Merhaba bayanlarr...Benim cinsiyet belli oldu erkekmiş...Herkesin cinsiyet sanırım belli oldu..
selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..
bu sene oğlan senesi heralde. herkesn oğlu oluyo. sonra bizim oğlanlara kız bulamıcaz valla. oğlanlar çoğunlukta olursa. isim ne düşündünüz sevgili anneler. biz çağan efe ya da çağan ege düşünüyoruz. kesin karar vermedik ama hoşumuza gitti. ne diyosunuz?
Ben de cumartesi ayrıntılıya gittim arkadaşlar. Kızım çok şükür her açıdan normalmiş:) Yalnız az mı su içiyorsun diye sordu doktor. Ben de evet dedim. O da dedi ki bebeğin suyu azalmış dedi. Günde 2 litre su içmen lazım dedi. Su miktarı normal sınırlardaymış ama alt sınıra yakınmış. Ihlamur çay süt gibi sıvılarla sen kendi sıvı ihtiyacını karşılayabilirsin ama bebeğin direk suya ihtiyacı var dedi. Bebeğin yeteri kadar suyu olmazsa hareket edecek yeri kalmıyor ve iki büklüm vaziyette sıkışıyor. Rahat hareket etmesi için, yeterli yeri olması için ve böylece normal bir şekilde rahatça gelişebilmesi için suyunun bol olması gerekiyor.
Evet canım "ılgaz" koycaz kısmetsee..
yaaaa canım harbiden benimde göbiş bayağı bayağı belirdi :))) yüz yukarı yatıyorum karnım ortada kalıyor :))) dün alışverişte aaa hamilemisiniz daha çok erken sanırım dediler yooo 5 aylık olduk dedim hiç belli olmuyor o kadar olduğu dediler :))) ama bence büyüdü göbişim :))
Merhaba bayanlarr...Benim cinsiyet belli oldu erkekmiş...Herkesin cinsiyet sanırım belli oldu..
Benim dr bu yüzden bana çok kızıyo benim hiç su içme alışkanlığım yokKızlra okudunuz mu yazdığımı bak aklınızda bulunsun bol bol su için hergün 2 litre şakası yok.
Kızlra okudunuz mu yazdığımı bak aklınızda bulunsun bol bol su için hergün 2 litre şakası yok.
Benim dr bu yüzden bana çok kızıyo benim hiç su içme alışkanlığım yok
hamile kaldığımdan beri zorluyorum kendimi telefonumu saat başı kuruyorum anca öyle
5 bardak falan oluyo günde
Benim dr bu yüzden bana çok kızıyo benim hiç su içme alışkanlığım yok
hamile kaldığımdan beri zorluyorum kendimi telefonumu saat başı kuruyorum anca öyle
5 bardak falan oluyo günde
Valla canım benim evde yemek yaparken kullandığım litreyle ölçtüm iki litre kaç bardak ediyo diye 12 bardak çıktı.:1shok:
Sağol canım hoşbulduk...Senin belli oldu mu?
Evet canım bizimde belli oldu çok şükür 16+4 te öğrenmiştik biz bir kızımız olacağını...
Oy maşallaaahh ne güzell..İsme karar verdiniz mi?
selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..
ya canım benim çevremde de kimi duysam kız burda kız furyası var maaşallah...bu sene oğlan senesi heralde. herkesn oğlu oluyo. sonra bizim oğlanlara kız bulamıcaz valla. oğlanlar çoğunlukta olursa. isim ne düşündünüz sevgili anneler. biz çağan efe ya da çağan ege düşünüyoruz. kesin karar vermedik ama hoşumuza gitti. ne diyosunuz?
Ben de cumartesi ayrıntılıya gittim arkadaşlar. Kızım çok şükür her açıdan normalmiş:) Yalnız az mı su içiyorsun diye sordu doktor. Ben de evet dedim. O da dedi ki bebeğin suyu azalmış dedi. Günde 2 litre su içmen lazım dedi. Su miktarı normal sınırlardaymış ama alt sınıra yakınmış. Ihlamur çay süt gibi sıvılarla sen kendi sıvı ihtiyacını karşılayabilirsin ama bebeğin direk suya ihtiyacı var dedi. Bebeğin yeteri kadar suyu olmazsa hareket edecek yeri kalmıyor ve iki büklüm vaziyette sıkışıyor. Rahat hareket etmesi için, yeterli yeri olması için ve böylece normal bir şekilde rahatça gelişebilmesi için suyunun bol olması gerekiyor.
arkadaşlar merhabalar, bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla, tabi kızım acele edip hazirazda gelmezse :) temmuzun ilk haftası bekleniyo çünkü doğum.. umarım vaktinde gelir nedense ben temmuz annesi olmayı çok istiyorum :))
hopgeldin canım aramıza. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.
Herkese tekrar selam..
Biraz önce doktordan geldim..
Herşey yolunda çok şükür.:Saruboceq:kızımı gördüm:asigim:.345 gr olmuş..
Flashdisk götürdüm bu sefer yanımda, görüntüleri de yükledi..
çok yoğunum iş yerinde.
şimdilik bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?