2010 temmuz anneleri pren ve prensesini arıyor

iyi akşamlar kızlar..özgü su çiçeği çıkarınca yeni fotoğraf çekemedim
hala döküntüleri var..yakın tarihte çekilen bu iki fotoğraf arasında da karar veremedim:26:
laylaylom sen karar ver canım.. nü yasak mı yoksam

sanırım ben şaşkın bakışlı bebekleri daha çok seviyorum
kova içinde ne kadar şirin olmuş
maşallah yavruya

eee yeni bebek fotoları yok herkez nerelerde

evet kimse eklemiyor belli bir sayıya ulaşınca olmazsa yapalım yarışmayı

elfida facede bir tane gördüm bayıldım ona hatta yorum yaptım onu eklesene.bunlarda çok tatlı ama o daha bir tatlı

sanırım ben şaşkın bakışlı bebekleri daha çok seviyorum
kova içinde ne kadar şirin olmuş
maşallah yavruya

bu kız hep şaşkın zaten..şaşkın ördek yavrusu diyorum ben ona..
ben çok karasız bir insanım kendi bebeğimin bile resmini seçemezken prens ve prensesi nasıl seçicem bakalım..

Bütün bebekler çoook tatlı.Erkek annesi olarak kkgm kızına bayıldım.Çok güzel bir kız.Ayrıca acayip uyumlu giyinmiş çok da hanım hanımcık.Maşallah

Bütün bebekler çoook tatlı.Erkek annesi olarak kkgm kızına bayıldım.Çok güzel bir kız.Ayrıca acayip uyumlu giyinmiş çok da hanım hanımcık.Maşallah

aman yarabbim o saç bandını ayakkabılarını küplerini yerim ben senin hele dudağa da bak hele tam yemelik annesi maşallah allahım korusun bu güzel meleği gerçekten melek valla favorilerim arasında...

çok teşk ediyorz teyzeleri...

dilber oğlun çok tatlı

katılım çok az arkadaşlar...
daha fazla nasıl duyurabiliriz??
fikri olan varmı
canım on erkek fotosu gelsin kapatcam katılımı on kişiye tatmlıcam kızlardanda ona tamamlansın başlatcam.daha sonra katılım olmıcak
evet bu ne kadar sürecek pek katılım yok duyaracaka bişeyler lazım

elifcim kızının foto açılmıyor bende

napıyorsunuz burda anlamadım bende temmuz 13 annesiyim kızım var gözde naspıcaz

nasıl peki bende katılabilirmiyim
tabiki katılabilirsin.fotografını eklemen yeterli bebeğpinin.bebek sayısı tamamlandıgında başlatcaz yarışmayı
bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlı maşaallah...........

tüm anneler adına tşk ediyorum :) temmuz bebeklerinin hepsini sahiplendim benim sayılırlar.bir anneleride benimP

ya ben foto eklemeyi bilmiyorum henüz yardımcı olurmusun bu konuda bana

ya ben foto eklemeyi bilmiyorum henüz yardımcı olurmusun bu konuda bana

tabiki olurum.ilk olarak imgahack den resim yüklüyorsun.ordaki direk link i kopyalıyıp burdaki grafik ekleye getirip yapışuturyorsun.

ikinci yol ,ise burda konu cevaplama panelinde ataç var ya ona tıklıyorsun .ordanda ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…