2010 Temmuz Anneleri : )

gülcüm maşallah hemde en kocamanından seninki tosun paşa

flovercim geçmiş olsun amniyosentez yaptırmadığına inanki sevindim. senin oğluna da bir nazarlık takayım maşallah

komplexcim sana özel mesaj var bi bakıver
:CüvCüv:

kilo alan anneler üzülmesin kıştı hepimiz evde oturuyorduk kar yağmur çamur derken çoğumuz tıkıldık eve. havalar güzelleşsin bol bol yürüyüşler iyi gelir kilo verirsiniz. kızlar ben bile 4 kg aldım ki çok zayıftım evvelden. üzülmeyin :asigim:

kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey normal
bu arada bebişimin cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olucak Allahın izniyle. aslında doktorumuz bir ay önceki kontrolde de söylemişti erkek gibi durduğunu ama şimdi tereddüt kalmadı. biz de hemen gidip mavili şeyler aldık. bebeğim alışveriş yapmak çok keyifli. ah bi de kokusunu duyabilsem opuyorumnanaktan

ha bi de 54 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 55 olmuşum
sadece 1 kilo almama ramen dr. çok iyi dedi bebeğin gelişimi normal hatta haftasına göre ilerdeymiş
çok mutluyum kızlar

gözün aydınnnnn canım oğluşuna maşallahhhhh

sağol canımmm bu fotolarda 18,5 haftalıktı 310 gramdı tosunum benimmm :)))

Sonbaharcım teşekkürler canım. Görüşücem. ınşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Hepiniz için de temennim aynı.Kendinize iyi bakın.

Sonbaharcım teşekkürler canım. Görüşücem. ınşallah hayırlı haberlerle dönerim size. Hepiniz için de temennim aynı.Kendinize iyi bakın.

rica ederim :asigim: ben eminim canımcım sende güzel haberlerle gelcen. inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bende Allah nasip ederse temmuz annesi olcam..benide aranıza alırsanız sevinrim:))

merhabalar arkadaşlar bende Allah nasip ederse temmuz annesi olcam..benide aranıza alırsanız sevinrim:))

hoşgeldin canım
ben de bugün oğlum olucağını öğrendim senin bebişin belli mi cinsiyeti bi de kaçıncı haftadasın bilgilerini yaz da şulecik listeye alsın seni de

aminn inşallah arkadaşlar teşkkür ederim..bzimde ciniyetmiz belli kızımız gelio inşallah...şu an 21+6 dayım Allah nasip ederse temmuz başında gelcek kızımızz..

canım senin adına çok sevindim. doktorun kendinden emin şekilde konuşup seninde içini rahatlatmış.

inanıyorum ki hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı biçimde alacağız.

tekrardan gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…