2010 Temmuz Anneleri : )

temmuz annlerinede veda ediyorum:gitme:
malesef dusuk yapiyorum dunden beri kanamam arttisancilarim basladimafoldumben
dr gittik dusuk yapiyorsun dedi ultrasonla bakti
bebek parcalanmis dedi (nasil oluyosa) senağlama
eve gonderdi agrin olursa agri kesici al dedi haftaya geri gel dedi
evde dusecekmis oda kontrol edecekmis
turkiyededemi oyle bu durumda evemi gonderirler
neyse sizlere hayirli dogumlar diliyorum

Canım çok üzüldüm..Tahmin etmiştim ben yazdıklarından aslında,yanılmayı çok isterdim......mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım çok geçmiş olsun senin sağlığın yerinde olsunda yine bebiş yaparsın kendine dikkat et canım. canım benim kuzenimin tam olarak ne kadarlıktı bebek hatırlamıyorum ama düşüğü olmuştu evde kanaması olurken parçalar geliyordu sonrasında yinede kürtaj yaptılar içerde bişey kalmasın diye ama dediğim gibi ne kadarlıktı bebek onu bilmiyorum

Canım çok üzüldüm..Tahmin etmiştim ben yazdıklarından aslında,yanılmayı çok isterdim......mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sagolun arkadaslar napalim nasip degilmis
daha oncesinde bi gebeligimde bebek karnimda ölmustu mafoldumben
kurtajla almislardi bilmiyorum bunda yaparlarmi ama kontrol altinda olacagim surekli

canım Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
İnşallah bir daha ki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Allah sana sağlık sıhhat versin
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sagolun arkadaslar napalim nasip degilmis
daha oncesinde bi gebeligimde bebek karnimda ölmustu mafoldumben
kurtajla almislardi bilmiyorum bunda yaparlarmi ama kontrol altinda olacagim surekli

çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
ınşallah bir daha ki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
senağ lama

ahhh canımmmm geçmiş olsun.

Tatlım kendine çok dikkat et.

Moralini bozma bunlar normal şeyler.Olabilir.Bi daha olur inşallah bebeğiniz.Sen şimdi kendini düşün.İyi bak kendine ki bi daha anne olabilesin.

Canımmmmm tekrar çoooook geçmiş olsun:gitme:

çok üzüldüm
çok geçmiş olsun
İnşallah bir daha ki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
senağ lama
tesekkurler amin insallah

tesekkurler uzulmemek elde degil
rabbim insaallah bi daha yasatmaz artik hamile kalmaktan korkuyorum

montesori merak etme aynı durumda olan sadece sen değilsin. Sevdalika var şubat annesi oğlu 9,5 aylık ben varım 2008 aralık annesi kızım 11 aylık biz de hamileyiz. bizim için de büyük sürpriz oldu. alıştık duruma sen de alışırsın toparlarsın kendini:ecrin_bebek:

selam kizlar bende 2010 temmuz annesiyim .. tabiki Rabbim izin verirse ..

yasim 25 bu benim ilk hamileligim ve cok cok heyecanliyim ..
son adet tarihim .. 22 ekim
tahmini dogum 28 temmuz
hamile kaldigim kilom 60
doktorum randevuyu 11 araliga verdi insallah 11 aralikta hem keseyi gorup hemde kalp atislarini duyabiliriz ..

iyi akşamlar arkadaşlar ya ben bir soru sormak istiyorum ama biraz çekiniyorum cahilliğimi merakımı mazur görün doktor alttan muayene edince neyle bakıyor bir de tüm pantolon etek ...vs çıkartıyor musunuz:kedi::kedi:

Allah bir daha yaşatmasın inşallah canım...
inan çok üzüldüm büyük geçmiş olsun :gitme:

hoşgeldin canım
inşallah hakkımızda hayırlısı oluropuyorumnanaktan

Canım çok üzüldüm ya. Ama Allah İnşallah tez zamanda yeniden ve sağlıklı bir gebelik , nihayetinde de sasğliklı güzel bebişlerini kucağına almayı nasip eder. Ümidini kesme lütfen.

evet canım aşağıdan giydiğin herşeyi çıkaıyorsun malesef:sinifsinif:
yani bence etekle gitmek daha rahat olur en azından sadece
çorapları çıkarırsın

hoşgeldin şeker umarım herşey yolunda gider ve bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın sonundada kucağına alırsın :)

Kızlar bebeğinizin cinsiyetini belirlemek için çin takvimi diye bişi buldum. Tanıdığım herkese yaptım doğru çıktı. Hamile kaldığınız ay ile yaşınızın kesiştiği kutu bebeğin cinsiyetini veriyor. yapın bakalım neyiniz olacakmış? Bana kız dedi. gebelik.org sitesinde cinsiyet tahmini linki var. Bir çin yöntemiymiş. Bilimsel değil ama yinede heyecan verici.

bana erkek çıkmıştı canım
daha önceden bakmıştım
bilimsel değil ama sanırım %90 doğru çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…