2010 Temmuz Anneleri : )

aminn inşallah arkadaşlar teşkkür ederim..bzimde ciniyetmiz belli kızımız gelio inşallah...şu an 21+6 dayım Allah nasip ederse temmuz başında gelcek kızımızz..

bu arada tebrik ederimm demek bir prens geliyo evinize..:)

teşekkür ederim canım
ay maşşallah senin de kızına Allah nazardan saklasın hepimizin bebişlerini
bu arada hafta olarak bayağı ilerdesin benim 5 ağustos gibi dedi doktor doğum tarihi için

Canımm
Afedersinn öncelikle ,
ben çalışmıyorum bütün gün evde ne yapıcam beslenmeme dikkat ediyorum,egzersiz yapıyorum vaktim bol...
Çalışırkende senin gibiydim gene sağlıklı besinler yerdim ama bu kadar degil..

Bebişinin sağlığı önemli olan... o da iyiymiş şükürler olsun.
Bakalım haftaya bana ne dicek dr lar..

oğlumun güzel teyzeleri çok teşekkür ederizzzzzzz opuyorumnanaktan

selammmmm bu arada :)))

Teyzeleriii ::
çokkkkk teyzesi olucak bisim çocukların
Allah izin verirse tabi.

Bi gamyoncu daha
Hayırlı ugurlu olsun inşallah
Ögrenme sırası bana da gelir inşallah

ha bi de 54 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 55 olmuşum
sadece 1 kilo almama ramen dr. çok iyi dedi bebeğin gelişimi normal hatta haftasına göre ilerdeymiş
çok mutluyum kızlar

Maşallah bebişine Maşallah

İnşallahhh Bahar İnşallah

selam canım,

bence hiç kafaya takma..öncelikle alınacak kilo miktarı vucut boy kilo eski orantısı ile değişebiliyor yani zayıf bir insan 20 kg ye kadar alabilir örneğin..mesela demet şener bile hamileliğinde 22 kilo almıştı :) yani doktor bir uyarı yapmadığı müddetçe bebeğe zararı olmadığı müddetçe hamilelikte kilo olayına kafayı takmayı gereksiz buluyorum..benim şu anda hiç ince kalıcam diye bir takıntım yok , yeter ki bebeler sağlıklı gelsin yemem gerekenleri mutlaka yemeye çalışıyorum..zaten çok fazla gıda olduğu için ister istemez kilo alınıyor a.s

Selam kızlar , ben temmuz annesi değilim ama size bişey sormak istiyorum.Benden önde olduğunuz için daha bilgilisinizdir. Bu ayrıntılı ultrasona kaçınca haftada giriliyo ?

teşekkür ederim canım
ay maşşallah senin de kızına Allah nazardan saklasın hepimizin bebişlerini
bu arada hafta olarak bayağı ilerdesin benim 5 ağustos gibi dedi doktor doğum tarihi için

evet yase cim..benimde doğuma dr 4 temmuz gibi dedi.. bakalım hayırlısı hepimiz sağ salim alalımda kucaklarımıza inşallah..biz haftaya ayrıntılı ultrasona gircez bakalımm..kızımı yakından görcem çok heyecanlıyımm

Selam kızlar , ben temmuz annesi değilim ama size bişey sormak istiyorum.Benden önde olduğunuz için daha bilgilisinizdir. Bu ayrıntılı ultrasona kaçınca haftada giriliyo ?

cnm benim dr um 23. haftada dedi...bende 22+4 te falan yaptırmış olcam inşallah..

22-23. haftalarda yapılıyor normalde. ama ben 19. haftada gittimm çünkü amniyosentez yaptırcaktık. sonra yaptırmayınca doktor 23. haftada tekrar çağırdı.

iyi akşamlar kızlar.

nasıl uyumuşum anlatamam iki saat aralıksız başım ağrıyodu geçmiş valla.

uyandığımda oğluşum tekmeliyodu yatmakdan sıkılmıştı galiba:))

şimdi bir kase yoğurt yedik afiyetle.

siz neler yapıyorsunuz bakalım???

Anladım kızlar , teşekkürler.Biri eşime 16. haftada demişte.Dün doktora gittik 2 hafta sonra gelin dedi.Ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi.Ondan merak ettim. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorumm. opuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

benim size bir sorum olacak. Daha önce olmadığı halde hamilelik döneminde genital bölgede böle minik minik toplu iğne başı gibi topcuklardan oluşan kabartılar çıkan oldu mu ? sanki alerji gibi ya da...bende 1 ay önce 2-3 tane çıkmıştı elime gelince hemen doktora gittim. Doktor siğile benzemiyor diyince rahatladım, ama bugün yeniden baktım ayna ile, göremediğim bazı yerlerde de çok daha ufak ufak ve böyle 5-6 tane yanyana gibi çıkmışlar. Yani tam olarak çıkıntı gibi de değil, sanki kabartı gibi diyeyim. Bu kabartıcıklar sizce ne olabilir ? Bu hafta yine gidicem sırf bunun için doktora ama merak ettim böyle birşey çıkan oldu mu ? Ya bu kabarcıklar ciddden moralimi bozdu. Nedir ki bunlar ? Smear testi falan da yapıldı temiz çıktı allaha şükür ama siğilin başka bir çeşidi ya da başka bişey olmasın bunlar ?? Şimdiden sağolun...

Herkese merhabalar a.s.

Ben forumu yeni kesfedenlerdenim. 35 yasindayim ve 18 haftalik hamileyim. Bu ilk gebeligim ve bir kiz bebek bekliyorum. Ikili ve uclu testlerim ve ultrason taramam normal oldugu halde doktor sirf yasimdan dolayi amniyosentez onerdi. Cok kararsiz kaldim ama sonunda yaptirmamaya karar vermistim. Flowersun sizin mesajinizi okuyunca da daha da rahatladim. Umarim hepimiz sorunsuz gebelikler gecirip bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz...

öncelikle hoşgeldin hayırlısıyla allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin. ayrıntılı ultrason sonuçların iyi çıktıysa ne güzel :) gözün aydınnnn :)

slm kızlar nezamandır buralardayım ama bu sayfayı yenı kesfettım bende 20. haftamdayım herkesee hayırlı we saglıklı kolay dogumlar dılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…