haftasonu güzel haberler almışız, çok sevindim herkesin iyi olmasına.
biz de h.sonu mobilya baktık biraz. üzerinde kuzu şekilleri olan bir takım beğendim. fiyatı da çok uygun. onu alıcaz herhalde. tabi daha çok erken de, nisan sonu gibi alırız herhalde. çünkü 40 gün falan sürüyormuş hazırlayıp getirmeleri.
Merhaba canımm...O kuzuludan bizde gördükk Ayşen Bebe de vardı...Bizde çok dolandık dün en uygun fiyat ve güzel kaliteleri vardı..Aklımıza yattı düşünüyoruz bizde onun yanında da kuşlu bir model vardı bizde onu çok beğendikhihoyyyt
Kuşlu da süperdiiii yerimseniben benim de içime sindi çok, parçaları çok güzel ve fiyat uygun. mesela yanındaki ismoya gittik sonradan hep 3500 ün üstündeydi fiyatlar. ne gerek var ki o kadar vermeye..benim arkadaşlarımın hepsi ayşenden almıştı bebek odalarını, memnunlar hepsi de.
selam kızlar kimse yok mu?
dün ayrıntılı ultrasona girfik maşallah bebiş çok sağlıklı
Allahımm nazardan korusun hepimizin yavrularını
SAT a göre 6 temmuzdu doğum tarihimiz
dün doktor ultrasona göre 28 haziranda doğacak dedi
önde gidiyormuş bebeğim
haziran annesi mi oluyorum ne :))
günaydın kızlar...güzel haberlerinizi okudum,herkes çok iyi şükürler olsun...
benimde güzel haberlerim var,oğluşum büyümüş 600gr olmuş maşallah,kalp için başka bi dr yönlendirildik şükür herşeyi normal hiç bir sorunumuz kalmadı...
Selam arkadaşlar sizler ve tatlı bebekleriniz umarım iyisinizdir. Biliyorsunuz arada bir topiğe girip yazabiliyorum ama hemen hemen her gün okuyorum sizleri, Bende bugün itibariyle 21+1 hamileyim. ikili testimde down sendromu değil ama trizomi 13-18 riskim yüksek çıkmıştı yinede amniyosentez yapılmadı. ünlü bir hocaya ara kontrollerime gidiyorum ayrıca da bir uzman dr takip ediyor. bu ikinci oğlum olacak allahın izniyle dün ayrıntılı ultroson taramasında bebeğin tüm kontrolleri normal çıktı kilosu 357 gr idi, ama benim uteriso giden damarlarda bir daralma olduğu ve sürekli takip edilmesi gerektiği bunun da ilerleyen zamanlarda gelişim geriliği ya da preeklemsiye yol acabileceğini söledi hoca. ama bunlar tabi olasılıklar. herkese iyi pazarlar diliyorum minik bebişleri çok öpüyorum
selam kızlar kimse yok mu?
dün ayrıntılı ultrasona girfik maşallah bebiş çok sağlıklı
Allahımm nazardan korusun hepimizin yavrularını
SAT a göre 6 temmuzdu doğum tarihimiz
dün doktor ultrasona göre 28 haziranda doğacak dedi
önde gidiyormuş bebeğim
haziran annesi mi oluyorum ne :))
Günaydın güzel anneler, iyi haftalar.
Geçmişe bakamadım bakamada işlerim var size selma verip çıkıcam.
Biz iyiyiz bu cumartersi ayrıntılıya gidicez inşallah sonuçlar iyi çıkar.
herkese merhabalar opuyorumnanaktan
papatya16 bursa da mobilya fiyat aralığı ne kadar ve bahsettiğiniz yer bursanın neresinde?
hoşgeldin cnm. naber?
.
Herkese iyi haftalar dilerim..
Bugün iş yerinde çok yoğunum geçmişi okuyamadım şimdiden söyleyim.
Ayrıca saat 15.00 de doktorda randevum var:)))))
papatya16 bursa da mobilya fiyat aralığı ne kadar ve bahsettiğiniz yer bursanın neresinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?