyormuş ancak 3 kilo doğar dedi dr aman sağlıklı olsunda varsın 3 kilo doğsun benim büyük oğlan da 3 kilo doğmuştu sonradan emzirince çok çabuk toparladı ayda 1 kilo alıyordu....

36+1de 2800gr çıktı kızım.
doktor normal dedi. bende takılmıyorum, doktor diyorsa normaldir...
zeymuran bence seninkinin kilosu da normal. ayrıca zayıf olması sağlıksız olması anlamına gelmiyor ki canım benim.
eltimin oğlu 38. haftasında 2150gr doğdu. turp gibiydi maşallah doğduğunda... hala da öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…