2010 Temmuz Anneleri : )

bn kaynatanı sevmıommm kayınbaba ii ama oda kaynana ne derse onu yapıorrr oy oyyy

yaw bu kaynanalar ne isterler gelinlerden anlamamki..

Allahıma çok şükür benimki öyle değil ama belkide içinden öyledir bilemem sositososito

ben yine de ayda yılda bir görüşürüm nasıl olduysa geçen kek yapmıştım hadi

kaynanacığıma da götüreyim dedim. kadın havalara uçtu hani mesele kek değil ona değer

veriyom diye. çok şükür ya cadı olsaydı ??

ayyy canım ne mutlu sana :)) benimki bin bahane verirdi öyle bişey yapsam iyi pişmemiş güzel kabarmamış :)))

Kızlar ben çıkıyorum
Yemeğim var da eşim gelene kadar birazcık toz alayım bari
bugün hiç bi iş yapmadım akşama da arkadaşa gidicez,azıcık bişiler yapayım yaa.
Hareket hareet lazım diimi ama.

Hadi hepinizi öptük oğlumla,iyi hafta sonları.Bak güneş açarsa atın kendinizi dışarıya,güneş çok iyi onların da gelişimleri için.Hem de bize moral...

doğum günü mü ?? :bbo:

akşam bol bol ye olurmu pasta masta ne bulursan oh ohhh

afiyet olsun şimdiden alkisalkisalkis

yaaa valla annemle kardeşimin sözlüsünün ilişkisine bakıyorum imreniyorum valla annem benden ayırmıyor sağolsun gelinimizde pek tatlı maşallah akşam bir konuşuyorlar annem yavrum yavrum kız annecim :)) biz kayınvaldemle hiç öyle olmadık ((

doğum günü mü ?? :bbo:

akşam bol bol ye olurmu pasta masta ne bulursan oh ohhh

afiyet olsun şimdiden alkisalkisalkis

yaaa fıstığım çikolata ve kakaolu tatlılardan tamamen uzaklaştım muhtemelen benimkinide eşim yer cokacimcoook

bay baayyyyhihoyyyt

güle güle mis keşke yağmur yağmasa güneş açsa sokaklara çıkıp tepinsem noliy bana yahu
laelaelaelaelae

Kızlar beni de yazın. Bende Temmuz annesi olucam kısmetse. ( Haziran sonuda olabilir ) Bi kızım daha olacak. Adı da Yağmur olacak inşallah.

kızlar akıntı sorunu olan var mı aranızda.idrarda iltihap çıkmıştı.geçen ay munorol muydu ne toz şeklinde bir kerelik bir toz kullandım.bi faydası olmadı.bu ay remoxil kullandım hala geçmedi.inatçı biraz sanırım
aranızda bu sorunu olan varmı.korkuyorum bebişime zararrı olacak diye.

Selam kızlar. Dra gittim bugün. Kuzum iyiymiş. Cinsiyeti kesin kız. Ancak ben 10,5 kilo almışım. Dr çok kızdı bana. Önümüzdeki iki ay hiç kilo almayacaksın, pilav, makarna hamur işi yasak, 3 saate bir az yiyeceksin, sofradan doymadan kalkacaksın dedi.Nası becericem ben bu işi bilmem. Açım şu an midem kazınıyo ya.Ayrıntılı ultrason için ssk anlaşması olan ist avrupa yakasında bir yer tavsiye edebilecek olanınız varmı? benim dr 280 tl yapıyomuş. Pahallı geldi bana.

kocaeliye gelsen aslında çok uzak değil burda özel muayenehanede prof 180 tl istersen özelden yaz sana telini mesaj atıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…