2010 Temmuz Anneleri : )

Canım tansiyon problemin var mı ? Varsa belki bu sebepten yasaklamış olabilir diye aklıma geldi ?

Slm kıssslaaar...
Ben geldiiiim....
Yaaa bugün kahvaltımı geç yaptım biraz aç kaldım yani eşimin tatilinin son günü ben raporluyum ama o yarın işe başlayacak kıyamadım uyandırmaya ben de kendim kahvaltı hazırlamayayım dedim.Aç aç dolandım yatakta.Sonra da kahvaltı da canım bişi yemek istemedi.İlaçlarımı içmek için(folik ve progestan) azıcık bişiler yedim.Ve içim bulanıyo.Bi daha kendimi aç bırakmayacağım yaa.Ne güzel iştahım vardı deli gibi kendime nazar ettim.

Yatmaktan canım sıkıldı, lekelenmem de yok artık aslında ama yine de yatıyorum doktor yat dedi ya.Canım bböööööle kalkıp evimi silmek süpürmek 10 çeşit yemek yapmak istioo.Ama yapmayacağım tabi.

Ara sıra tel.de konuşuyorum ama milletin işi var benim gibi yatıyo diiller ya:)))

Televizyonda hep aynı şeyler iyi ki KK var siz de olmasanız iyice canım sıkılacak.
Dr.um 20 gün rapor veririm demişti bayramdan sonra 10 gün versin diyicem çünkü evde olmak çok sıkıcı çalışmaya alışmış biri için.Ve yapayalnızım hani annem kız kardeşim falan olsa yanımda ya da yakın arkadaşlarım.Yalnız olunca bunalıyo insan.

Yaaa bir de arkadaşlar benim gözüm seyiriyoo hala 4-5 gündür böyle çok sinirimi bozuyo nedendir şu progestan mı yapıyo acep?:CüvCüv:

Yaa bu arada biz dün akşam bi video izledik internetten eşimle beraber ANNE KARNINDAN YAŞAMA YOLCULUK googleda aratın.Harika insanın tüyleri diken diken oluyo.Tavsiye ederim.Eşlerinizi alın yanınıza izleyin.Onlarda daha bi olaya dahil olmuş hissediyo kendini.

selam kızlarr ben de geldim
feci bel ağrım var ve bazen yürüyemiyorum
bir de bel fıtığı da var bende
çok kötü hissediyorum bir kaç gündürsenağlama

ayy canım ben onu hamile kalmadan önce eşimle izlemiştim
süper bişey
:asigim:

bende izlemiştim güzeldi gerçekten...herkesin izlemesi gereken bi belgesellerden biri

kızlar bende geldim. Sat 3 ekim. Tahmini doğum 10 temmuz. Şu an 8 haftadadayım. Kabızlık ve göğüs ağrısı bitirdi beni. Birde kokular inanılmaz midemi bulandırıyor.

canım zaten memişler silikonlu gibi kendim bile dokunamıyorum :)) bende kabızlık için duphalac ve magnezyum diasporal kullanmaya başladım inş.. iyi geleceğini ümid ediyorum.

aman canım bende ara ara oluyor bulantı ama çok fena elimin kolumun dermanı kesiliyor geçenlerde canım döner istedi aldık yedikten sonra deliler gibi bulandım zor wc buldum

selam kızlarr ben de geldim
feci bel ağrım var ve bazen yürüyemiyorum
bir de bel fıtığı da var bende
çok kötü hissediyorum bir kaç gündürsenağlama

yaaaa canım karnımız büyüdükçe bel ağrılarımız artacak şimdilik bari olabildiğince sırt üstü uzan belini dinlendir.

canım zaten memişler silikonlu gibi kendim bile dokunamıyorum :)) bende kabızlık için duphalac ve magnezyum diasporal kullanmaya başladım inş.. iyi geleceğini ümid ediyorum.

İyi geleceğine eminim..:1hug:

Söyledim ,geldi istediğim yemek dışardan..Ama çok beğenmedim..Ben daha güzel yapıyorum..Ancak çok fazla ayakta durmamaya çalıştığım için hiç iş yapmıyorum evde...Mecburen dışardan söyledim..Bulantım falan olmadı...:dance:

Herkese merhaba ve iyi bayramlar ben kk.de yeniyim, umarım takip edebilirim başlarda yazılan yazıları da okumaya calisacağım..

ben de sizin gibi temmuz annesiyim sat 30 eylül beklenen dogum 7 temmuz

güzel paylaşımlar diliyorum :)

Ohhh afiyet olsun şeker...
Benim de canım neler istiyoo neler, keşke annem yanımda olsaydı.
Ben şimdi yapamıyorum ayakta çok durmamak için.Ama yemeden de olmuyor.Dışardan söylemek istemiyorum gerçekten güzel bi yer yok şööyle lezzetli şeyler yapan oturduğumuz yerde.Eşime tarif ediyorum canım o da ne yapsın bişiler hazırlamaya çalışıyo.Ama olmuyo ki.Yine de bunu ona sölemiyorum tabi.

Annnneeeeeeeeeeeem.....nerdesin?Şimdi yanımda olsaydı neler yapardı bana becerikli hatun(((

Hoşgeldin topicimize canım...
Biz de sürekli takılamıyoruz zaman buldukça işte. Ama paylaşım güzel oluyo.Takılmaya çalış sen de.
Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kendine iyi bak güzel anne...:CüvCüv:hihoyyyt:CüvCüv:

canımmm bebiş erkek mi acaba )))

bence hgs2002nin bebeği kız.

Annanemin bi lafı var kızlar ve bu kadın ne söylese çıkar:

YE EKŞİYİ YAP AYŞEYİ, YE TATLIYI YAP ATLIYIhihoyyytgamyoncuiremsu

Sizin canınız neler çekiyo ben sanırım tatlı şeyleri daha çok yiyorum bu aralar.

tatlı anneler bebişlerinizle ilk bayramınız ne güzelll inşallah hep beraber nice güzel bayramlar geçirirsiniz
bayramınız mubarek olsun herşey gönlünüzce olsun

Hoşgeldin canım :1hug:
Benim eşim şu an başka şehirde ben annemlerde kalıyorum..Annem bir de anneannemle ilgilenmek zorunda....Yatıyor anneannem bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…