2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bana müsade çok karnım acıktı tıkanayım biraz guclubacismile
yarın için girersem internete haber veririm...öpüyorum sizleriiii
iyi hafta sonlarııııııı

bncede cenker defne ve rüzgar süper isimlerr ya bende isim bulmak istioyrum kayınbabnın ismini koymak istemiorum

Oyyy kıyamam ben sana,
Ya var ya ben kayınbabamı sevseydim koyardım onu mutlu etmek için,ama pek sevmiorum.
Sen de seviyosan koy tatlım.
Ama istiyosan eşini ikna et kendi istediğiniz bi ismi koyun derim ben.

yaaa canım boşver sen herkesi içinden ne geliyorsa onu koy. rüzgar bence çok güzel bir isim :)

ben bahar koycam bahar gibi geldi hayatıma inşallah doğduğunda da başka baharlar getirir hayatıma..

BAHAR da çok güzel isim,ben de kızım olsa NİSAN koyacaktım bahar dalı demek.
taze ne güzel bi isim.İnşallah isimlerini kulaklarına okutacğımız günler gelir.

Benim babam okuyacak inşallah oğlumun adını kulağına,çok istiyorum o okusun.
Ama o da benle dalga geçiyo Abdürrezak dicem ezandan sonra diye kızdırıyo beni:))Oyy deli babam benim.

bncede cenker defne ve rüzgar süper isimlerr ya bende isim bulmak istioyrum kayınbabnın ismini koymak istemiorum

valla canım bizimde herkes kayınbabamın adını bekliyor ama ben kesinlikle karşıyım. BULUT KAĞAN olacak benim oğlum. ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum onlarda beni sevmiyor neden adını koyayım ki.

şakacı baba laelaelaelaelae

valla canım bizimde herkes kayınbabamın adını bekliyor ama ben kesinlikle karşıyım. BULUT KAĞAN olacak benim oğlum. ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum onlarda beni sevmiyor neden adını koyayım ki.

aslanım be yürü be kim tutar senii yaa bende öle olsam eşim kızar ama çünkü ben soz verdım erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma dedım

Helal olsun be...
Ben de sevmiom ben de koymam,düşünsene en sevdiim varlığa seslenirken en sevmediklerim gelcek aklıma aman aman almayayım.

Ama onların seveceğim insanlar olmasını çok isterdim.Keşke aramızda problemler olmasaydı birbirimizi sevseydik te koysaydık...

valla kızlar sizinde dediğiniz gibi keşke aramız iyi olsaydıda koysaydım. 9 ay karnımda taşıyorum o kadar acıyı sıkıntıyı ben çekiyorum isim konusunda bi hak varsa oda benim hakkım :)

aslanım be yürü be kim tutar senii yaa bende öle olsam eşim kızar ama çünkü ben soz verdım erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma dedım

esmacım ya sen baştan büyük konuşmuşsun artık kurtuluşun yok şaka şaka eyvahedigeldismile

şimdi vakit bol daha 5 ay var. 2. ismini de bulursunuz anne baba olarak veya buluruz hep beraber sende eşine önerirsin. dediğim gibi ben önceden Ernur Metin koymayı düşünürdüm ama benim hem kızım oluyor hem de o isim mazide kaldı ya eski bişey yani anlatmayayım şimdi :) ama anlamışsınızdır. ama ernur ismi ilk bakışta kız ismi gibi gelsede benim hoşuma gitmişti. tepki çeken bir isim olabilir sana daha erkeksi 2. isim lazım.

bn kaynatanı sevmıommm kayınbaba ii ama oda kaynana ne derse onu yapıorrr oy oyyy

hadi sen bul isim annesi sen ol :):)

ayyy kızlarr bu arada bugün eltimin büyük kızının doğum günü ona gidicez bakalım akşam neler olacak mevzuu olursa isim konusunda babası bulut istedi bende kağan istedim bulut kağan diye düşünüyoruz dicem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…