bncede cenker defne ve rüzgar süper isimlerr ya bende isim bulmak istioyrum kayınbabnın ismini koymak istemiorum
bncede cenker defne ve rüzgar süper isimlerr ya bende isim bulmak istioyrum kayınbabnın ismini koymak istemiorum
Denizzz
Dün akşam Defne diye bi bebiş vardı gittiğim yerde aman nasıl tatlı görsen hem akıllı hem güzel maşallah.
Senin kız da öyle olur inşallah.Defneler adı gibi güzel oluyolar maşallah...
Ya bu arada bizim ismimize kimse sıcak bakmıyor.Rüzgar yerine şunu koyun bunu koyun diyip duruyolar benim de aklım karıştı.
Sizce Rüzgar'ı değiştirelim mi?
seviyorum ama isim güzel değil metin
ben bahar koycam bahar gibi geldi hayatıma inşallah doğduğunda da başka baharlar getirir hayatıma..
hım ne gibi sonbahar adı metin soyadımız çakır ne koyabılırım araya
BAHAR da çok güzel isim,ben de kızım olsa NİSAN koyacaktım bahar dalı demek.
taze ne güzel bi isim.İnşallah isimlerini kulaklarına okutacğımız günler gelir.
Benim babam okuyacak inşallah oğlumun adını kulağına,çok istiyorum o okusun.
Ama o da benle dalga geçiyo Abdürrezak dicem ezandan sonra diye kızdırıyo beni:))Oyy deli babam benim.
ben bahar koycam bahar gibi geldi hayatıma inşallah doğduğunda da başka baharlar getirir hayatıma..
valla canım bizimde herkes kayınbabamın adını bekliyor ama ben kesinlikle karşıyım. BULUT KAĞAN olacak benim oğlum. ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum onlarda beni sevmiyor neden adını koyayım ki.
valla canım bizimde herkes kayınbabamın adını bekliyor ama ben kesinlikle karşıyım. BULUT KAĞAN olacak benim oğlum. ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum onlarda beni sevmiyor neden adını koyayım ki.
aslanım be yürü be kim tutar senii yaa bende öle olsam eşim kızar ama çünkü ben soz verdım erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma dedım
esmacım ya sen baştan büyük konuşmuşsun artık kurtuluşun yok şaka şaka eyvahedigeldismile
şimdi vakit bol daha 5 ay var. 2. ismini de bulursunuz anne baba olarak veya buluruz hep beraber sende eşine önerirsin. dediğim gibi ben önceden Ernur Metin koymayı düşünürdüm ama benim hem kızım oluyor hem de o isim mazide kaldı ya eski bişey yani anlatmayayım şimdi :) ama anlamışsınızdır. ama ernur ismi ilk bakışta kız ismi gibi gelsede benim hoşuma gitmişti. tepki çeken bir isim olabilir sana daha erkeksi 2. isim lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?