2010 Temmuz Anneleri : )

ALLAHIM saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın.. adına mutlu oldum :)

selam kızlar ne zamandır giremiyorum bu topiğe mert sağ olsun çok yaramaz oldu hamileliğim,nde keyfini sürdürmüyor bana şuan uyuyor bende temizlik yapıyordum giriyimde selamveriyim dedim umarım herkez ve bebekler iyidir

Selam arkadaşlar sizler ve tatlı bebekleriniz umarım iyisinizdir. Biliyorsunuz arada bir topiğe girip yazabiliyorum ama hemen hemen her gün okuyorum sizleri, Bende bugün itibariyle 21+1 hamileyim. ikili testimde down sendromu değil ama trizomi 13-18 riskim yüksek çıkmıştı yinede amniyosentez yapılmadı. ünlü bir hocaya ara kontrollerime gidiyorum ayrıca da bir uzman dr takip ediyor. bu ikinci oğlum olacak allahın izniyle dün ayrıntılı ultroson taramasında bebeğin tüm kontrolleri normal çıktı kilosu 357 gr idi, ama benim uteriso giden damarlarda bir daralma olduğu ve sürekli takip edilmesi gerektiği bunun da ilerleyen zamanlarda gelişim geriliği ya da preeklemsiye yol acabileceğini söledi hoca. ama bunlar tabi olasılıklar. herkese iyi pazarlar diliyorum minik bebişleri çok öpüyorum

canım maşallah kuzuna allahımın izniyle hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz

ayyy canım doğduğunda bide kıskançlık olacak (( eltimin kızı yeni doğan bebişi felaket kıskanıyor (((

selam kızlar kimse yok mu?
dün ayrıntılı ultrasona girfik maşallah bebiş çok sağlıklı
Allahımm nazardan korusun hepimizin yavrularını
SAT a göre 6 temmuzdu doğum tarihimiz
dün doktor ultrasona göre 28 haziranda doğacak dedi
önde gidiyormuş bebeğim
haziran annesi mi oluyorum ne :))

maşallahhhh canım :))

ayyy canım doğduğunda bide kıskançlık olacak (( eltimin kızı yeni doğan bebişi felaket kıskanıyor (((

canım çok dikkatli ol
benim eltimin kızı da öyleydi
kendi kardeşine neler yaptı neler kaşla göz arasında
güya seviyor ama :))

bir de benim yeğenim
annem bakıyor dayımın kızı çalıştığı için
daha da çok küçük
diyorum ki benim karnımda bebek var
aaa öyle mi diyor bana sarılıyo ama bi yandan da vuruyor
zaten artık herkese soruyomuş senin de bebeğin olcak mı diye

aynen öye canım yaa koşup kucağıma atlıyor. kucağına al diye boynuma sarılıyor kayınbabamda aman kızım sen alma kucağına diyor. bizim kızda 3 yaşına girdi ama 6 yaşındaki çocuk için olan kıyafetlerden aldım ancak onlar oluyor. evi boş bulur bulmaz kucağına almaya çalışıyor bebek daha 7-8 günlük (

Katremcim çok sevindim herşey çok güzelmiş.
Maşallah oğluşunda çok sağlıklıymış.
Hayırlı haberlerle gelmişsin.
Darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına:Saruboceq:

kızlar günaydınnnnn dr. gidiyorum çok heyecanlıyım döndüğüm gibi yazacam:))))

günaydınlar!!
nasılsınız? biz bebeğimle klasik müzik dinliyoruz :)
haftasonu siteye bakamadım hiç, biraz geçmişi okuyup geliyorum.

Günaydın güzel anneler, iyi haftalar.
Geçmişe bakamadım bakamada işlerim var size selma verip çıkıcam.
Biz iyiyiz bu cumartersi ayrıntılıya gidicez inşallah sonuçlar iyi çıkar.

Herkese iyi haftalar dilerim..

Bugün iş yerinde çok yoğunum geçmişi okuyamadım şimdiden söyleyim.

Ayrıca saat 15.00 de doktorda randevum var:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…