2010 temmuz anneleri pren ve prensesini arıyor

bence
ilk etapta prens ve prensesi seçelim
sonrasında katagorili yaparız

kızlar bence sadece prens ve prenses olsun.bir oy erkek bebek için bir oyda kız bebek için kullanalım.oylar özelden atılsın ki sonuç heyecanlı olsun..kategoriyi çoğaltırsak bütün bebişlerin karakteristtik özelliklerini bilmemiz gerekir. mesela ben hiç bir bebeğin huyunu bimiyorum.bu yüzden oy verirken ya sallıcam yada tahmin edicem.resimde iki tane ekleyebiliriz.selincim sen iki kategoridede yarışmalısın..bebişin iki tane

kızlar bence tek resim olsun abartılmasın insanların kafası karışır kişiler kendi bebeklerine oy vermesin evet bir kız oyu brde erkek oyu olsun

bencede bir oy kafi.eee madem prens prenses seçcez yavaş yavaş fotolar eklensin kızlar

ilk resim benden olsun 1 resim yeter arkadaşlar yaa 2-3 e bence gerek yok zaten albüm bölümünde var çeşit çeşit...

ben katılmıyorum çünkü kızım erkeğe benzediği için prens kategorisinemi katılsam diye düşündüm biran

ben katılmıyorum çünkü kızım erkeğe benzediği için prens kategorisinemi katılsam diye düşündüm biran

aşk olsun canım...bahara büyüyünce sölicem seni hıh.katıl şekerim benim kızımda erkege benziyor o zaman bende katılmım.altlarına yazarız kız bunlar diye P maksat eğlence

aşk olsun canım...bahara büyüyünce sölicem seni hıh.katıl şekerim benim kızımda erkege benziyor o zaman bende katılmım.altlarına yazarız kız bunlar diye P maksat eğlence

her ikisininde çok güzel fotoları var
katılmazsanız olmaz
kambersiz düğün mü olur :))

baharsız da bengisiz de olmaz hatta ben baharı daha önce facede huysuz prenses seçmiştim zaten
ee ne zamana kadar göndericez foto?
bir de güzincim istersen asıl topikte de duyur bunu herkes görmemiş olabilir

baharsız da bengisiz de olmaz hatta ben baharı daha önce facede huysuz prenses seçmiştim zaten
ee ne zamana kadar göndericez foto?
bir de güzincim istersen asıl topikte de duyur bunu herkes görmemiş olabilir

canım söyledim ama tekrar söylim en iyisi:)) canım biraz topik duyulsun tarih belirleyelim son gün diye

fotoğraf eklemeyi beleydim ben de katılırdım ama bilmiyorumm kii

ekleyebilirsem ben de katılırım...

Kimsenin fotoğraf yüklemeye niyeti yok sanırım.
buda benim pek cilveli kızım:) daha güzel fotoları var ama ben en çirkinini koyayım dedim.:98:

çok şeker kız.nie kız en çirkini olsunnnn.. evet ya konuya ilgi 0 mı ne

bu arada kızının kirpikleri ne güzel maşş

Son düzenleme:
çok şeker kız.nie kız en çirkini olsunnnn.. evet ya konuya ilgi 0 mı ne

bu arada kızının kirpikleri ne güzel maşş

işin şakası canım hiç irkin bebek görmedim ben:) hepsi çok güzel...
bence ilgi varda foto yüklendikçe artacak gibi...:97:
teşekkür ederim canım kirpikleri benimde çok hoşuma gidiyor ablamınkilere benzetiyor herkes.

Son düzenleme:

ekledimmm bende.bu benim miniğim.ah yerim ben kızımı

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…