bu resimlerii nasıl ekliyosunuz
işte benim oğluşş.
işte benim oğluşş.
kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey normal
bu arada bebişimin cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olucak Allahın izniyle. aslında doktorumuz bir ay önceki kontrolde de söylemişti erkek gibi durduğunu ama şimdi tereddüt kalmadı. biz de hemen gidip mavili şeyler aldık. bebeğim alışveriş yapmak çok keyifli. ah bi de kokusunu duyabilsem opuyorumnanaktan
gülcüm maşallah hemde en kocamanından seninki tosun paşa
flovercim geçmiş olsun amniyosentez yaptırmadığına inanki sevindim. senin oğluna da bir nazarlık takayımmaşallah
komplexcim sana özel mesaj var bi bakıver :CüvCüv:
kilo alan anneler üzülmesin kıştı hepimiz evde oturuyorduk kar yağmur çamur derken çoğumuz tıkıldık eve. havalar güzelleşsin bol bol yürüyüşler iyi gelir kilo verirsiniz. kızlar ben bile 4 kg aldım ki çok zayıftım evvelden. üzülmeyin :asigim:
ha bi de 54 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 55 olmuşum
sadece 1 kilo almama ramen dr. çok iyi dedi bebeğin gelişimi normal hatta haftasına göre ilerdeymiş
çok mutluyum kızlar
Sonbaharcım teşekkürler canım. Görüşücem. ınşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Hepiniz için de temennim aynı.Kendinize iyi bakın.
gözün aydınnnnn canım oğluşuna maşallahhhhh
gözün aydın yasecim maşallah
merhabalar arkadaşlar bende Allah nasip ederse temmuz annesi olcam..benide aranıza alırsanız sevinrim:))
merhabalar arkadaşlar bende Allah nasip ederse temmuz annesi olcam..benide aranıza alırsanız sevinrim:))
hoşgeldin canım
ben de bugün oğlum olucağını öğrendim senin bebişin belli mi cinsiyeti bi de kaçıncı haftadasın bilgilerini yaz da şulecik listeye alsın seni de
kızlar bu arada ben dün amniyosentez olmadım. doktor bebek çok sağlıklı sırf 37 yaşındasınız diye amniyosentez yapmak keyfi olur tıbben gerek görmüyorum dedi. eşim de sonunda ikna oldu tamam o zaman yaptırmayalım dedi. haberler iyi yani. bebeğim 21cm 292 gr olmuş. 4 gün önde gidiyor. 19+2 göründü. bütün organlarına baktı herşey normal dedi çok şükür. aman maşallah deyin. ama bu amniyosentez belasından kurtuldum sanırım. 23. haftada tekrar çağırdı tekrar bakalım dedi çapadan en ünü profa gittik o da gerek yok dediyse doğrudur keyfi olarak ta yaptırmayalım dedim eşime o da kabul etti çıktık muayeneden. çok memnun kaldım ayrıntılı ultrasondan. adam çok güven veriyor. resimleri var ama eklemeyi bilmiyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?