slm kızlar nezamandır buralardayım ama bu sayfayı yenı kesfettım bende 20. haftamdayım herkesee hayırlı we saglıklı kolay dogumlar dılıyorum...
öncelikle hoşgeldin hayırlısıyla allahım yavrunu kucağına almayı nasip etsin. ayrıntılı ultrason sonuçların iyi çıktıysa ne güzel :) gözün aydınnnn :)
Herkese merhabalar a.s.
Ben forumu yeni kesfedenlerdenim. 35 yasindayim ve 18 haftalik hamileyim. Bu ilk gebeligim ve bir kiz bebek bekliyorum. Ikili ve uclu testlerim ve ultrason taramam normal oldugu halde doktor sirf yasimdan dolayi amniyosentez onerdi. Cok kararsiz kaldim ama sonunda yaptirmamaya karar vermistim. Flowersun sizin mesajinizi okuyunca da daha da rahatladim. Umarim hepimiz sorunsuz gebelikler gecirip bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz...
Selam arkadaşlar sizler ve tatlı bebekleriniz umarım iyisinizdir. Biliyorsunuz arada bir topiğe girip yazabiliyorum ama hemen hemen her gün okuyorum sizleri, Bende bugün itibariyle 21+1 hamileyim. ikili testimde down sendromu değil ama trizomi 13-18 riskim yüksek çıkmıştı yinede amniyosentez yapılmadı. ünlü bir hocaya ara kontrollerime gidiyorum ayrıca da bir uzman dr takip ediyor. bu ikinci oğlum olacak allahın izniyle dün ayrıntılı ultroson taramasında bebeğin tüm kontrolleri normal çıktı kilosu 357 gr idi, ama benim uteriso giden damarlarda bir daralma olduğu ve sürekli takip edilmesi gerektiği bunun da ilerleyen zamanlarda gelişim geriliği ya da preeklemsiye yol acabileceğini söledi hoca. ama bunlar tabi olasılıklar. herkese iyi pazarlar diliyorum minik bebişleri çok öpüyorum
selam kızlar ne zamandır giremiyorum bu topiğe mert sağ olsun çok yaramaz oldu hamileliğim,nde keyfini sürdürmüyor bana şuan uyuyor bende temizlik yapıyordum giriyimde selamveriyim dedim umarım herkez ve bebekler iyidir
selam kızlar kimse yok mu?
dün ayrıntılı ultrasona girfik maşallah bebiş çok sağlıklı
Allahımm nazardan korusun hepimizin yavrularını
SAT a göre 6 temmuzdu doğum tarihimiz
dün doktor ultrasona göre 28 haziranda doğacak dedi
önde gidiyormuş bebeğim
haziran annesi mi oluyorum ne :))
ayyy canım doğduğunda bide kıskançlık olacak(( eltimin kızı yeni doğan bebişi felaket kıskanıyor (((
canım çok dikkatli ol
benim eltimin kızı da öyleydi
kendi kardeşine neler yaptı neler kaşla göz arasında
güya seviyor ama :))
bir de benim yeğenim
annem bakıyor dayımın kızı çalıştığı için
daha da çok küçük
diyorum ki benim karnımda bebek var
aaa öyle mi diyor bana sarılıyo ama bi yandan da vuruyor
zaten artık herkese soruyomuş senin de bebeğin olcak mı diye
selam kızlar kimse yok mu?
dün ayrıntılı ultrasona girfik maşallah bebiş çok sağlıklı
Allahımm nazardan korusun hepimizin yavrularını
SAT a göre 6 temmuzdu doğum tarihimiz
dün doktor ultrasona göre 28 haziranda doğacak dedi
önde gidiyormuş bebeğim
haziran annesi mi oluyorum ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?