2010 temmuz anneleri pren ve prensesini arıyor

elfida_77

özgü prensesim bizimle
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
667
0
96
Adana
2010temuz anneleri
hepimizin bebeği birbirinden şeker..ve hepimizin bebeği bizim evimizin prens veya prensesi.ama hayatımıza biraz renk ve heyecan katmaya ne dersiniz?
Hadi hepbirlikte prens ve prensesimizi seçelim

Son düzenleme:
ee hadi seçelim nasıl seççez anladığım kadarıyla oğluşlarımıza kız kızlarımıza oğluş mu seççes ??

bnmde anladığım en gusel bebek secılcek en yakışıklısı prens en guselıprensesmı olcak..

evet prens ve prenseslerini seçicez ama myline arkadaşımız güzel bir fikir verdi.en tatlı en yaramazı en güzeli en şirini vs diyede seçebiliriz aslında.. herkez fikrini yazarsa nasıl olcana karar verip yapabiliriz

benim fikrim şu kızlar.ya anket yapalım yada tek tek özelnden mesaj atıp seçelim.eger sadece prens prensen şekline yapcaksak anket yapalım deriöm.ama yok en sevimli en şeker vs dersiniz özelden herkez oyunu yazsın.fotolarıda bu foruma yollayıp en son bir forumda düzene koyalım tüm fotoları.bununla ben ilgilenebilirim

fikir benden organizasyon laylaylom dan.
ozaman buraya resim yükleyerek başlayalım işe.gerisi gelir nasılsa.
hadi kızlar bebişlerimizin en güzel fotolarını seçip yüklemeye başlıyalım.
bu arada yarışmamız yavaş yavaş duyulur nasılsa.
son katılım tarihi de belirleyelim.

yarişmaya özel fotgraf cekmem lazım :))

güzel fikir harilkasınız kızlar...

myline çok tatlısın beraber gidem bariiii

bu arada alttaki çizelgeyi nasıl yaptınız ...
ben kilo çizelgesi buldum onu yaptım
kızlar yardımmmm

bence sadece prens ve prenses seçeceksek eğer
her bebek için 3er resim gönderilsin bi kerede ve herkesin bir hakkı olsun ama
bebeği kız olanlar erkek bebeklere oy versin
bebeği erkek olanlar kız bebeklere oy versin
ve eğer 3-5 katagori yapacaksakta kimsenin kalbinin kırılmaması için
en güzel ve en şirin katagorileri olmasın herkesin bebeği kendine güzel :))
en akıllı en yaramaz en karizmatik en nazlı en pasaklı en temiz en çok bağıran vs...
her katagori içinde birer resim gönderilir

Son düzenleme:

kız,en pasaklı kategorisinde bebeği 1 . seçilen annenin içi burulup üzülmez mi? olmasın bence en pasaklı diye kategori..

tek foto hakkı mı var?

canım awnşn bebiş ikitane. sen iki foto.

ben hemen fikrimi anlatım size.diyorum ki anket bölümünde ben hazırlım tüm footlar toplandık dan sonra eger sadece prens ve prenses se .ayrıca alınma kırılma olmaz ya.eğlence olsun.sonucta hepimizin bebegi kendimize güzel.dagıttım lafımı neyse.anket bölümünde bir iki diye numaralandırım.anket oylması şeklinde yaparsak eğer.başka kişilerde katılır.daha geniş kapsamlı olur giib geldi bana.ama kendi bebeişlerimize oy vermek yok yoksa tercihler bellidir.hepimiznki yarışma sonucunda bir oyla olayı kapatır P ama eğer en şirin falan yapcaksak da özelden bir kişi toplasın oyları yazalım. 3 foto çok dielmi yav eğer isterseniz iki tane olsun.agırlaşır forum zaten ben toplıcaksam resimleri kb larını düşürcem vetek kareye 2 fotoyu alırım .sizler karar verin.ben herşeye uyarım.ilk önce şu çok kategorili mi olsun yoksa sadece prens ve prenses mi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…