Ohhhhh. hem meslekdaşız hemde aynı ayda bebişlerimize kavuşacağız. Süper yaaa:))))
bebşlerinin kalp atışlarını duyan var mı aranızda
kızlarrrrr bu arada ben bu sene kpss ye giricem sınav tarihi 11 temmuz ve benim muhtemel doğumum 18 temmuz ne dersiniz sınava girebilirmiyim ???
evetttt çalışıyor musun canım malum bizim meslek sağlık koşulları yönünden biraz tehlikeli. ben doktora söylediğimde bilseydim yumurtlama sürecinde işe ara vermeni isterdim çünkü yumurta kaliteni etkileyebilir dedi.
komlex seninle de branşdaş sayılırız.. ama ben çalışmıyorum... evde ders çalışacam bu sene.. kpss için.. ya doğum o zamana denk gelirse diye kabus yaşıyorum.. sınav için işten ayrıldım..
sakın kotu bısey dusunme guzel dusun guzel olsun dr haberı varmı kanamandan
yaaa hiç sorma cnm... ben de eğitim fak. kimya öğr bölümü mezunuyum.. branşdaş sayılırız.. ben de deli gibi kpss çalışıyorum.. gebeliğim de plansız ve istemsiz oldu.. başlarda sınav zamanına denk geliyor diye aldırmayı düşündüm ama yapamadım... benim sat 20 eylül ama şu anda 8 haftalığım.. sanırım geç döllenme oldu... ya sınav gününe denk gelirse diye ödüm kopuyo.. :umursamaz: bilmiyorum nolcak halimiz.. sen benim halimden anlarsın gullll:)vereliniortakopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:a.s.
Evet canım çalışıyorum. Şu an çok zorlanıyorum çalışırken. . Mümkün olduğu kadar koklamamaya, kimyasallarla temas etmemeye çalışıyorum ancak dediğin gibi çok zor. Bir sorun olmasın diye dua ediyorum bebeğimde. Allah korusun meleklerimizi. Bende senin gibi KPSS ye girecem bu sene. Kısmet artık. Sen doğumdan sonra ara vermeyi filan düşünüyormusun?
valla olur mu olur :) flash flash flash sonunda bu da oldu fedakar annenin sınav sırasında doğum sancıları tuttu ancak anne adayı bikaç soru daha yapabilmek için sınav salonunu inatla terk etmedi.. sonra sedye geldi ve zorla dışarı çıkarıldı.. kapıya yetişmeden de kolaylıkla doğum yaptı.. çok sağlıklı bir bebişi oldu.. doğumdan sonra görüştüğümüz anne adayı çocuklarına kpss ismini verdiklerini açıkladı...:))) nasıl senaryo ama... içimde hep yazar olmak ukde kalmıştır:):teytey:zemuszemus
selam kizlar bende 2010 temmuz annesiyim .. tabiki Rabbim izin verirse ..
yasim 25 bu benim ilk hamileligim ve cok cok heyecanliyim ..
son adet tarihim .. 22 ekim
tahmini dogum 28 temmuz
hamile kaldigim kilom 60
doktorum randevuyu 11 araliga verdi insallah 11 aralikta hem keseyi gorup hemde kalp atislarini duyabiliriz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?