Merhaba bayanlarr...Benim cinsiyet belli oldu erkekmiş...Herkesin cinsiyet sanırım belli oldu..
Merhaba bayanlarr...Benim cinsiyet belli oldu erkekmiş...Herkesin cinsiyet sanırım belli oldu..
Selamm hoşgeldin...hadi gözünaydınnn bebişine de maaşallah annesii....
evet hemen hemen belli oldu benimde oğluşum olacak allah izin verirse hihoyyyt
kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize. Allahın izniyle hepimiz sağlklı bi şekilde alırız bebişlerimiz kucağımıza
Sağol canım hoşbulduk...Senin belli oldu mu?
Oy maşallaaahh ne güzell..İsme karar verdiniz mi?
henüz bulamadık ya siz buldunuz mu ?
bu sene oğlan senesi heralde. herkesn oğlu oluyo. sonra bizim oğlanlara kız bulamıcaz valla. oğlanlar çoğunlukta olursa. isim ne düşündünüz sevgili anneler. biz çağan efe ya da çağan ege düşünüyoruz. kesin karar vermedik ama hoşumuza gitti. ne diyosunuz?
selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..
ikiside çok güzel isimler alkisalkisalkis
geçmiş olsun canım benim. sana hemen bir şey öneriyim öksürüğe acaip iyi geliyo göğsü yumuşatıyo tadı güzel ve enerji veriyo. bi kaseye bal koy içine tarçın dök sonra da limon sık içine bir miktar sonra bu karışımı çırp ve kaşık kaşık ye. öksürük şurubundan daha iyi geliyo valla. ben grip olunca hep yapıyorum. bal tarçın limon. her derde deva :)
walla yapıyım canımmm benim çok saolll opuyorumnanaktan
bebişinin hareketlerini hissediyomusun cnm yaa
bugün hissetmiyorum. uyudodur annesi sürekli hareket etçek değil ya. evdeysen ara ara çukulata ye uzan bekle ama 3 gün filan hiç hissetmezsen hiçbi şekilde o zaman doktora gitmen lazım heralde. ama daha da erken sürekli hissetmemiz için.
Evet canım "ılgaz" koycaz kısmetsee..
ewet oda doğru canımm
bide ben bebişin hareketini ayırd edemiyorumm
nasıl ayırt etcemm??
valla ben eskiden sadece geceleri uyuyamadığım zamanlar böyle karnımın içinde çekilme kayma gibi bişeler hissederdim gündüz hiçbişey hissetmezdim. 1 haftadır kıpır kıpır bişeler hissediyorum sürekli karnımda. böyle bişi kıpırdıyomuş gibi içerden gıdıklanıyomuşum gibi tuhaf tarif etmesi zor. ama bugün hissetmedim mesela.
yase temizlendi mi dometez suyu :) kocanı çok üzmedin inşallah:) geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?