aminn inşallah arkadaşlar teşkkür ederim..bzimde ciniyetmiz belli kızımız gelio inşallah...şu an 21+6 dayım Allah nasip ederse temmuz başında gelcek kızımızz..
bu arada tebrik ederimm demek bir prens geliyo evinize..:)
merhabalar arkadaşlar bende Allah nasip ederse temmuz annesi olcam..benide aranıza alırsanız sevinrim:))
canım senin adına çok sevindim. doktorun kendinden emin şekilde konuşup seninde içini rahatlatmış.
inanıyorum ki hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı biçimde alacağız.
tekrardan gözün aydın
vişne maşallah ne güzel besleniyosun canım benim. ben bu kadar dikkat etmiyorum.sabah mesela sadece ekmek arası peynirli sandviç ya da puaça yiyorum işyerinde malesef. yumurtadan çok fena tiksindim 1 lokma yiyince kusuyorum. öğlen akşam da ne varsa ne yaptıysak onu yiyorum. haftada 2 sefer balık yapamıyoruz ama haftada 1 yemeye gayret ediyorum.kırmızı et yemeğe gayret ediyorum haftada enaz 2-3 defa. ve süt içiyorum. 1 bardakç. arada bir de ceviz badem yiyorum. her gün portakal elma yiyorum enaz 2 tane. ama bu kadar. haftada 2 sefer balık yiyemem yaa tiksinirim ben çabuk tiksiniyorum herşeyden.ama dün ayrıntılıya girdim bebeğiniz çok iyi gelişmiş dedi .
oğlumun güzel teyzeleri çok teşekkür ederizzzzzzz opuyorumnanaktan
selammmmm bu arada :)))
kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey normal
bu arada bebişimin cinsiyeti belli oldu oğluşumuz olucak Allahın izniyle. aslında doktorumuz bir ay önceki kontrolde de söylemişti erkek gibi durduğunu ama şimdi tereddüt kalmadı. biz de hemen gidip mavili şeyler aldık. bebeğim alışveriş yapmak çok keyifli. ah bi de kokusunu duyabilsem opuyorumnanaktan
ha bi de 54 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 55 olmuşum
sadece 1 kilo almama ramen dr. çok iyi dedi bebeğin gelişimi normal hatta haftasına göre ilerdeymiş
çok mutluyum kızlar
canım senin adına çok sevindim. doktorun kendinden emin şekilde konuşup seninde içini rahatlatmış.
inanıyorum ki hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı biçimde alacağız.
tekrardan gözün aydın
baaak dalga geçmeyin alınırım kaydirigubbakcemile3
ahhhh canım benim yerimde başka biri olsa 10 değil 20 kg alırdı yine dikkat etmişim :))
cvs testi,bitmek bilmeyen beklemeli günlerr,bi allah bi ben bilirim o yüzden kilo vs hiç kafama takmıyorum 30 kg da alsam benim için oğluşumun sağlığı...
teşekkür ederim canım
ay maşşallah senin de kızınaAllah nazardan saklasın hepimizin bebişlerini
bu arada hafta olarak bayağı ilerdesin benim 5 ağustos gibi dedi doktor doğum tarihi için
Selam kızlar , ben temmuz annesi değilim ama size bişey sormak istiyorum.Benden önde olduğunuz için daha bilgilisinizdir. Bu ayrıntılı ultrasona kaçınca haftada giriliyo ?
Selam kızlar , ben temmuz annesi değilim ama size bişey sormak istiyorum.Benden önde olduğunuz için daha bilgilisinizdir. Bu ayrıntılı ultrasona kaçınca haftada giriliyo ?
kızlar bu arada ben dün amniyosentez olmadım. doktor bebek çok sağlıklı sırf 37 yaşındasınız diye amniyosentez yapmak keyfi olur tıbben gerek görmüyorum dedi. eşim de sonunda ikna oldu tamam o zaman yaptırmayalım dedi. haberler iyi yani. bebeğim 21cm 292 gr olmuş. 4 gün önde gidiyor. 19+2 göründü. bütün organlarına baktı herşey normal dedi çok şükür. aman maşallah deyin. ama bu amniyosentez belasından kurtuldum sanırım. 23. haftada tekrar çağırdı tekrar bakalım dedi çapadan en ünü profa gittik o da gerek yok dediyse doğrudur keyfi olarak ta yaptırmayalım dedim eşime o da kabul etti çıktık muayeneden. çok memnun kaldım ayrıntılı ultrasondan. adam çok güven veriyor. resimleri var ama eklemeyi bilmiyorum yaa.
Herkese merhabalar a.s.
Ben forumu yeni kesfedenlerdenim. 35 yasindayim ve 18 haftalik hamileyim. Bu ilk gebeligim ve bir kiz bebek bekliyorum. Ikili ve uclu testlerim ve ultrason taramam normal oldugu halde doktor sirf yasimdan dolayi amniyosentez onerdi. Cok kararsiz kaldim ama sonunda yaptirmamaya karar vermistim. Flowersun sizin mesajinizi okuyunca da daha da rahatladim. Umarim hepimiz sorunsuz gebelikler gecirip bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?