2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin kardeş :))

hoşgeldin selencim
ben senden 1 gün önce doğum yapıcam galiba
benim de beklenen 6 temmuz :))

seninle aynı gün doğum yapacak gibi görünüyoruz.benimde son sat 30 eylül..aynı anda gidiyoruz...:1hug:

yaa kzlar bi başlıcaz sırayla inşallah :)

ınşallah hepimiz vaktinde doğum yaparız
sağlıklı olsunlar daa

canım bizcede kız...16 aralıkta tahmin yapacakmış doktor hayırlısı artık sositososito

walla herkes kız diyor ama allah hayırlı evlatlar versin hepimize...kız erkek hiç fark etmez benim için...inşallah aralıkta öğrencez hemen hemen hepimiz :lepi:

ben hep ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama son 2 yıldır edindiğim tecrübelerde canı tatlı isteyenlerin kızı ekşi isteyenlerin oğlu oldu bide annem şey yapar hamile kadının haberi olmadan başına azıcık tuz serper sonra izler ilk olarak burnuna dokunursa erkek ağzına dokunursa kız derler ))) valla bende erkek olsun yada kız olsun diyemiyorum erkek olsa deyince kızım olsada cici giydirsem saçlarına tokalar taksam diyorum )) kızım olsun deyince yaaa ailede erkek bebek yok bizimkide erkek olsada ailenin boncuğu olsa diyorum ama öncelikle hayırlı olsun sağlıklı sıhatli olsun tabiki )))

kız bebek kıyafetleri herşeyi daha güzel
en önemlisi sağlıklı olması tabii ki ama hep içime kız doğuyor
çin takvimine göre erkek çıkıyor ama
tatlı da bol bol yiuorum
canım ekşi de istemiyor ama ne bilim kız gibi geliyor
severken bile ağzımdan kızım diye kaçıyo

benimde her zaman tansiyonum düşüktü ama şimdi ölçüleceği zaman heyecanlanıyorum normal seviyelerde çıkıyor en son 12/7 çıktı kaydirigubbakcemile3

hadi yaa değişebiliyor demek ki

hımm iyi bari
canım valla sen de ayaklı google gibisin
maşallah ne kadar bilinçlisin
:kedi: kaydirigubbakcemile3

Ben de yine bir kız bir erkek olmasını diliyorum.Allah nasıl takdirm etmişse artık..Sağlıklı ve zamanında doğsunlar gerisi fasa fiso zaten...:Saruboceq:

Aaa hayret kıssslarrr bakıorumda çoğunuz burdasınız,genelde geceler kalabalık oluyodu,sevindim çünkü ben erken uyuyorum.Erken uyuyp erken uyanıyorum 3 öğün yiyebilmek için rahat rahat.Ve çok güzel oluyo tavsiye ederim erken kalkmak iyi bişimiş:)))Annem hep derdi de inanmazdım.

Cinsiyet konularına girmişiniz ben yokken bakıorum da.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ama öncesinde sağlıklı sıhhatli inşallah.

Bize sorarsanız bi gün kızım diye sevioruz eşimle bi gün oğlum diye.Hiç bi fikrimiz yok demin bi arkadaşım erkek isimleri msj atmış bana ama en son da bunlara gerek kalmayacaka ama demiş.İşte böyle bazıları kız diyo bazıları oğlan diyo.Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebk göndersin bize gerisi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç önemli diil.

Erkek kardeşim(dayısı) oğlanım benim diyo telefonda,kızkardeşim(teyzesi) kızım diyo.Deli bunlar ayol.CAN mı FİDAN mı iddasına girmişler.lülülülülülü

bi bakayım dedim sizin topiğe

Canıııım hoşgeldin topicimize....
Valla canım sıkılıooo be kankam napıyım KK sağolsun okuyorum işte iyi oluyo öğrenecek çok şey var.
Az önce yeni doğanların alması gerekenler listesine göz attım da battık anacım bizkaydirigubbakcemile3
Aman bebişim gelsin de hiç bişeyi olmasa bile sevgimiz yeter ona diye düşünüyorum.Elimizden geleni yapıcaz artık napalım.

Bu arada söylediğin belgeseli izledik çok güzeeeeelll

Msn aç tatlım.Bugün konuşmadık.Hadi konuşalım.
Camerada takarım bak görürsün benizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…