hoşbulduk canım ya bu arada benim bebeişin güzel haberleri araya kaynadı cumartesi olduğu için sanırım cinsiyetini öğrendik oğluşum olucak ve çok sağlıklı dedi dr. bugün de kan verdim üçlü test için, yarın alıcam inşallah sonuç iyi çıkar
Merhaba canım hoşgeldin....
Saolasınn sana da hayırlı haftalar olsun inş..
Allah kolaylık versin sana da...iyiyiz çok şükür...
Sen nasılsınn...
hoşbulduk canım ya bu arada benim bebeişin güzel haberleri araya kaynadı cumartesi olduğu için sanırım cinsiyetini öğrendik oğluşum olucak ve çok sağlıklı dedi dr. bugün de kan verdim üçlü test için, yarın alıcam inşallah sonuç iyi çıkar
Selam arkadaşlar bugün nasılsınız
Kızlar Merhaba...
Cuma günü olan Ayrıntılı randevumu bugune aldırdım..
Artık dayanamıcam....
İnşallah güzel haberlerle ve cinsiyetini ögrenip gelirim.
Dualarınızı eksik etmeyin..
kızlarr ben geldim,,,,,
kontrolümüz güzel geçti gördüm bebişimi çok iidi 353gr olmuş oğluşum dr.umuz beğendi 23 haftada ayrıntılı ultrasona giricez kısmetse 24. haftada şeker yüklemesi ve aşımız olacakmış bunun dışında hiçbi aksilik ve anormallik yokmuş şimdilik üzerimden çok büyük bi yük kalktı yani:))))
Hoşbulduk canım...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim çok sağol...
Ben de çok şükür iyiyim yuvarlanmaya devam ediyoruz işte ne olsun.kaydirigubbakcemile3
Yarım dünya olduk tam yolunda ilerliyoruz.:roflol::roflol:
Şeker bu arada ben kaçırdım galiba ne oldu senin ayrıntılı inşallah herşey çok güzeldir...:Saruboceq:
Herkese merhabalar a.s.
Ben forumu yeni kesfedenlerdenim. 35 yasindayim ve 18 haftalik hamileyim. Bu ilk gebeligim ve bir kiz bebek bekliyorum. Ikili ve uclu testlerim ve ultrason taramam normal oldugu halde doktor sirf yasimdan dolayi amniyosentez onerdi. Cok kararsiz kaldim ama sonunda yaptirmamaya karar vermistim. Flowersun sizin mesajinizi okuyunca da daha da rahatladim. Umarim hepimiz sorunsuz gebelikler gecirip bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz...
Hatce39 sende hoşgeldin canımm...
Gözünaydın çok sevindimm güzel haberler geliyor yine...
Maaşallah oğluşuna da...Benim de önümüzdeki hafta aşım var ve önümüzde ki ayda şeker var...
saol canım senle aynı adımlarla ilerliyoruz:))zemuszemus
merhaba kızlar biz geldik
Hoşbulduk canım...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim çok sağol...
Ben de çok şükür iyiyim yuvarlanmaya devam ediyoruz işte ne olsun.kaydirigubbakcemile3
Yarım dünya olduk tam yolunda ilerliyoruz.:roflol::roflol:
Şeker bu arada ben kaçırdım galiba ne oldu senin ayrıntılı inşallah herşey çok güzeldir...:Saruboceq:
Hatce39 sende hoşgeldin canımm...
Gözünaydın çok sevindimm güzel haberler geliyor yine...
Maaşallah oğluşuna da...Benim de önümüzdeki hafta aşım var ve önümüzde ki ayda şeker var...
saol canım senle aynı adımlarla ilerliyoruz:))zemuszemus
Eveettt canımm allah hayırlısı ile kurtarır inş.hepimizi...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selam arkadaşlar bugün nasılsınız
Öyle canım bundan sonra böyle artıkk yuvarlanmaya devam:roflol:
Çok şükür herşey yolundaymış canım çok stres yapmıştım amaa...İçim rahatladı büyümüş bebeğimiz de kıpır kıpır hiç durmuyor yüzünü zor gösterdi yaa plasentaya dayamış popo havada yüzünü saklıyo:roflol::roflol:
Senin nezamandı ayrıntılı...
Gözün aydın hatce, darısı bizlerin başına inşallah...:Saruboceq:
Maşallah yavruna...
Aaaa bakk senn bir gamyoncugamyoncuiremsu daha geldi desene...Gözünaydın seninde tatlım...maaşallah size
allahım allahım oğluşlar çoğunlukta gidiyor maşallahhhhhhhh canımmmm :) sen içini ferah tut canım herşey yolunda gidecek inş.. hepimiz için :)
Hoş geldin yase...
Hadi gözün aydın canım.
Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin.:Saruboceq:
hoşgeldin canımm çok şükür iyiyiz sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?