ewet canım levent bey yasakladı..tuzlu ya ödem için falan heralde..bu ne ki yasakladığı o kadar çok şey var ki dikkat etmek zorundayım..3.aydan sonra bazı şeyleri vereceğini söylüyor.
bu arada en son gittiğimde rahim ağzı uzunluğunu sordum her ultrasona girdiğimde ölçüp baktığını söyledi,bende olsun ben yine söyliyeyim dedim kaydirigubbakcemile3
Canım tansiyon problemin var mı ? Varsa belki bu sebepten yasaklamış olabilir diye aklıma geldi ?
Yaa bu arada biz dün akşam bi video izledik internetten eşimle beraber ANNE KARNINDAN YAŞAMA YOLCULUK googleda aratın.Harika insanın tüyleri diken diken oluyo.Tavsiye ederim.Eşlerinizi alın yanınıza izleyin.Onlarda daha bi olaya dahil olmuş hissediyo kendini.
yok canım hep 12/8 dir.maşallah
kilo varya ondandır
bende sürekli acı,ekşi şeyler yiyorum en çok da turşu istiyor canım
ama kocam saklıyor ya da almıyor , çünkü dr turşuyu yasakladı mafoldumben
kızlar bende geldim. Sat 3 ekim. Tahmini doğum 10 temmuz. Şu an 8 haftadadayım. Kabızlık ve göğüs ağrısı bitirdi beni. Birde kokular inanılmaz midemi bulandırıyor.
Merhaba arkadaşlar..Bu gün itibariyle 6+2 günlüğüm ve bulantım yok hala...
Ancak,geçen sene hiç aşermem olmadı bu sene olucak galiba...burnuma et kokusu geliyor.baharatlı ızgara..ağlıcam şimdi yaaa((((( Annem de uyuyor.dışardan söyliyim bari.inanamıyorum kendime (((
selam kızlarr ben de geldim
feci bel ağrım var ve bazen yürüyemiyorum
bir de bel fıtığı da var bende
çok kötü hissediyorum bir kaç gündürsenağlama
canım zaten memişler silikonlu gibi kendim bile dokunamıyorum :)) bende kabızlık için duphalac ve magnezyum diasporal kullanmaya başladım inş.. iyi geleceğini ümid ediyorum.
İyi geleceğine eminim..:1hug:
Söyledim ,geldi istediğim yemek dışardan..Ama çok beğenmedim..Ben daha güzel yapıyorum..Ancak çok fazla ayakta durmamaya çalıştığım için hiç iş yapmıyorum evde...Mecburen dışardan söyledim..Bulantım falan olmadı...:dance:
Herkese merhaba ve iyi bayramlar ben kk.de yeniyim, umarım takip edebilirim başlarda yazılan yazıları da okumaya calisacağım..
ben de sizin gibi temmuz annesiyim sat 30 eylül beklenen dogum 7 temmuz
güzel paylaşımlar diliyorum :)
canımmm bebiş erkek mi acaba)))
Hoşgeldin canım :1hug:Herkese merhaba ve iyi bayramlar ben kk.de yeniyim, umarım takip edebilirim başlarda yazılan yazıları da okumaya calisacağım..
ben de sizin gibi temmuz annesiyim sat 30 eylül beklenen dogum 7 temmuz
güzel paylaşımlar diliyorum :)
Benim eşim şu an başka şehirde ben annemlerde kalıyorum..Annem bir de anneannemle ilgilenmek zorunda....Yatıyor anneannem bizde...Ohhh afiyet olsun şeker...
Benim de canım neler istiyoo neler, keşke annem yanımda olsaydı.
Ben şimdi yapamıyorum ayakta çok durmamak için.Ama yemeden de olmuyor.Dışardan söylemek istemiyorum gerçekten güzel bi yer yok şööyle lezzetli şeyler yapan oturduğumuz yerde.Eşime tarif ediyorum canım o da ne yapsın bişiler hazırlamaya çalışıyo.Ama olmuyo ki.Yine de bunu ona sölemiyorum tabi.
Annnneeeeeeeeeeeem.....nerdesin?Şimdi yanımda olsaydı neler yapardı bana becerikli hatun(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?