2010 Temmuz Anneleri : )

banada erkek çıktı ama 3 aralık 1982 doğumluyum yaşımı 26 olarak baktım :)) sağlıklı olsunda biz ikisinide istiyoruz hele eşim kız istiyor )))

merhaba kızlar ben aranıza yenı katılıyorum.. bende allah nasıp ederse temmuz annesıyım 8 haftalıgız ve cok mutluyuz..allah ım ısteyen herkese nasıp etsın...tup bebek tedavısıne baslamak uzereyken kendım kaldım bu da benım mucızem.. rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsopuyorumnanaktan

kızlarrrrr bu arada ben bu sene kpss ye giricem sınav tarihi 11 temmuz ve benim muhtemel doğumum 18 temmuz ne dersiniz sınava girebilirmiyim ???

hoşgeldin canımmmm :))

Şu an bana vakit geçmiyor gibi geliyor. Sadece iki hafta oldu hamile olduğmu öğreneli ama sanki aylardır hamile gibi hissediyorum. Dokuz ay nasıl geçecek diye düşünüyordum hep. 2009 temmuz annelerini okuyunca onların da bizler gibi heyecan ve merakla yardımlaştıklarını, bu süreyi birlikte paylaşarak geçirdiklerini görünce sabır gücü kazandım biraz. Yapı olarak zaten çok sabırsızım. Uyku bile uyuyamıyorum heyecandan. Daha başındayken böyleyse düşünemiyorum sonunu. ılk hamileliğim ve bu müthiş birşey. Bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum yavrumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…