2010 Temmuz Anneleri : )

selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..

bu sene oğlan senesi heralde. herkesn oğlu oluyo. sonra bizim oğlanlara kız bulamıcaz valla. oğlanlar çoğunlukta olursa. isim ne düşündünüz sevgili anneler. biz çağan efe ya da çağan ege düşünüyoruz. kesin karar vermedik ama hoşumuza gitti. ne diyosunuz?

Ben de cumartesi ayrıntılıya gittim arkadaşlar. Kızım çok şükür her açıdan normalmiş:) Yalnız az mı su içiyorsun diye sordu doktor. Ben de evet dedim. O da dedi ki bebeğin suyu azalmış dedi. Günde 2 litre su içmen lazım dedi. Su miktarı normal sınırlardaymış ama alt sınıra yakınmış. Ihlamur çay süt gibi sıvılarla sen kendi sıvı ihtiyacını karşılayabilirsin ama bebeğin direk suya ihtiyacı var dedi. Bebeğin yeteri kadar suyu olmazsa hareket edecek yeri kalmıyor ve iki büklüm vaziyette sıkışıyor. Rahat hareket etmesi için, yeterli yeri olması için ve böylece normal bir şekilde rahatça gelişebilmesi için suyunun bol olması gerekiyor.

ikiside çok güzel isimler alkisalkisalkis

selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..

geçmiş olsun canım benim. sana hemen bir şey öneriyim öksürüğe acaip iyi geliyo göğsü yumuşatıyo tadı güzel ve enerji veriyo. bi kaseye bal koy içine tarçın dök sonra da limon sık içine bir miktar sonra bu karışımı çırp ve kaşık kaşık ye. öksürük şurubundan daha iyi geliyo valla. ben grip olunca hep yapıyorum. bal tarçın limon. her derde deva :)

ikiside çok güzel isimler alkisalkisalkis

iki isim koymak konusunda kararsızım ama çocuğa zor olur mu acaba. iki isimli olanlar aman koyma çok zor oluyo diyolar arkadaşlarım ama herkes te koyuyo. ben de yurtdışında filan yaşamaya karar verirse belki çağanla sorun yaşarsa efeyi kullanır die düşünüyorum . kararsızım.

walla yapıyım canımmm benim çok saolll opuyorumnanaktan
bebişinin hareketlerini hissediyomusun cnm yaa

walla yapıyım canımmm benim çok saolll opuyorumnanaktan
bebişinin hareketlerini hissediyomusun cnm yaa

bugün hissetmiyorum. uyudodur annesi sürekli hareket etçek değil ya. evdeysen ara ara çukulata ye uzan bekle ama 3 gün filan hiç hissetmezsen hiçbi şekilde o zaman doktora gitmen lazım heralde. ama daha da erken sürekli hissetmemiz için.

ewet oda doğru canımm
bide ben bebişin hareketini ayırd edemiyorumm
nasıl ayırt etcemm??

Evet canım "ılgaz" koycaz kısmetsee..

ılgaz güzel isim benim de beğendiklerim arasındaydı. ama bizimkiler çağanı pek beğendiler annemler kardeşim kocam hepsi. ben de beğendim sadece ç ve ğ yüzünden kararsızım.ama sonra diyorum koskoca çağan ırmak yönetmen sorun yaşamamış yapıyo işini bizimki de yaşamaz heralde.

ewet oda doğru canımm
bide ben bebişin hareketini ayırd edemiyorumm
nasıl ayırt etcemm??

valla ben eskiden sadece geceleri uyuyamadığım zamanlar böyle karnımın içinde çekilme kayma gibi bişeler hissederdim gündüz hiçbişey hissetmezdim. 1 haftadır kıpır kıpır bişeler hissediyorum sürekli karnımda. böyle bişi kıpırdıyomuş gibi içerden gıdıklanıyomuşum gibi tuhaf tarif etmesi zor. ama bugün hissetmedim mesela.

Kızlra okudunuz mu yazdığımı bak aklınızda bulunsun bol bol su için hergün 2 litre şakası yok.

hımm anladım canımmm ne kadar güzel bir duygu yaa:)

yase temizlendi mi dometez suyu :) kocanı çok üzmedin inşallah:) geçmiş olsun.

teşekkür ederim canım benim temizlendi çok şükür. o gün çok üzdüm kendimi boş yere sonradan çok pişman oldum bi daha böyle ota oka üzülmücem bebişimi de üzmücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…