2010 temmuz anneleri pren ve prensesini arıyor

şuan iki prens ve 2 prenses adayı var:) yokmu arttıran
rkyong, laylaylom, brcsdr çok tatlı babekler maşallah birde benim kızıma tabiki :)maşaalllaahhhh:)))

hadi bakalım hayırlısı..
bence pek duyulmadı kızlar..temmuz annelerinden face den ben herkese topiğin linkini msj olarak atıyorum..
:))
ha bide bence prens ve prenses seçelim..bebeişlerin hangisi en yaramaz en afacan falan bilemeyizki nasıl oylıcaz..

ayyyy ne güzel eklenmeye başlanmış fotolar ..ben ne şanssızım .fikri attım ortaya.kızım su çiçeği çıkardı..şimdi yüzü yaralı berelibiraz toparlansın resim çekicem..yada eskılerden yuklerim artık.. bu arad karar vermek çooook zor olucak

senin oğlunun maş ı var.ne güzel ya.Allah nazarlardan saklasın

evet canım ya fikir senden çıktı ama sen yoksun.canım ben yazdım bir kaç kere ama .bu üçüncü olcak yine link atım

bende 1 ay önceki resmi koydum yenimi olucak illa şimdi oğlumun saçlarını kestirdik daha bile karizmatik ama makina çalışmıyoor

ben senin oğlunu çok beğeniyorum maşallah çok tatlı bir bebek yeğenimin bebekliğine benzetiyorum. maşallah.

sağol mylinecım

bence herkez bebeğin yüzünü tam gösteren bi foto seçerse daha iyi olur sanki birde foto boyutu 600x400 lük olsun bence

sağol mylinecım

bence herkez bebeğin yüzünü tam gösteren bi foto seçerse daha iyi olur sanki birde foto boyutu 600x400 lük olsun bence

maş canım oğluna.ben senin yakışıklıLArada çok begeniyorum.abi katrdeş çok şekerler maş.yeni olmsı şart deil ama ben yeni çektim koydum.evet tek boyut yapılsa daha iyi

ben senin oğlunu çok beğeniyorum maşallah çok tatlı bir bebek yeğenimin bebekliğine benzetiyorum. maşallah.
canım çok teşekkür ederim,bebişlerin hepsi çok tatlı oluyor yaa,maşallah hepsine..

bende yeni fotosunu eklemadim ki çok şeker ama maşallah

canım yepyeni olmasada olur ama doğduğu günden de olmasın baya değişiyo çünkü bebikler..benceee en beğendiğin fotosunu koy..ben öle yaptım.

bu da arda bebek eğlenceli herkez katılır inşallah

hımmmmmmm..ardacım çook karizmatik..ben erkeğim diyo valla.favorim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…