flowersun, canım nasıl oldunn
SLM KISLR NASLSINZ BAKLM ACA GELEBİLDİM YOGNDUM SUDAN BAHSTMSZ AMA COK GERİYE GIDEMEDIM COK ILRLEMŞ BENDE GUNDE 3 TL İÇİYRM 1,5 LT PET SISEYE KOYUYRM YANIMA ÖGLEYE KADR BTYR ÖGLEDEN SONRADA 1,5 LITRE TAM BTMYR AMA EVDEDE YARIM LT KADR İÇYRM YANİ AŞAGI YUKRI 3 LT İÇYR BEN GÜNDE COK WCYE CIKYRM AMA NE YAPIYIM AKSM COK ICMMYE GYRT EDYRM CUNKÜ GECE ÇİŞE CIKRTYR ÜŞNYR İNSANkaydirigubbakcemile3
ben amniyosentez yaptırmadım. prof gerek yok dedi. detaylı ultrasonda herşey iyi çıkınca gerek yok deyince vazgeçtik canım.
arkadaşlar merhabalar, bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla, tabi kızım acele edip hazirazda gelmezse :) temmuzun ilk haftası bekleniyo çünkü doğum.. umarım vaktinde gelir nedense ben temmuz annesi olmayı çok istiyorum :))
papatya sana güzel kız isimleri önereyim.
duru (favorim), ipek pelin,ece,defne, selin,ela,elvan daha aklıma gelirse yazarım. şimdilik bunlar geldi.
Herkese tekrar selam..
Biraz önce doktordan geldim..
Herşey yolunda çok şükür.:Saruboceq:kızımı gördüm:asigim:.345 gr olmuş..
Flashdisk götürdüm bu sefer yanımda, görüntüleri de yükledi..
çok yoğunum iş yerinde.
şimdilik bu kadar..
özlettin kendını mürüvert alıştırdın şimdede yoksunnn bu ne yaa oğluşumuz nasıll gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
ii canm oynaşıp duryr sürekli harektli bı ara şüplnyrdum aşagıda duryr dye hafta sonu fark ettımki yukrıda cıkyrmş hıssdyrm demkki sürekli oturdugum ıcın o sürekli asagıda . Bende sizi ösledim sen naslsın
kıslarrrrrr benim battaniye bitti gerçi tam battaniye gibi yapmadık birazdaha uzun yaptık üzerinde rahat rahat oyun oynayabileceği bişey oldu :))) şimdi yıkıyorum makinaya attım bol yumuşatıcıyla :)))
eline saglk canm
kıslarrrrrr benim battaniye bitti gerçi tam battaniye gibi yapmadık birazdaha uzun yaptık üzerinde rahat rahat oyun oynayabileceği bişey oldu :))) şimdi yıkıyorum makinaya attım bol yumuşatıcıyla :)))
ay bende birsürü kumaş aldım kuzuma nevresim falan yapıcaz halasıyla polar aldım battaniye için havlu aldım bornoz dikicemmmmm ben bukadar yoğunken bunları nassı yapıcam yaaa kafamçokkarıştı :hulya:
canım işine karışmak istemem ama çok güzel şeyler var neden dikiyosunuz ki hem sen çalışıyosun hangi ara zaman bulucaksın :hulya:
ay bende birsürü kumaş aldım kuzuma nevresim falan yapıcaz halasıyla polar aldım battaniye için havlu aldım bornoz dikicemmmmm ben bukadar yoğunken bunları nassı yapıcam yaaa kafamçokkarıştı :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?