2010 Temmuz Anneleri : )

SLM KISLR NASLSINZ BAKLM ACA GELEBıLDıM YOGNDUM SUDAN BAHSTMSZ AMA COK GERıYE GIDEMEDIM COK ILRLEMŞ BENDE GUNDE 3 TL ıÇıYRM 1,5 LT PET SISEYE KOYUYRM YANIMA ÖGLEYE KADR BTYR ÖGLEDEN SONRADA 1,5 LITRE TAM BTMYR AMA EVDEDE YARIM LT KADR ıÇYRM YANı AŞAGI YUKRI 3 LT ıÇYR BEN GÜNDE COK WCYE CIKYRM AMA NE YAPIYIM AKSM COK ICMMYE GYRT EDYRM CUNKÜ GECE ÇıŞE CIKRTYR ÜŞNYR ıNSANkaydirigubbakcemile3

Dr gıdenlr olmŞ canm maŞŞllh maŞllh toplmŞlr kendılerını bebıŞlr gÖznz aydın bende cumaya gıtcem Şeker yÜklmsne bıde aŞımız var saglk ocagnda

özlettin kendını mürüvert alıştırdın şimdede yoksunnn bu ne yaa oğluşumuz nasıll gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

ben amniyosentez yaptırmadım. prof gerek yok dedi. detaylı ultrasonda herşey iyi çıkınca gerek yok deyince vazgeçtik canım.

aaaa çok sevındım maşallah canım takip edemedım ama inan çok mutlu oldumm sanada tpaşamızada maşallah kujuuu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhaba canım hoşgeldin aramıza...hayırlısı ile gelsin işn.kızınız...

papatya sana güzel kız isimleri önereyim.
duru (favorim), ipek pelin,ece,defne, selin,ela,elvan daha aklıma gelirse yazarım. şimdilik bunlar geldi.

Ayy canımm saolasınn...
Güzel isimler yazmışsınn hepsi çok güzeller... bazıları çevremde var bazılarını babamız beğenmiyor...Devamını beklerimmsositososito

Hoşgeldin Denizcimm hadi gözünaydınn şekeriimm..Maaşallah kızınada...
Ayrıntılı için bişey dedimi doktorun...

özlettin kendını mürüvert alıştırdın şimdede yoksunnn bu ne yaa oğluşumuz nasıll gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

ii canm oynaşıp duryr sürekli harektli bı ara şüplnyrdum aşagıda duryr dye hafta sonu fark ettımki yukrıda cıkyrmş hıssdyrm demkki sürekli oturdugum ıcın o sürekli asagıda . Bende sizi ösledim sen naslsın

iim cnmm benkide oynuo sürekli şipridekk maşallah

slm kızlar yine yoğunum ve yine anca bi bakıp çıkabiliyorum boshayallersmile biz bebişimizle çok iyiyiz artık hareketleri kıpırtıdan çok tekmeye döndü sürekli hatırlatıyo kendini
sizler nasılsınız bakalım herşey yolunda umarım...

kıslarrrrrr benim battaniye bitti gerçi tam battaniye gibi yapmadık birazdaha uzun yaptık üzerinde rahat rahat oyun oynayabileceği bişey oldu :))) şimdi yıkıyorum makinaya attım bol yumuşatıcıyla :)))

kıslarrrrrr benim battaniye bitti gerçi tam battaniye gibi yapmadık birazdaha uzun yaptık üzerinde rahat rahat oyun oynayabileceği bişey oldu :))) şimdi yıkıyorum makinaya attım bol yumuşatıcıyla :)))

ay bende birsürü kumaş aldım kuzuma nevresim falan yapıcaz halasıyla polar aldım battaniye için havlu aldım bornoz dikicemmmmm ben bukadar yoğunken bunları nassı yapıcam yaaa kafamçokkarıştı :hulya:

ay bende birsürü kumaş aldım kuzuma nevresim falan yapıcaz halasıyla polar aldım battaniye için havlu aldım bornoz dikicemmmmm ben bukadar yoğunken bunları nassı yapıcam yaaa kafamçokkarıştı :hulya:

canım işine karışmak istemem ama çok güzel şeyler var neden dikiyosunuz ki hem sen çalışıyosun hangi ara zaman bulucaksın :hulya:

canım işine karışmak istemem ama çok güzel şeyler var neden dikiyosunuz ki hem sen çalışıyosun hangi ara zaman bulucaksın :hulya:

aslında soğru söylüyosun canım ama dikiş benim için bi terapi gibi bebeğime el emeğimle bişiler yapmak istiyorum umarım fırsat bulurum...

canımmm maşallah sana :)

CANLARIM BENİMDE Bİ PRENSESİM OLCEK :CüvCüv:
TAHMİNİ DOĞUM ZAMANI İÇİN 3 TEMMUZ DEDİ DOKTORUMUZ MİNİK MELEĞİMİ HEYECANLA BEKLİYORUM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ

buda bizim oluş 15 hafta 6 günlüktü unuttyrdum hep yüklmeyı kıslr sımdı 22 hafta olduk cuma gunu rndvmz vr o zamn yenı resmnı koyrım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…