2010 temmuz anneleri olarak 2009 temmuz annelerinden tavsiyeler bekliyoruz:)

Aynen sana katılıyorum.

Tabi ne alsam bilemediğim için sizlerin tecrübelerinden faydalanıyorum. Çok sağolun.

Benim korkum erken doğum riskim var. Rahim anomalim nedeniyle...

İlerde bana yatacaksın derse doktorum diye şimdiden araştırmaya başladım. Biraz bilgi sahibi olduktan sonra da piyasa araştırması yapıcam....

Teşekkürler...

Ben hem mobilya hem de park yatak almayı düşünüyorum.

Kısmet olursa bebişe annem bakacak biri annemlere biri evimize o nedenle ikisini de park yada ikisini de mobilya almayıp biri park biri mobilya olsun dedim.

Evim geniş ve yer sıkıntım yok zaten ilerisi için.

Onedenle her ikisini de araştırıyorum en çok memnun kalınan markalar hangisi çarşıya çıkmadan öğrenip ona göre incelemek istiyorum.

Teşekkürler...

Çok teşekkürler uyarın için...

Peki kızlar mobilyalı bu sallanan beşiklerden bebekler ;
Allah nasip kısmet ederse kaç yaşında asılıyorlar yani içindeyken beşiğe tırmanmaya çalışıp çıkmaya çalışırlar...?

Peki kızlar mobilyalı bu sallanan beşiklerden bebekler ;
Allah nasip kısmet ederse kaç yaşında asılıyorlar yani içindeyken beşiğe tırmanmaya çalışıp çıkmaya çalışırlar...?

komşumda byüyen beşik vardı...
4 yaşına geldi oğlu asılmaya başladı bizde komşum ile tüm korkuluklarını söktük genç yatağı aldık bübüyen pozisyonuna çevirdik yatağı artık oğlu normal bizim gibi yatak olarak kullanıyor...
genelde bebeğine bağlı ama 4 yaşına kadar sallanır vaziyette 4 den sonrada normal yatak olarak kullanılabilinir...

kızlar ilk etapta ilk düşüneceğiniz alacağınız yanıbaşınızda yatırabileceğiniz bişey olsun...
gece 2 saate bir kalkıyorlar bazıları saat başı...
yataktan kalkıp odaya gitmek işkence olacaktır ve sizde ya bu gecede koynumda yatsın demeye başlayıp bebeği koynunuza alıştırmış olacaksınız..
bazılar ı bundan memnundurlar koynumda uyusun derler tabiki hakları nasılsa bir gün ayrı yatacaklar ama ben ayrı bir yatağı olsun isteyenlerdeniz..
kızım bu ayına kadar yanımda ayrı minik beşikte uyudu..
odasında büyüyern beşiği var şimdide oraya aldım..
ama hala gece 4 kez kalkıyor ,ve ben her gece 4-5- kez kalkıp odasına onu doyurup tekrar yatırıyorum..
bakalım ne zamana kadar...

Canımm saol....
bunu çok merak ediyodum...

Yatağımda yatırmam die düşünüyorum
ben uyurken kolunu bacağını ezebiliirim..
Ya da eşim , deli gibi yatar bebişi unutabilr
bu riski göze alamam.

benim yakın yatak odamla odası inşallah allah izin verirse dogarsa...
Kalkıp bakarım ..
Evim küçük zaten ek bir beşige yer bulamam
onun yerine uyumadığı zamanlarda araba koltuguna koyarım inşalalh o günleri görürsek...

Kızlar park yatak olarak hangi markayı önerirsiniz?

Kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini yazarlarsa çok sevinirim.

cnm bende park yatak kullanıyorum babyrose diye bi marka çok memnunum.geniş bi beşik oğlum enlemesine bile yatabiliyor.park yatak almayı düşünüyorsan eğer dikkat etmen gereken sallarken ayağının yere vurup vurmadığı.bazıları sallanırken yan ayakları yere çarpıyor. çıkardığı ses yüzünden bebeğin uyuyamayabilir.

Çok teşekkür ederim canım...

bu yatagın fıyatı ne canım?

bilgileriniz için çok teşekkür ederiz kızlarr

ben birde nevresim yada uyku seti taviyelerinizi bekliyorum

kaç tane almalıyız bi marka öneriniz varmı

şimdiden teşekkürler

şimdiden teşekkürler

biz sadece uyku seti aldık bir tane. yedeğe gerek olmadı şimdiye kadar. zaten her ihtimale karşı uyku setinin üzerne polar battaniye seriyorum. markasını hatırlamıyorum canım. yatağını aldığımız yerden almıştık. en çok battaniye lazım oluyo. bizim bir peluş, bir polar, 3 küçük 3 büyük penye battaniyemiz var.

şimdiden teşekkürler

bizimde bir uyku setimiz var..ben 2 tanede nevresim takımı almıştım..ama 1 tane yeterli olur bence nolur nolmaz diye..onun dışında bende 1 kalın polar,3 tane penye,2 tane örgü,birde ince polar battaniye var..en çok işime onlar yarıyor

şimdiden teşekkürler

ben yorgancıoğlu'ndan aldım uyku setini . kullanılan malzeme , renkler , desenler çok güzel ve farklı piyasadan , hakkaten butik çalışıyorlar dedikleri gibi . yorgancıoğlu bebek butik çeyiz diye yada yorgancıoğluonline diye arattırdığında adreslere ulaşabilirsin yerimseniben
onun dışında bir de chicconun nevresim takımı ( üstelik 35 liraya :lepi: ) ve bir de yorgan-yastık aldım
batteniye çok almayın derim , çünkü bebeklerin alerjisi olabiliyor . hem illaki birileri alıyor battaniyeyi bu kez evde koyacak yer bulamıyorsunuz , yada alan kişi yakınınızsa illaki kullanmak zorunda kalıyorsunuz ayıp olmasın felan diye ..
bir de ille de penye harici bi battaniye alacaksanız moranın boncuk desen denilen battaniyelerinin çok yumuşak bir dokunuşu var , ondan almanızı tavsiye ederim yerimseniben

bence en önemlisi anakucağı destek minderi :lepi:
anakucağı destek minderi sevi bebe diye aratıp görsellerden ulaşabilirsiniz resmine yerimseniben
anakucağının o çukur kısmını düzleştiriyor , böylece yenidoğan bebğiniz anakucağının içinde iki büklüm yatmıyor ve dolduruyormuş gibi görünüyor :asigim: böylece her iki türlü içiniz rahat oluyor yerimseniben

Saol canım:)

Ana kucaklarının içinde zaten 6 kg oluncaya kadar kullanılması gereken bir minder oluyor.
Ben modifiye edilmiş ürünler kullanmaya kesinlikle karşıyım.
Kaş yapayım derken göz çıkarma durumu olabilir.Oradaki çukur dolsun diyerek anakucağının formunu bozup bebeğimize istemeden zarar verebilirz bence.
Aynı durum park yataklarda da geçerli. İçlerine ilave yataklar satılıyor. Yatak konacak olsa içine ya beraber satarlardı ya da mutlaka şöyle bir yatakla kullanılmalı derlerdi.
Tam aksine hem park yatağımın üzerinde hem de kitapçığında kesinlikle başka yatak v.s koymayın yazıyor.

Canım bu yorgancıoğlunda güzel uyku setleri var fakat yerleri izmirde galiba. Sen internetten mi aldın uyku setini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…