2010 Temmuz Anneleri : )

papatya görmemiştir cnm yoksa cevaplardı hemen.
ben de daha yeni başladım araştırmaya ama mudanya yolunca baby's ve ismo var bakabileceğin. ebebekte bakabilirsin bir de (kimlik mağazasında).
kıyafet türü şeyler için de bebeler sarayı, bakırcılar çarşısının orda birkaç yer var, mothercare, joker, chicco'da güzel şeyler var.

biz de iyiyiz canım. haftanın ilk günü ama dışarıda hava çok güzel olduğundan mıdır nedir içim kıpır kıpır. randevun detaylı için mi cnm?

biz de iyiyiz canım. haftanın ilk günü ama dışarıda hava çok güzel olduğundan mıdır nedir içim kıpır kıpır. randevun detaylı için mi cnm?

evet hava çok güzel. güneşli olunca insan kıpır kıpır oluyor.

ben ayrıntılıyı 1 hafta önce yaptırdım. şimdi kendi doktorum aylık rutin kontrole gidiyorum.

Marii mesajını görmedimm o yüzden diğer arkadaş cevap vermiş teşekekür ederim Foya bu arada...Doğru söylemiş arkadaş Ayşen Bebe den bahsetmiştik mudanya yolunda..Sen nereye baktın da fiyat 2500.-Tl idi acaba...Birde mudanya yolunda sırayla bebe mağazaları var oaralara girip bakabilirsin ya da çilek mobilya ya...inş.istediğin cevabı vermişimdir...

Selam kızlar...

Herkese iyi haftalar diliyorum.

ışlerin yoğunluğundan ancak bakabildim.

Umarım herkes iyidir...

Selam kızlar...

Herkese iyi haftalar diliyorum.

İşlerin yoğunluğundan ancak bakabildim.

Umarım herkes iyidir...

Merhaba canım hoşgeldin....
Saolasınn sana da hayırlı haftalar olsun inş..
Allah kolaylık versin sana da...iyiyiz çok şükür...
Sen nasılsınn...

Kızlar Merhaba...
Cuma günü olan Ayrıntılı randevumu bugune aldırdım..
Artık dayanamıcam....
ınşallah güzel haberlerle ve cinsiyetini ögrenip gelirim.
Dualarınızı eksik etmeyin..

selam kıslarrrrrrrrrrrr vişneeee hadi bakalım hayrlısıyla güzel haberlerle bekliyoruz :))

kızlarr ben geldim,,,,,
kontrolümüz güzel geçti gördüm bebişimi çok iidi 353gr olmuş oğluşum dr.umuz beğendi 23 haftada ayrıntılı ultrasona giricez kısmetse 24. haftada şeker yüklemesi ve aşımız olacakmış bunun dışında hiçbi aksilik ve anormallik yokmuş şimdilik üzerimden çok büyük bi yük kalktı yani:))))

güzel anneler geçmişe şöyle üstünden bi baktım bugün randevular var allahım hepinize güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inş...

canımmm gözün aydın olsunnn maşallah tosununa

merhaba kızlar biz geldik

hoşgeldinnnn şeker :))

Kızlar Merhaba...
Cuma günü olan Ayrıntılı randevumu bugune aldırdım..
Artık dayanamıcam....
İnşallah güzel haberlerle ve cinsiyetini ögrenip gelirim.
Dualarınızı eksik etmeyin..

Hoşgeldin Vişneeeezemuszemus
Hadi hayırlısı olsun canım yaa valla ben de çok merak ettim inş..güzel geçicek için rahat olsun...Cinsiyeti de belli olur inş..Saat kaçtaydı randevun...

canımmm gözün aydın olsunnn maşallah tosununa

hoşgeldinnnn şeker :))

hoşbulduk canım ya bu arada benim bebeişin güzel haberleri araya kaynadı cumartesi olduğu için sanırım cinsiyetini öğrendik oğluşum olucak ve çok sağlıklı dedi dr. bugün de kan verdim üçlü test için, yarın alıcam inşallah sonuç iyi çıkar

Hatce39 sende hoşgeldin canımm...
Gözünaydın çok sevindimm güzel haberler geliyor yine...
Maaşallah oğluşuna da...Benim de önümüzdeki hafta aşım var ve önümüzde ki ayda şeker var...

merhaba kızlar biz geldik

Hoşgeldinizzzzhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…