2010 Temmuz Anneleri : )

Ohhhhh. hem meslekdaşız hemde aynı ayda bebişlerimize kavuşacağız. Süper yaaa:))))

evetttt çalışıyor musun canım malum bizim meslek sağlık koşulları yönünden biraz tehlikeli. ben doktora söylediğimde bilseydim yumurtlama sürecinde işe ara vermeni isterdim çünkü yumurta kaliteni etkileyebilir dedi.

ben kız erkek ayırmıyorum 4 yıldır esımle beraber o kadar zor gunler gecırdık kı hakıkaten allah ım sag salım kucagımıza alalımda:ecrin_bebek:

bebşlerinin kalp atışlarını duyan var mı aranızda

bende ayin 11 inde gidicem, insallah o zaman duyucam ..
kislar ben cok heyecanliyim korkuluyum sevincliyim mutluyum kisacasi karmakarisigim ... delikafadulden
sanirim hala soktayim ...

kızlarrrrr bu arada ben bu sene kpss ye giricem sınav tarihi 11 temmuz ve benim muhtemel doğumum 18 temmuz ne dersiniz sınava girebilirmiyim ???

yaaa hiç sorma cnm... ben de eğitim fak. kimya öğr bölümü mezunuyum.. branşdaş sayılırız.. ben de deli gibi kpss çalışıyorum.. gebeliğim de plansız ve istemsiz oldu.. başlarda sınav zamanına denk geliyor diye aldırmayı düşündüm ama yapamadım... benim sat 20 eylül ama şu anda 8 haftalığım.. sanırım geç döllenme oldu... ya sınav gününe denk gelirse diye ödüm kopuyo.. :umursamaz: bilmiyorum nolcak halimiz.. sen benim halimden anlarsın gullll:)vereliniortakopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:a.s.

Evet canım çalışıyorum. Şu an çok zorlanıyorum çalışırken. . Mümkün olduğu kadar koklamamaya, kimyasallarla temas etmemeye çalışıyorum ancak dediğin gibi çok zor. Bir sorun olmasın diye dua ediyorum bebeğimde. Allah korusun meleklerimizi. Bende senin gibi KPSS ye girecem bu sene. Kısmet artık. Sen doğumdan sonra ara vermeyi filan düşünüyormusun?

komlex seninle de branşdaş sayılırız.. ama ben çalışmıyorum... evde ders çalışacam bu sene.. kpss için.. ya doğum o zamana denk gelirse diye kabus yaşıyorum.. sınav için işten ayrıldım..

komlex seninle de branşdaş sayılırız.. ama ben çalışmıyorum... evde ders çalışacam bu sene.. kpss için.. ya doğum o zamana denk gelirse diye kabus yaşıyorum.. sınav için işten ayrıldım..

İnşallah olur canım. Çok zor biliyorum. Felaket torpil dönüyor. Ama Kısmet diyorum ben. Hamile kalmadan önce işimden emekli olurum diyordum. Ancak şimdi memuriyet istiyorum. Çocuğumla daha fazla vakit geçirmek için. Desenize Karnımız burnumuzda sınava gireceğiz. Belki sınavdan çıkıp doğuma gideriz.

anlamaz olur muyum canım oooffffff oooooffffffffffffffff

canım ben zaten kpss ye hazırlanmak için işten ayrılmayı planlıyordum bebişte süpriz oldu muhtemelen 15-20 güne kadar işten ayrılmış olucam. kimyasalların dışında ben üretim sorumlusu olarak çalışıyorum sürekli işçilerle birlikte üretimdeyim oda çok yorucu oluyor ( patronla görüştüm bayramdan sonra ilan veririz yeni birini buluruz dedi.

ben eşime takılıyorum ben sınavdayken kapıda ambulansla bekle bu azimle beni takdir eder kesin memur yaparlar diyorum hahahahahahahahah ))) haberlerde çıkıcaz mı bakalım sınavda doğurdu diye )))

Hayırlısı olsun Gull cum. Ben şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum. Ar-ge deyim. Sınav durumuma ve doğumdan sonraki ruh halime göre ayrılıp ayrılmamaya karar verecem. Sınav benim doğumuma denk geliyor 10 Temmuz tahminen. Nasıl olacak bilmiyorum ama kısmet artık. Benim bebişim de sürpriz oldu. Bir hafta gecikince Farlutal içecektim. Her gecikmemede alırdım. Bu kez içime bir his doğdu ve önce test yapmaya karar verdim. Sonuuuuç pozitif. Hala şaşkınım mucize gibi. Pkos hastasıyım ve normal yoldan hamile kaldım.

valla olur mu olur :) flash flash flash sonunda bu da oldu fedakar annenin sınav sırasında doğum sancıları tuttu ancak anne adayı bikaç soru daha yapabilmek için sınav salonunu inatla terk etmedi.. sonra sedye geldi ve zorla dışarı çıkarıldı.. kapıya yetişmeden de kolaylıkla doğum yaptı.. çok sağlıklı bir bebişi oldu.. doğumdan sonra görüştüğümüz anne adayı çocuklarına kpss ismini verdiklerini açıkladı...:))) nasıl senaryo ama... içimde hep yazar olmak ukde kalmıştır:):teytey:zemuszemus

Süper olur ya. Dua edelim de böyle olsun. Ya tam tersi olursa! Flaş Flaş Flaş
Doğum yapan anne hastaneden kaçıp kpssye girdi. Sorular zorlayınca annenin dikişleri patladı.

Kızlar bu gecelik iyi geceler diliyorum hepinize . Kendinize çok iyi bakın. Tabiiki Bebişlerinize de. Yarın akşam görüşürüz inşallah.

süpersiniz kızlar )))) ben hiç devlet memuru olmak isteyeceğimi düşünmezdim ama özel sektör bezdirdi artık

evet kızlarrrr yarın işbaşı artık öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr tatlı rüyalarrrrr tabi bu konuşmalrın üzerine rüyanıza kpss girmesin kaydirigubbakcemile3

Aaa canım sanırım bizim tarihler yakın olacak benim SAT 23 Ekim.Hadi hayırlısı tatlım ben de 7 aralığa randevu aldım ama biz keseyi görmüştük.Kalp atışları için erteleyeceğim randevumu çünkü karından baktırmak istiyorum vajinal ultrasona karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…