- Konu Sahibi nefertiti50
-
inşallah canım insan hevesleniyor ama acele etme bence. ben kızım 28 haftalık olana kadar hiç bişey almadım. sonra yavaş yavaş aldım. şimdiden başlarsan hamileliğin bitene kadar evin giydiremeyeceğin eşyalarla dolar. insan alışverişe çıkınca kendini kaybediyo çünkü. beni eşim zor zaptediyodu. ilk 3 ay gerekli olan şeyleri al. sonra bebişinin gelişimine göre yine alırsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım biz önce pierre cardin almıştı ama memnn kalmadık çünkü taşlık yolda gitmedi eşimde çok sinirlenerek onu elden çıkarım kraft fox aldı şu anda çok memnunum gerçekten rahatlıkmış alırsan büyük tekerli olanlara bak derim...
park yatağı soran arkadaş
oda yapacakmısın bilmiyorum benim kızımın odası var bende hem gezmeye gitttiğimizde götürmek için hemde yatak odasına aldığım beşik küçüldüğü için aldım hepsiberadada indirime giren bi üründü 100 tlye almıştım 4 ay oldu açıkçası çok memnunum
canım ben park yatak kullanmıyorum benimki mobilyalı ama park yatakta alacaksan bence sallanan olsun..çok kullanışlı oluyor sallanması..uykusu açılmadan hemen sallayıp geri uyutuyorum mesela ben..öyle birşey bak istersen..
Peki kızlar mobilyalı bu sallanan beşiklerden bebekler ;
Allah nasip kısmet ederse kaç yaşında asılıyorlar yani içindeyken beşiğe tırmanmaya çalışıp çıkmaya çalışırlar...?
komşumda byüyen beşik vardı...
4 yaşına geldi oğlu asılmaya başladı bizde komşum ile tüm korkuluklarını söktük genç yatağı aldık bübüyen pozisyonuna çevirdik yatağı artık oğlu normal bizim gibi yatak olarak kullanıyor...
genelde bebeğine bağlı ama 4 yaşına kadar sallanır vaziyette 4 den sonrada normal yatak olarak kullanılabilinir...
kızlar ilk etapta ilk düşüneceğiniz alacağınız yanıbaşınızda yatırabileceğiniz bişey olsun...
gece 2 saate bir kalkıyorlar bazıları saat başı...
yataktan kalkıp odaya gitmek işkence olacaktır ve sizde ya bu gecede koynumda yatsın demeye başlayıp bebeği koynunuza alıştırmış olacaksınız..
bazılar ı bundan memnundurlar koynumda uyusun derler tabiki hakları nasılsa bir gün ayrı yatacaklar ama ben ayrı bir yatağı olsun isteyenlerdeniz..
kızım bu ayına kadar yanımda ayrı minik beşikte uyudu..
odasında büyüyern beşiği var şimdide oraya aldım..
ama hala gece 4 kez kalkıyor ,ve ben her gece 4-5- kez kalkıp odasına onu doyurup tekrar yatırıyorum..
bakalım ne zamana kadar...
Kızlar park yatak olarak hangi markayı önerirsiniz?
Kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini yazarlarsa çok sevinirim.
cnm bende park yatak kullanıyorum babyrose diye bi marka çok memnunum.geniş bi beşik oğlum enlemesine bile yatabiliyor.park yatak almayı düşünüyorsan eğer dikkat etmen gereken sallarken ayağının yere vurup vurmadığı.bazıları sallanırken yan ayakları yere çarpıyor. çıkardığı ses yüzünden bebeğin uyuyamayabilir.
cnm bende park yatak kullanıyorum babyrose diye bi marka çok memnunum.geniş bi beşik oğlum enlemesine bile yatabiliyor.park yatak almayı düşünüyorsan eğer dikkat etmen gereken sallarken ayağının yere vurup vurmadığı.bazıları sallanırken yan ayakları yere çarpıyor. çıkardığı ses yüzünden bebeğin uyuyamayabilir.
bilgileriniz için çok teşekkür ederiz kızlarr
ben birde nevresim yada uyku seti taviyelerinizi bekliyorum
kaç tane almalıyız bi marka öneriniz varmı
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler
bence en önemlisi anakucağı destek minderi :lepi:
anakucağı destek minderi sevi bebe diye aratıp görsellerden ulaşabilirsiniz resmine yerimseniben
anakucağının o çukur kısmını düzleştiriyor , böylece yenidoğan bebğiniz anakucağının içinde iki büklüm yatmıyor ve dolduruyormuş gibi görünüyor :asigim: böylece her iki türlü içiniz rahat oluyor yerimseniben
bence en önemlisi anakucağı destek minderi :lepi:
anakucağı destek minderi sevi bebe diye aratıp görsellerden ulaşabilirsiniz resmine yerimseniben
anakucağının o çukur kısmını düzleştiriyor , böylece yenidoğan bebğiniz anakucağının içinde iki büklüm yatmıyor ve dolduruyormuş gibi görünüyor :asigim: böylece her iki türlü içiniz rahat oluyor yerimseniben
ben yorgancıoğlu'ndan aldım uyku setini . kullanılan malzeme , renkler , desenler çok güzel ve farklı piyasadan , hakkaten butik çalışıyorlar dedikleri gibi . yorgancıoğlu bebek butik çeyiz diye yada yorgancıoğluonline diye arattırdığında adreslere ulaşabilirsin yerimseniben
onun dışında bir de chicconun nevresim takımı ( üstelik 35 liraya :lepi: ) ve bir de yorgan-yastık aldım
batteniye çok almayın derim , çünkü bebeklerin alerjisi olabiliyor . hem illaki birileri alıyor battaniyeyi bu kez evde koyacak yer bulamıyorsunuz , yada alan kişi yakınınızsa illaki kullanmak zorunda kalıyorsunuz ayıp olmasın felan diye ..
bir de ille de penye harici bi battaniye alacaksanız moranın boncuk desen denilen battaniyelerinin çok yumuşak bir dokunuşu var , ondan almanızı tavsiye ederim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?