Herkese merhaba ve iyi bayramlar ben kk.de yeniyim, umarım takip edebilirim başlarda yazılan yazıları da okumaya calisacağım..
ben de sizin gibi temmuz annesiyim sat 30 eylül beklenen dogum 7 temmuz
güzel paylaşımlar diliyorum :)
Herkese merhaba ve iyi bayramlar ben kk.de yeniyim, umarım takip edebilirim başlarda yazılan yazıları da okumaya calisacağım..
ben de sizin gibi temmuz annesiyim sat 30 eylül beklenen dogum 7 temmuz
güzel paylaşımlar diliyorum :)
canımmm bebiş erkek mi acaba)))
bence hgs2002nin bebeği kız.
Annanemin bi lafı var kızlar ve bu kadın ne söylese çıkar:
YE EKŞİYİ YAP AYŞEYİ, YE TATLIYI YAP ATLIYIhihoyyytgamyoncuiremsu
Sizin canınız neler çekiyo ben sanırım tatlı şeyleri daha çok yiyorum bu aralar.
Ben düşük tansiyonluyum genelde...Dur şimdi ölçeyim de yazayım..
9/6 çıktı.
çok düşükmüş,senin ki de annem gibi kadın yıllardır 9/5 gezer opuyorumnanaktan
Sağol canımyerimsenibenbu arada afiyet şeker olsun bebişine de yarasın liyadoracım yerimseniben
çok düşükmüş,senin ki de annem gibi kadın yıllardır 9/5 gezer opuyorumnanaktan
benim de hep 9/5 acaba bir zararı var mıdır?:uhm:
Hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli..düşük olması daha iyi deniyor...a.s
walla herkes kız diyor ama allah hayırlı evlatlar versin hepimize...kız erkek hiç fark etmez benim için...inşallah aralıkta öğrencez hemen hemen hepimiz :lepi:
benim de hep 9/5 acaba bir zararı var mıdır?:uhm:
ben hep ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama son 2 yıldır edindiğim tecrübelerde canı tatlı isteyenlerin kızı ekşi isteyenlerin oğlu oldubide annem şey yapar hamile kadının haberi olmadan başına azıcık tuz serper sonra izler ilk olarak burnuna dokunursa erkek ağzına dokunursa kız derler ))) valla bende erkek olsun yada kız olsun diyemiyorum erkek olsa deyince kızım olsada cici giydirsem saçlarına tokalar taksam diyorum )) kızım olsun deyince yaaa ailede erkek bebek yok bizimkide erkek olsada ailenin boncuğu olsa diyorum ama öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olsun tabiki )))
benimde her zaman tansiyonum düşüktü ama şimdi ölçüleceği zaman heyecanlanıyorum normal seviyelerde çıkıyor en son 12/7 çıktı kaydirigubbakcemile3
:kedi: kaydirigubbakcemile3hımm iyi bari
canım valla sen de ayaklı google gibisin
maşallah ne kadar bilinçlisin
ben hep ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama son 2 yıldır edindiğim tecrübelerde canı tatlı isteyenlerin kızı ekşi isteyenlerin oğlu oldubide annem şey yapar hamile kadının haberi olmadan başına azıcık tuz serper sonra izler ilk olarak burnuna dokunursa erkek ağzına dokunursa kız derler ))) valla bende erkek olsun yada kız olsun diyemiyorum erkek olsa deyince kızım olsada cici giydirsem saçlarına tokalar taksam diyorum )) kızım olsun deyince yaaa ailede erkek bebek yok bizimkide erkek olsada ailenin boncuğu olsa diyorum ama öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olsun tabiki )))
bi bakayım dedim sizin topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?