2010 temmuz anneleri pren ve prensesini arıyor

zorla olmayacak sanırım bekle bekle kimse bebişini bizimle paylaşmayacak heralde biz de bir gün sınırı koyalım bittiginde kaç bebek varsa onları oylayalım bari naapalım...haksızmıyım...

zorla olmayacak sanırım bekle bekle kimse bebişini bizimle paylaşmayacak heralde biz de bir gün sınırı koyalım bittiginde kaç bebek varsa onları oylayalım bari naapalım...haksızmıyım...
canım bunu bebeğinizi paylaşmamak demeyelim.
çünkü eğer öyle olsaydı,kimse fotograf albümüne resim koymazdı.
ben sadece katılmayı düşünmediğim için fotoğraf eklemedim.
ama oy kullnıcağımdan emin olabilirsiniz.

işte ben de ona şaşıyorum albümde görüyoruz zaten bebişleri hep hani bu bir eğlence gerçek bi güzellik yarışmasına döndü katılsammı katılmasammı???????????

yaaa organizasyonu laylaylom yapıcaktı ama siteye girmiyor sanırım ((

yaaa organizasyonu laylaylom yapıcaktı ama siteye girmiyor sanırım ((

kızlar fikir benden çıkmıştı laylaylomda ben organize ederim demişti..şimdi o ayrıldı aramızdan benden de ilgilenmem için ricada bulundu..ama ben bu durumda yetersiz kalıyorum.
eğer ben yapabilirim diyen varsa lütfen oylamayı başlatsın da bitirelim bu olayı..
benim durumumu bazı arkadaşlar biliyor...hem vakit ayıramıyorum hemde tüm resimleri nasıl toplayıp nasıl oylama yapılacağını bılmıyorum. yardım lütfeeenn

işte ben de ona şaşıyorum albümde görüyoruz zaten bebişleri hep hani bu bir eğlence gerçek bi güzellik yarışmasına döndü katılsammı katılmasammı???????????

katılıyorum canım sana..tamamen bi eğlenceydi fikrim..zaten bebişlerimizin hepsi çok tatlı.karar vermekte bi okadar zor olucak hepimiz için..
azıcık heyecan azıcık merak olsun diye düşünmüştüm...küçük de bir anı.değişiklik olur filan demiştim ama katılım o kadar az oldu ki ((((

malesef bende bilmiyorum nasıl yapılacağını artık oylamamızı yapalım bencede aklımızda bulunsun temmuz anneleri katılımı sevmiyor hediye olayıda buda hüsranla sonuçlandı demek değişik şeylere kimse katılmıyor temmuz annelerinden sürekli görüşen dost olan birileri çıkıcak mı çok merak ediyorum açıkçası

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/421916-2010-temmuz-bebekleri-prens-prensesini-seciyoruz.html

kıslarrrrrrr biraz acemice ama idare edin lütfen bir kız bir erkek için birer oy kullanalım kendi bebeklerimize oy vermeyelim (takip edicem benden söylemesi :)))

tüm adaylarımıza başarılar diyorum hepsinide mucukkkssss mucukkkksssss öpüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…