Selam kızlar. Dra gittim bugün. Kuzum iyiymiş. Cinsiyeti kesin kız. Ancak ben 10,5 kilo almışım. Dr çok kızdı bana. Önümüzdeki iki ay hiç kilo almayacaksın, pilav, makarna hamur işi yasak, 3 saate bir az yiyeceksin, sofradan doymadan kalkacaksın dedi.Nası becericem ben bu işi bilmem. Açım şu an midem kazınıyo ya.Ayrıntılı ultrason için ssk anlaşması olan ist avrupa yakasında bir yer tavsiye edebilecek olanınız varmı? benim dr 280 tl yapıyomuş. Pahallı geldi bana.
teyzeleri bakın oğluşum :)))
Selam kızlar. Dra gittim bugün. Kuzum iyiymiş. Cinsiyeti kesin kız. Ancak ben 10,5 kilo almışım. Dr çok kızdı bana. Önümüzdeki iki ay hiç kilo almayacaksın, pilav, makarna hamur işi yasak, 3 saate bir az yiyeceksin, sofradan doymadan kalkacaksın dedi.Nası becericem ben bu işi bilmem. Açım şu an midem kazınıyo ya.Ayrıntılı ultrason için ssk anlaşması olan ist avrupa yakasında bir yer tavsiye edebilecek olanınız varmı? benim dr 280 tl yapıyomuş. Pahallı geldi bana.
canım 280 tl vereceksen 300 ver profa git. çok fazla. ben bugün gittim çok iyi. herhangi bir doktorsa pahalı gerçekten.sende şeker varmıydı? şeker olunca genelde kiloyu yasaklıyolar çünkü bebeğe zarar veriyor. aç kalma tabi ama hamur işini kes zaten hiçbir faydası yok bebeğe tamamen zarar bebeklerimizi düşünmemiz lazım. anne olucaz. onlar bizim bedenimşzde besleniyor. sen sebze filan ye bol bol ekmeksiz.
günaydınnn şirinelerrr
Canım pko var bende. Şeker yüklemede gizli şeker çıkmıştı. Şeker ilacı kullanıyordum hamile kalınca bıraktım.Yemem normal ama kilo almam anormaldi. Artık yemem de normal değil. Vallahi aç yattım dün.mafoldumbencanım 280 tl vereceksen 300 ver profa git. çok fazla. ben bugün gittim çok iyi. herhangi bir doktorsa pahalı gerçekten.sende şeker varmıydı? şeker olunca genelde kiloyu yasaklıyolar çünkü bebeğe zarar veriyor. aç kalma tabi ama hamur işini kes zaten hiçbir faydası yok bebeğe tamamen zarar bebeklerimizi düşünmemiz lazım. anne olucaz. onlar bizim bedenimşzde besleniyor. sen sebze filan ye bol bol ekmeksiz.
Prensesin hayırlı olsun Komplexxx
10 kilo 5 ayda bravo valla ii bakmışsın kendine
Canım bu ayrıntılıyı bir kere yaptırıyoruz iyi bir dr a gitsen ii olur bence..
Bütceni 1 kere zorlıcaksın yani sağlık bu kısmaya gelmiyor ki
Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim canım. Hepimizin meleğini Rabbim korusun. Valla pek iyi bakmadım kendime.Fos kilo aldım sadece. Bide ayağımda siyatik ağrıları başladı kilodan.Dikkat edicem artık ne yapayım.eyvahedigeldismileç. Haklısın yaptırıcam da ben daha uygun fiyatlı bir yer var mı diye sordum aslında.Herkes nerde kaça yaptırıyor paylaşırsa bende daha rahat karar verebilirim.
Flow a katılıyorum..dr konusunda
Beslenme konusunda , herkesin bünyesi farklı yemek tarzı farklı ama
hamur işinin un şeker fazla tatlının ne bize helede bebişlere hiç bir faydası yok
BUnun yerine
Sabahları güzellll mis bir kahvaltııı peynir zeytin yumurta haşlanmış ( 2 gunde 1 yiyorum ben ) süt
10 30- 11 gibi meyve , veya kuruyemiş ( ceviz , fndık ,kuru yemişler )
Öglen kocamannnn bir kase salata , ( bu ara pahalı marullar göbekler ama ) domates kesinlikle yemeyelim yazın yeriz inşallah..
Yanında evde ne var sa ne yaptıysak artık mutlaka 1 tabak bişey yiyinn
(( ben bu ara makarnaya taktım 2 tabak götürüyorum yogurtlu yiyorum ama)))))
Akşam üstü mutlaka 1 elma 1 portakal yiyorum
Pekmezli su içiyorum 2 büyük bardak kan yapıcı özelliği var..
Akşamda 7 8 gibi Allah ne verdiyse mutlaka 1 tabak sebze yemegi
bu ara
ıspanak kapuska pırasa
Alternatif olarakta yeşil mercimegi çok seviyoruz ailecek mutlaka bir bakliyat pişiriyorum...
Haftada 2 akşam balık ( ilk aylar yiyemedim şükürler olsun şimdi yiyebiliyorum)
1- 2 defada tavuk eti yiyiyorum...
Bazı akşamlar annemde yiyiyoruz eşimin işi yakın çıkışına gittigimde ugruyoruz..
Annemde sebze yaptığı için sorun yaşamıyorum..
61 kiloydum ilk hamileliğimi ögrendiğimde dün tartıldım
ve hayatımda ilk defa 65 kilo yu gördüm...
Biraz uzun oldu ama kızlar gereksiz kilo hem hamlık hemde bebişlerimiz beslenmiyor biz çok kilo alınca..
Haklısın canım. Kilo her daim düşman bize. Sadece hamilelikte değil. Bebek 400 gr ben 10,5 kilo. Adalet yok bunda. İnan senin diyetinin yarısı kadar yiyorum. Lanet pko ve gizli şeker.
10 kıloda ben aldım.. martın 11 de ayrıntılı ıcın gıdıcem ve ödum kopuyooor dr kızıcak dıye.. elbettekı kılo i brsey degıl ama elmde olan bır durumda degıl maeseffsenı anlıyorum arkadasım :icecream:
Tutucaz canım ne yapalım. Gerekirse aç gezicez, terbiye edicez kendimizi.:Saruboceq:
Maşallah oğluna. Herkesin yavrusuna maşallah.teyzeleri bakın oğluşum :)))
offfff kızlarrr offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff pc de d ye yedeklediğim bütün dosyalarımı format atarken silmişler((( yaaa üniversite hayatımda topladığım dökümanlarım, iş ile ilgili evraklarım dökümanlarım, son 10 yılıma ait bütün fotoğraflarım, mesleki programlarımın setupları, düğün, söz, kına videolarım fotolarım herşeyim gitti ((( akıl var mantık var d ye format atılırmı hiç offfffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu arada ben dün amniyosentez olmadım. doktor bebek çok sağlıklı sırf 37 yaşındasınız diye amniyosentez yapmak keyfi olur tıbben gerek görmüyorum dedi. eşim de sonunda ikna oldu tamam o zaman yaptırmayalım dedi. haberler iyi yani. bebeğim 21cm 292 gr olmuş. 4 gün önde gidiyor. 19+2 göründü. bütün organlarına baktı herşey normal dedi çok şükür. aman maşallah deyin. ama bu amniyosentez belasından kurtuldum sanırım. 23. haftada tekrar çağırdı tekrar bakalım dedi çapadan en ünü profa gittik o da gerek yok dediyse doğrudur keyfi olarak ta yaptırmayalım dedim eşime o da kabul etti çıktık muayeneden. çok memnun kaldım ayrıntılı ultrasondan. adam çok güven veriyor. resimleri var ama eklemeyi bilmiyorum yaa.
valla kötü olmuş.hiç kimsede yedek yok muydu? enazından bi kısmını toparlayabilirsin umarım.
canımmm ayrıntılı ultrason zaten çok öenmli bir veri kaynağı içinin rahatlamasına çok sevindim. 23. haftada bizdeyeniden ayrıntılı yaptırıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?