2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese günaydınlar güzel annişler...
Şöyle bir geçmişe göz attım çok şükür herşey yolunda gözüküyor...
Yase cinsiyeti öğrenmiş maaşallah ona...
Flowersun amniyosentez olmamış çok şükür.. Çok sevindim iyi olmanıza...
Katrem de de herşey yolundaymışş..
Kızlar atladığım arkadaşlar olursa kusura bakmasın çok fazla bakamadım...
Bizde iyiyizz yine yoğun bir hafta sonu geçirdik...
Dün yine kızımıza oda bakmaya gittik...
Aklımız iyice karıştı tabiişimdi karar vericez bakalım...

haftasonu güzel haberler almışız, çok sevindim herkesin iyi olmasına.
biz de h.sonu mobilya baktık biraz. üzerinde kuzu şekilleri olan bir takım beğendim. fiyatı da çok uygun. onu alıcaz herhalde. tabi daha çok erken de, nisan sonu gibi alırız herhalde. çünkü 40 gün falan sürüyormuş hazırlayıp getirmeleri.

Merhaba canımm...O kuzuludan bizde gördükk Ayşen Bebe de vardı...Bizde çok dolandık dün en uygun fiyat ve güzel kaliteleri vardı..Aklımıza yattı düşünüyoruz bizde onun yanında da kuşlu bir model vardı bizde onu çok beğendikhihoyyyt

Kuşlu da süperdiiii yerimseniben benim de içime sindi çok, parçaları çok güzel ve fiyat uygun. mesela yanındaki ismoya gittik sonradan hep 3500 ün üstündeydi fiyatlar. ne gerek var ki o kadar vermeye..benim arkadaşlarımın hepsi ayşenden almıştı bebek odalarını, memnunlar hepsi de.

Canım sorma yaaa....
Fiyatlar almış başını gitmiş şok oldum o fiyatları duyuncaakannehirİnş..hayırlısı olur bakalım...

günaydın kızlar...güzel haberlerinizi okudum,herkes çok iyi şükürler olsun...
benimde güzel haberlerim var,oğluşum büyümüş 600gr olmuş maşallah,kalp için başka bi dr yönlendirildik şükür herşeyi normal hiç bir sorunumuz kalmadı...

canım benim sende bendensin yaniiii...benimde önden gidiyor oğluşum benimde haziran sonu allah nasip ederse :))))

papatya16 bursa da mobilya fiyat aralığı ne kadar ve bahsettiğiniz yer bursanın neresinde?

Günaydınn cnaım...maaşallah senin oğluşuda kocaman olmuşş gerçekten...Siz kaç haftalık oldunuz şimdii

Allahım bebeğine sağlşık sıhhat versin inşallah... gamyoncuiremsu

maşallah aceleci tosun var çabuk büyüyor

Günaydın güzel anneler, iyi haftalar.
Geçmişe bakamadım bakamada işlerim var size selma verip çıkıcam.
Biz iyiyiz bu cumartersi ayrıntılıya gidicez inşallah sonuçlar iyi çıkar.

inşallah güzel haberlerizi alırız

bende bugün saat 16 :00 da gidiyorum acaba küçük hanım ne yapıyor

heyecanlıyım onu göreceğim için
kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin cnm. naber?
.

hoşbulduk froya biz iyiyiz sizde iyisinizdir umarım anne çocuk ?

sabah erken kalktım biraz ders tekrarı yaptım. uyumadım bi daha. erken kalkmayı çok

seviyorum upuzun bir gün oluyor o zaman. saat 4 de randevum var . doktora gidicem

heyecan yaptım birazcık.

papatya16 bursa da mobilya fiyat aralığı ne kadar ve bahsettiğiniz yer bursanın neresinde?

papartya ya soru sorduk ama cvp gelmedi zahmet olmazsa eğer sen cevaplarmısın?
froya sende bursadasın sanırım. bende haftasonu bursa ya geldim bir yere baktım 2 500 civarıydı fiyatlar. Başka nerelerde var tavsiye edebileceğin alışveriş yapılacak mekanlar?

kızlar bursada oturanlar için söylüyorum; ankara yolunda bir sürü bebe mağazasının yan yana olduğu bir yer varmış. bebettonun fabrika satış mağazası da ordaymış. çok güzel şeyler olduğunu söylediler uygun fiyata. aklınızda olsun yerimseniben

ben odaya yapmayacağım şimdilik. puset ve park yatak alıcam.

aslında bazen oda takımı alsak mı diyoruz sonra da vazgeçiyoruz. belki fikrimiz

değişir.
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…