2010 Temmuz Anneleri : )

Aaaa bakk senn bir gamyoncugamyoncuiremsu daha geldi desene...Gözünaydın seninde tatlım...maaşallah size

Merhaba canım hoşgeldin....
Saolasınn sana da hayırlı haftalar olsun inş..
Allah kolaylık versin sana da...iyiyiz çok şükür...
Sen nasılsınn...

Hoşbulduk canım...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim çok sağol...
Ben de çok şükür iyiyim yuvarlanmaya devam ediyoruz işte ne olsun.kaydirigubbakcemile3
Yarım dünya olduk tam yolunda ilerliyoruz.:roflol::roflol:

Şeker bu arada ben kaçırdım galiba ne oldu senin ayrıntılı inşallah herşey çok güzeldir...:Saruboceq:

allahım allahım oğluşlar çoğunlukta gidiyor maşallahhhhhhhh canımmmm :) sen içini ferah tut canım herşey yolunda gidecek inş.. hepimiz için :)

Kızlar Merhaba...
Cuma günü olan Ayrıntılı randevumu bugune aldırdım..
Artık dayanamıcam....
İnşallah güzel haberlerle ve cinsiyetini ögrenip gelirim.
Dualarınızı eksik etmeyin..

Hadi hayırlısı olsun vişne'cim inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin.

ve inşallah cinsiyetini de öğrenirsin şekerim...
:Saruboceq:

Gözün aydın hatce, darısı bizlerin başına inşallah...:Saruboceq:

Maşallah yavruna...

yaaaa canım harbiden benimde göbiş bayağı bayağı belirdi :))) yüz yukarı yatıyorum karnım ortada kalıyor :))) dün alışverişte aaa hamilemisiniz daha çok erken sanırım dediler yooo 5 aylık olduk dedim hiç belli olmuyor o kadar olduğu dediler :))) ama bence büyüdü göbişim :))

merhaba, zaten artık 35 yaşa amniyosentez yapmıyorlar. 37 yaş üstüne yapıyorlar. ben profa gittim kesin amniyosentez yaptırmak üzere. eşimin ailesinde olduğu için ama prof 1. derece yakın olmadığı sürece pek sizi etkilemez dedi.sonra birtakım sorular sordu. akraba evliliği var mı? tedaviyle mi hamile kaldınız? kan uyuşmazlığı var mı?daha önce düşük var mı?sonra ilk gebeliğim olduğu için daha önce düşük olmadığı için akraba evliliği kan uyuşmazlığı v.s olmadığı için ultrason götüntülerinde de herhangi bir anormallik görmediği için ben tecrübeme dayanarak gerek görmüyorum dedi. ama siz çok istiyosanız yapalım keyfi olur yaptırmanız dedi.23. haftada tekrar çağırdı. böyle yani birtakım opsiyonlara daha bakıyorlar. bence mutlaka ün. den bir pofa gitmekte fayda var çünkü enazından etik davramıyolar yapsaydı amniyosentezi gönüllüydük zaten ve 600 milyon para kazanacaktı. 400 de labratuar. 1 milyardan kurtardı bizi hem de az da olsa düşük riski var.inşallah 23. haftada da bi sorun çıkmıcak öyle devam etçez yani.

arkadaşlar meraba işler çok yoğun. hepinize teşekkür ederim ilginiz için. sanırım bugün kontrole gidecekler var. akşamüstü girer sonuçlarına bakarım. güzel haberlerle dönün inşalalh:)

merhaba kızlar biz geldik

Hoş geldin yase...

Hadi gözün aydın canım.

Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin.

Öyle canım bundan sonra böyle artıkk yuvarlanmaya devam:roflol:
Çok şükür herşey yolundaymış canım çok stres yapmıştım amaa...İçim rahatladı büyümüş bebeğimiz de kıpır kıpır hiç durmuyor yüzünü zor gösterdi yaa plasentaya dayamış popo havada yüzünü saklıyo:roflol::roflol:
Senin nezamandı ayrıntılı...

Selam arkadaşlar bugün nasılsınız

selam denizkum biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Ayyyy canııım çok sevindim inşallah darısı benim ve diğer arkadaşların başına olur.:Saruboceq:

Nazlı kızımıza da bak sen prenses kendini ağırdan satıyor tatlı bıdık...kaydirigubbakcemile3

Ben 15 Mart'da kontrole gidicem. Hayırlısı olsun hep iyi şekilde düşünmeye çalışıyorum.

Aaaa bakk senn bir gamyoncugamyoncuiremsu daha geldi desene...Gözünaydın seninde tatlım...maaşallah size

allahım allahım oğluşlar çoğunlukta gidiyor maşallahhhhhhhh canımmmm :) sen içini ferah tut canım herşey yolunda gidecek inş.. hepimiz için :)

Hoş geldin yase...

Hadi gözün aydın canım.

Allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin.

kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize. Allahın izniyle hepimiz sağlklı bi şekilde alırız bebişlerimiz kucağımıza

Offf nsıll uyku bastırdı yaa....
Her akşam erken yatıcam diyorum yine olmuyor öfffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…