2010 Temmuz Anneleri : )

Merhaba bayanlarr...Benim cinsiyet belli oldu erkekmiş...Herkesin cinsiyet sanırım belli oldu..

maşallah canım gözün aydın olsunnn :))

selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..

geçmiş olsun canımmm aman öksürüğe dikkat et senin her öksürüşünde bebek hop hop hopluyordur ((

çağan ege benim favorim :))) bizde bulut kağan koycaz kısmetse :)))

maşallah canımmm aman suyu ihmal etme :))
Evet canım "ılgaz" koycaz kısmetsee..

adıyla büyüsün inş... :))

yaa sulecik nerde kızlar bilen var mı benim oğluşumu da listeye eklesin artık

Aynı tepkileri ben de alıyorum canım...

5 aylık görünmediğimi söyleseler de ben kendimi hayli şişmiş hissediyorum.
kaydirigubbakcemile3

Kızlra okudunuz mu yazdığımı bak aklınızda bulunsun bol bol su için hergün 2 litre şakası yok.
Benim dr bu yüzden bana çok kızıyo benim hiç su içme alışkanlığım yok
hamile kaldığımdan beri zorluyorum kendimi telefonumu saat başı kuruyorum anca öyle
5 bardak falan oluyo günde

arkadaşlar merhabalar, bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla, tabi kızım acele edip hazirazda gelmezse :) temmuzun ilk haftası bekleniyo çünkü doğum.. umarım vaktinde gelir nedense ben temmuz annesi olmayı çok istiyorum :))

Benmde su içme alışkanlığım yok hç ama bugunden ıtıabren kendımı zorlayacagım kızım için :)

hamile kaldığımdan beri zorluyorum kendimi telefonumu saat başı kuruyorum anca öyle

Valla canım benim evde yemek yaparken kullandığım litreyle ölçtüm iki litre kaç bardak ediyo diye 12 bardak çıktı.:1shok:

5 bardak çok az canım. bak ben şöyle bişey keşfettim eğer büyük bardak kullanırsan daha kolay oluyor. ben şimdi 500ml pet şişeye dolduruyorum suyu ve kocaman bir bardak alıyorum. onu bir dikişte yarılıyorum zaten. öğlene kadar bitiriyorum. öğleden sonra aynı şekilde 5e kadar 1 tane daha bitiriyorum. sonra eve gidiyorum hemen 1 büyük bardak daha içiyorum sonra yatarken 1 büyük bardak daha içiyorum. ama çok tuvaletim geliyo söliyim. ama gece acaip susuz uyanıyorum boğazım kurumuş 1 küçük bardak daha içiyorum. yani toplamda 2-2.5 lt arası içmiş oluyorum. başka türlü çok su kaybedersin bebeğin susuz kalır ve sütün gelmez.su hayati önem taşıyor.

İsim olayını hala düşünmekteyiz karar veremiyoruz bir türlü:teselli:
selammm canlarımmm...
nasılsınız? özledim sizi yaa
ben öksürüyorum çok ciğerlerim çıkcak gibi walla
bide bebişim fazla oynamıyo bazen hiç oynamıyo yaa normalmi korktum azcık..

merhabaa hoşgeldin Yasmincim...
çok geçmiş olsunn yaa aman çok dikkat etmek lazımm...Sürekli sıcak şeyler tüketmeye çalış..Birde öksürük için ben eşime yapmıştım kara turpun içine geceden bal koymuştum 1 gece bekletip sabahları yemişti iyi geldi istersen bir dene..

ya canım benim çevremde de kimi duysam kız burda kız furyası var maaşallah...
İsim konusunda hala kararsısız bizz maalesefff.
Sizin isim çok hoş ama ikiside
...

Gözünaydınn canımmm...Maaşallah kızına daa...
Aman dikakt et bol bol su iç tatlım.

hopgeldin canım aramıza. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.

arkadaşlar şulecik çok uzun zamandır yok. kötü bişey olmasın. ulaşmanın bi yolu yok mu acaba?

papatya sana güzel kız isimleri önereyim.
duru (favorim), ipek pelin,ece,defne, selin,ela,elvan daha aklıma gelirse yazarım. şimdilik bunlar geldi.

Herkese tekrar selam..
Biraz önce doktordan geldim..
Herşey yolunda çok şükür.:Saruboceq:kızımı gördüm:asigim:.345 gr olmuş..
Flashdisk götürdüm bu sefer yanımda, görüntüleri de yükledi..

çok yoğunum iş yerinde.
şimdilik bu kadar..

hopgeldin canım aramıza. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.

teşekkür ederim canım amin, dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.. bu arada ben sürekli susuyorum hep ağzım kuru, zorlanmadan içiyorum günde 2 litre suyu ama bu durumda benim kafama takılıyor, çok şişiyorum gün içinde ellerim ayaklarım davul gibi oluyor, 2 hafta sonra şeker yülklemesi yapılıcak umarım yüksek çıkmaz bende ondan şüpheleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…